Editörler : cihan27E.Kayı Han

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
28 Mart 2023 10:37

bizim millet dırıldanır dırıldanır

gider oy verir

horozcu, 6 ay önce

Memur cepte 178 bin twit oldu.Sende haklısın.

28 Mart 2023 10:55

Sizlerin bu motivasyonu beni benden alıyor helal valla kardeşler

yuk3545
Yasaklı
28 Mart 2023 11:00

Yahu 6 Nisan'da meclis THE AND kim yasa çıkaracak başkan kabineyi bile toplamiyor ne açıklayacak açıklayacak bişey kalmadı zam MAM yok 14 Mayıs'ta gereken cevabı verirsin.

28 Mart 2023 11:00

Bunlardan bir tanesi kabul edilsin kendimi sınırsız banlıyorum hodri meydan burada oy moy yok diye edebiyat yapanlar seçim zamanı küpür önlerine geldiğinde ellerinde oy mührünü basarken düşünmeden basacaklar ondan sonra gelecek 5 yılda çok pişman olacaklar ancak iş işten geçmiş olacak.

fakir.adam
Şube Müdürü
28 Mart 2023 11:17

temmuzda zam müjdesi verildi ya. daha önce var mıydı temmuzda zam olayı? bu hükümed ile geldi.

28 Mart 2023 11:46

20 yıldır koltuk garanti idi. Şimdi koltuk gidici. Durum farklı. EYT için sonucu seçim kaybetmek dahi olsa yokum diyordu. 180 derece döndü.

şefce, 6 ay önce

Hala anlamadınız mı 20 yıldır. akp memuru ne zaman önemsedi. üçbuçuk zamlarla bu zamana geldi.

Adaletsizliğinin biri de daha dün 2.200 ekgöstergede olan iki memurdan birinin hemde önlisans mezunu birinin ekgöstergesini2200 den 3600 e çıkardı diğerinin hem de lisans mezunu olmasına rağmen 2800 ek göstergede bırakarak tarihe geçti.

Şimdi seçimde kritik eşiğe gelince bile memura dönüp bakmıyor. Boşuna hayal kurup zihninizi yormayın. Artık hayırlısı.

egevrl
Yasaklı
28 Mart 2023 11:54

Arkadaşlar 3 Nisan % 20 zam verildi diyelim. Peki 6 Nisana nasıl yetişecek? 6 Nisan da meclis kapanacak sanırım.

Sibersky
Aday Memur
28 Mart 2023 12:18

Müjde Ar

yuk3545
Yasaklı
28 Mart 2023 12:29

Müjdeyi 14 Mayıs'ta siz vereceksiniz yoksa 5 yıl daha buralarda müjdeyi beklersiniz o kadar tamammi

Malatyalimemur78
Yasaklı
28 Mart 2023 12:30

Şahsen verileceğini düşünmüyorum. Ama seçim öncesi birçok farklı siyasi hesap olacağından veriledebilir. Ancak verilse bile memura iyilik yapacak, hakkı olan miktara tekabül edecek bir rakam olmayacaktır. Ne diyelim. Sağlık olsun...

Euphratestigris
Yasaklı
28 Mart 2023 12:42

Memur düşmanı bu hükümeti 14 mayısta gönderdik gönderdik. Yoksa 5 yıl daha zammı unutun. % 3 buçuklara talim ederiz yine.

yuk3545
Yasaklı
28 Mart 2023 12:46

Yemin ederim Kur'an'ı getirin el basarak yemin ederim 5 yıl daha 5+5+5+5 diye toplu sözleşme ve enflasyon farkını alırsınız AKP gitmezse

şefce
Şube Müdürü
28 Mart 2023 12:46

yarın bu hükümet yarım kalan 657 DMK 'nunu kaldırma işlemi için yarım bıraktığı yerden devam edecek ve 657 tarihe gömülecek. Çünkü 657 DMK ayaklarımıza dolanıyor bizi zorda bırakıyor demişti birileri bir zaman. Şimdi görün eğer seçimi alırlarsa 657 ne olacak.

Euphratestigris, 6 ay önce

Memur düşmanı bu hükümeti 14 mayısta gönderdik gönderdik. Yoksa 5 yıl daha zammı unutun. % 3 buçuklara talim ederiz yine.

BESSEL
Yasaklı
28 Mart 2023 15:32

Habere yorum yapan memur düşmanı vitaminsizleri yumruk manyağı yapmak istedim. Temizlik personeli, güvenlik personeli zam aldığında gıkları çıkmaz. Nedir bu memur düşmanlığı anlamıyorum ki. Analarıyla bir geçmişimiz mi olduki bu kadar memura düşmanca his besliyorlar.

mutlu_50
Müsteşar
28 Mart 2023 15:34

Aynen hocam. İşçilerin bir çok ek ödemesi oldu ellerinde telefon vakit öldürürler. Memur hakkını isteyince herkes itiraz eder.

BESSEL, 6 ay önce

Habere yorum yapan memur düşmanı vitaminsizleri yumruk manyağı yapmak istedim. Temizlik personeli, güvenlik personeli zam aldığında gıkları çıkmaz. Nedir bu memur düşmanlığı anlamıyorum ki. Analarıyla bir geçmişimiz mi olduki bu kadar memura düşmanca his besliyorlar.

samet.by
Daire Başkanı
28 Mart 2023 15:36

hocam bu kanun değişmeli. memura yarardan çok zararı var. değişmeli ama adaletli bir şekilde değişmeli...

şefce, 6 ay önce

yarın bu hükümet yarım kalan 657 DMK 'nunu kaldırma işlemi için yarım bıraktığı yerden devam edecek ve 657 tarihe gömülecek. Çünkü 657 DMK ayaklarımıza dolanıyor bizi zorda bırakıyor demişti birileri bir zaman. Şimdi görün eğer seçimi alırlarsa 657 ne olacak.

şefce
Şube Müdürü
28 Mart 2023 15:43

Bu kanunu değiştirme değil kaldıracaklar. Siyasi makamlar artık istediği an bir memurun işine son verecek amaç bu kardeşim. Gerisi boş laf. Gerçekten sen bu uygulamanın adilane yapılacağına inanıyormusun. Valla kimseye güvenmiyorum ben artık. Haklı olsan da haksız duruma düşürüleceğini asla unutma. Biat meselesi yani. Kul köle. Sana bir performans değerlendirme sistemi çıkarır hoopp bakmışsın sıfır performans ve idari karar: ilgilinin görevden atılmasına.. bitttiiiii.

samet.by, 6 ay önce

hocam bu kanun değişmeli. memura yarardan çok zararı var. değişmeli ama adaletli bir şekilde değişmeli...

sardunyasw
Memur
29 Mart 2023 00:12

Bunlar memur düşmanı hayatta oy moy yok

akbaba2
Aday Memur
29 Mart 2023 00:42

Allahım ne günlere kaldık geçinebilceğimiz kadar zam almak için müjde bekliyoruz ayrıca bu iktidar bir daha gelirse diğer arkadaşların dediği gibi 657 yi unutun 657 nin kaldırılması demek biat etmeyenlerin kapı önüne konulması demek

mutlu_50
Müsteşar
29 Mart 2023 08:59

Malesef hocam.

akbaba2, 6 ay önce

Allahım ne günlere kaldık geçinebilceğimiz kadar zam almak için müjde bekliyoruz ayrıca bu iktidar bir daha gelirse diğer arkadaşların dediği gibi 657 yi unutun 657 nin kaldırılması demek biat etmeyenlerin kapı önüne konulması demek

Toplam 85 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi