Editörler : **sude**

elifkemal
Aday Memur
12 Nisan 2023 17:38

1-2 değil 5-6 puan fark olanı aldılar ilk sonradan sonuca girdim yedeğe bile almadılar. Beğenmediğiniz 1-2 puan bile çok kıymetli, puan sıralaması ile adil bir alım olsa aşka atanamayacak insanları aldılar.

emeklihoca, 6 ay önce

neyin torpili ? aralarınızda 1-2 puan fark var. burada sözlü sınava girmeye hak kazananların hepsi çalışmış, hak etmiştir. adamın torpili olsa sınava dahi girmeden iller bankasına yerleşirdi. 20 senedir devlete, belediyelere torpille yerleşenler varken burada 90 üstü puan almış olanlara laf çakmak çok gereksiz gözüküyor.

Sherlocholm
Memur
12 Nisan 2023 17:46

Bunu bir kere daha arkadaşa hatırlatmak gerekir.
elifkemal, 6 ay önce

Mülakata 5 katı aday çağırıldı 400 kişi alınacak kuruma 2.000 kişi çağırıldı ve kendimden bildiğim, çevremde sorduğum ve burada gördüğüm kadarı ile KPSS puanına göre. son iki kişiden biri alınmış. Anladığım kadarıyla bu insanlar eğer buraya girmese merkezi alım, ve puan sıralamasına göre sözleşmeli alımlardan hiç birine bu puanlarla giremeyecek. Çünkü benim girdiğim gruptan kimse dsi kazanan sıralamasına girememişti bile. En azından insanların içini rahatlatmak için ve şeffaflık için ilbank verdiği puanları kimi kaç puanla aldığını ilan etmeli. Bu kanı da cimere hakkının yendiğini düşünenler yazarsa belki açıklanır

Sherlocholm
Memur
12 Nisan 2023 17:50

1-2 puanmış. Bu durum sana yapıldığında sen susarsın.
emeklihoca, 6 ay önce

neyin torpili ? aralarınızda 1-2 puan fark var. burada sözlü sınava girmeye hak kazananların hepsi çalışmış, hak etmiştir. adamın torpili olsa sınava dahi girmeden iller bankasına yerleşirdi. 20 senedir devlete, belediyelere torpille yerleşenler varken burada 90 üstü puan almış olanlara laf çakmak çok gereksiz gözüküyor.

açılay007
Kapalı
13 Nisan 2023 10:48

Hariçten gazel okuyorsun.

emeklihoca, 6 ay önce

suselinsu
Aday Memur
13 Nisan 2023 11:19

eğer haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, sınav sonucu açıklandıktan sonra 60 gün içinde idare mahkemesine iptal için dilekçe verebiliyorsunuz, mahkemenin daha önce verdiği emsal kararlara da bakabilirsiniz.

Sherlocholm
Memur
13 Nisan 2023 15:35

Oraya mülakat için gelen insanların gözlerinin içine utanmadan bakan bu insanları ben de mahkemede surundurmek isterdim ama onlara helal kapısı bundan sonra kapalı. Her yedikleri ve içtikleri kendilerine yaptıkları yatırımlar ömürleri boyunca helal olmayacak şekilde kalmalı. Bir nasır gibi.
suselinsu, 6 ay önce

eğer haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, sınav sonucu açıklandıktan sonra 60 gün içinde idare mahkemesine iptal için dilekçe verebiliyorsunuz, mahkemenin daha önce verdiği emsal kararlara da bakabilirsiniz.

Moonlighteem
Memur
13 Nisan 2023 15:41

Arkadaşlar ben olaya açıklık getireyim .. Mülakat salonunun önünde beklerken oradaki göreviyle konuştum ,, "bakanlıktan emir geldi çalışanlara olumsuz bakın denildi ,, çalışan adamı almakla istihdama katkıda bulunmuş olmuyoruz " dedi ..

Sonuçlar açıklanınca gördüm ki 90 üstü herkesi elediler benim bölümümde . Nasıl olsa bunlar merkezi atamada atanır diye baktılar tahminime göre ,, o yüzden atama umudu olmayan listenin en sonundaki kişileri almışlar resmen .. Şimdi burada mülakat neye göre ölçülmüş oldu? Hangi bilgiye hangi belgeye göre ? Ortada büyük bı haksızlık var , ben 93 puanla elendim , yüksek puan almakla cezalandırılmış olduk ..

Bu mualaklar kesinlikle hakkaniyetten uzak ve tamamen taraflı oldu bana göre .. ewet istihdam olsun ama deseydiniz madem 90 üstü puanı olanlar başvurmasın!! Böyle bir saçmalık olamaz ve kabul edilemez . Ben eminim ki birisi dava açsa bu mulakatlar iptal edilir! Çünkü neye göre puanlama yaptıklarının cvbini asla veremezler .. tamamen yukarıdan gelen talimatla düşük puanlılari istihdama katmak üzere puanlama yapıldı mülakatta !!

Böyle bir saçmalığı da gördükten sonra bayağı saygı duyduğum İller Bankası gözümde artık sıradan bir kurumdur ..

Yüksek puan almak suç olmamaliydi yazıklar olsun diyorum ...

Sherlocholm
Memur
16 Nisan 2023 13:52

Hakkım haram olsun.
Toplam 88 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi