Editörler : crops35
28 Mart 2023 01:49

İşe başlamadan başka kuruma tercih vermek

merhaba merkezi 2022/2 merkezi atamasıyla bir kit kurumuna atanmıştım ama şimdi sağlık bakanlığının 2. alımına tercih vermeyi düşünüyorum, diğer kurumda henüz işbaşı yapmadım ama her an çağırabilirler, eğer sağlık bakanlığına atamam gerçekleşirse işe başlamış olmam bir sorun çıkarır mı, güvenlik soruşturmam da bitmiş olabilir ama hala evrak teslimi yapmadım, hiçbir şey de imzalamadım. bu arada öğrenim durumlarım farklı yani aynı öğrenim durumu ve unvanla başvurmayacağım.

Kral299
Aday Memur
28 Mart 2023 03:27

Söylenecek çok şey varda burda küfür edilmiyor iste kardeşim Verde gör ceza yiyince aklın başına gelir ceza mektubunu okuyunca anlarsın senin şuaralar güvenlik soruşturmanda bitmiştir hahahah

Kral299
Aday Memur
28 Mart 2023 03:32

Ayrıca Hiçbir kurum Evrak teslimi yapmadan güvenlik soruşturması arşiv araştırması yapmaz

g67689
Aday Memur
28 Mart 2023 05:01

yoo bizim kurum daha liste yayınlamadı arayınca arşiv araştırmanız tamamlanınca olur diyorlar

Kral299, 2 ay önce

Ayrıca Hiçbir kurum Evrak teslimi yapmadan güvenlik soruşturması arşiv araştırması yapmaz

g67689
Aday Memur
28 Mart 2023 05:04

kötü niyetlerinizi kendinize saklayın, bu platform soru sormak için var tabiki soracağım

Kral299, 2 ay önce

Söylenecek çok şey varda burda küfür edilmiyor iste kardeşim Verde gör ceza yiyince aklın başına gelir ceza mektubunu okuyunca anlarsın senin şuaralar güvenlik soruşturmanda bitmiştir hahahah

Kral299
Aday Memur
28 Mart 2023 09:20

Sizin gibiler yüzünden kadroya giremeyen yuzbinler var eğer istemiyorsanız niye giriyorsunuz kardeşim devlet işleri oyuncak değildir

g67689
Aday Memur
28 Mart 2023 12:01

bizim gibiler yüzünden değil, düşük puan aldıkları için kadro almıyolar, çalışsalardı. ayrıca kimse keyfinden kadro değiştirmiyor, istediği yerin kadro açacağını genellikle öngöremediği için bunu yapıyorlar. bana gelince ben de sağlık bakanlığının 2022 yılı içerisinde 85bin alımı tamamlayacağız gibi söylemlerine bakarak, mecburen merkezi tercihi verdim çünkü daha mezun değildim, bakanlığın 2022de bitireceğiz dediği şeyi mart sonuna kadar sarkıtacağını öngöremedik maalesef, hani müneccim falan olmadığımız için.

Kral299, 2 ay önce

Sizin gibiler yüzünden kadroya giremeyen yuzbinler var eğer istemiyorsanız niye giriyorsunuz kardeşim devlet işleri oyuncak değildir

Kral299
Aday Memur
28 Mart 2023 22:57

ben yalanlara doymuş insanım kardeşim. ancak kendini kandırırsın. eğer o kit kurumu listeye cıkarırsa senin sb yalan olur çünkü kadroya geçtiğin zaman en az o kurumda 1 yıl çalışmak zorundasın fesh edersen ösym dahil zaten de ve sözleşmeli hiçbir kamu kurumuna 2023 yılı içinde başvuru yapamazsın yapsanda kabul etmezler puana bakmaz çünkü kadrodan feshine bakarlar. sistemde gözüküyor ve şunu eklemek isterim sbnin acıcagı kadro kasımda belliydi 2022/2 aralık 21 inde başladı yani ben saf değilim senin yaşın kadar tezler makaleler yazmışlığım var sana bir abi tavsiyesi o kit kurumundan çıkma tehdit gibi algılama pişman olursun ve şunuda eklemek isterim kpss puanları onu verenlerin düşük olduğunu zannetmiyorum bahane bol nede olsa.

g67689
Aday Memur
28 Mart 2023 23:11

sağlık bakanlığı kadrosu belliydi belli değildi diyen yok, 85 bin alım olacağını biliyorduk, bilmediğim şey 2. alımın tarihiydi, git bakanın açıklamalarına bak, 2022 yılı içerisinde tamamlanacağını söylüyordu hep, ben de 2022de mezun olmadığım için, daha önce okuduğum bölümden tercih verdim, bakanın açıklamalarını dikkate alarak, ama 2. alım gördüğün gibi mart sonuna kaldı bilmem anlatabildim mi, kimseyi kandırdığım da yok, ne yazdığımı okumamışsınız bile gelmiş kadro sayıları belliydi diyorsunuz bana, ben kadro sayılarında mı bahsettim orda, alıma çıkacağı tarihten bahsediyorum

Kral299, 2 ay önce

ben yalanlara doymuş insanım kardeşim. ancak kendini kandırırsın. eğer o kit kurumu listeye cıkarırsa senin sb yalan olur çünkü kadroya geçtiğin zaman en az o kurumda 1 yıl çalışmak zorundasın fesh edersen ösym dahil zaten de ve sözleşmeli hiçbir kamu kurumuna 2023 yılı içinde başvuru yapamazsın yapsanda kabul etmezler puana bakmaz çünkü kadrodan feshine bakarlar. sistemde gözüküyor ve şunu eklemek isterim sbnin acıcagı kadro kasımda belliydi 2022/2 aralık 21 inde başladı yani ben saf değilim senin yaşın kadar tezler makaleler yazmışlığım var sana bir abi tavsiyesi o kit kurumundan çıkma tehdit gibi algılama pişman olursun ve şunuda eklemek isterim kpss puanları onu verenlerin düşük olduğunu zannetmiyorum bahane bol nede olsa.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi