Editörler : gubaz"eskiyara"
28 Mart 2023 13:47

EYT Öğretmen maaş ikramiyesi ne kadar olur?

Eyt ile emekli olan öğretmenler maaşlarını ve aldıkları ikramiye miktarını paylaşabilir mi acaba? Haziranda ne kadar alacağımızı bilmemiz açısından yardımcı olacaktır.

Sevdim-Seni
Daire Başkanı
28 Mart 2023 14:35

Herkesin durumu farklı, yıla göre değişir..

4c emekli maaşı ve ikramiye hesaplama robotuyla bakabilirsin. Yaklaşık sonuç veriyor.

https://uyg.sgk.gov.tr/IkramiyeMaasHesapla4c/Welcome.do

Pelinin
Yasaklı
28 Mart 2023 14:40

Ne kadar mantıksız bir başlık olmuş, emekli olanın forumda işi ne?

sozdemir37
Kapalı
28 Mart 2023 14:40

TEŞEKKÜR EDERİM.

Sevdim-Seni, 6 ay önce

Herkesin durumu farklı, yıla göre değişir..

4c emekli maaşı ve ikramiye hesaplama robotuyla bakabilirsin. Yaklaşık sonuç veriyor.

https://uyg.sgk.gov.tr/IkramiyeMaasHesapla4c/Welcome.do

**LEVENT**
Şef
28 Mart 2023 17:13

Malum insanlar alışkanlıklarını kolay terk etmiyor. O nedenle emekli olunca belli bir süre forumu takip edebilirler. Alışkanlıkların kolay terk edilmediğinin bir örneği de sensin bak. Her şeye gereksiz deme alışkanlığın devam ediyor. Biliyorsan cevap ver bilmiyorsan ona buna saçma diye sataşma.

Pelinin, 6 ay önce

Pelinin
Yasaklı
28 Mart 2023 17:39

Evet görürsem söylerim, hı hı evet, kesin öyledir, emekli maaşına forumdan cevap bekleyen birine cevap vermem bile komik :)))

Pelinin
Yasaklı
28 Mart 2023 17:41

Sevgili emekliler nerdesiniz ? Levent kardeş maaşınızı merak etmiş yazsanıza? Yüksek psikoloji bilgisi ile bize ahkam kesti nerdesiniz ey emekliler :))))

**LEVENT**
Şef
28 Mart 2023 17:54

Çok basit biri olduğun bu yazmalarından belli anasınıfı seviyesi. El ele el ele gelin pelinler:))

Pelinin, 6 ay önce

Sevgili emekliler nerdesiniz ? Levent kardeş maaşınızı merak etmiş yazsanıza? Yüksek psikoloji bilgisi ile bize ahkam kesti nerdesiniz ey emekliler :))))

**LEVENT**
Şef
28 Mart 2023 17:57

Bu forum öğretmenler forumu. Her türlü bilgi alış verişi yapılır. Cevap bekleme noktasına gelince ''Haziranda ne kadar alacağımızı bilmemiz açısından yardımcı olacaktır.'' tırnak içini okursan belki bu sefer anlarsın. Yardımcı olacaktır diye bir ifade var. Net bir şey değil. Forumların amacıda yardımcı olmaktır. Ancak senin zihinsel yapına burada yardımcı olunamaz maalesef. Sağlıkçıların forum sayfasına gitmen gerekiyor.

Pelinin, 6 ay önce

Evet görürsem söylerim, hı hı evet, kesin öyledir, emekli maaşına forumdan cevap bekleyen birine cevap vermem bile komik :)))

Pelinin
Yasaklı
28 Mart 2023 17:59

Basit mi buldun yazılarımı? Senin seviyene hitap edebilmek için elimden geleni yapmıştım teşekkürler teveccühün için :)))

Pelinin
Yasaklı
28 Mart 2023 18:02

Emekliler nerdesiniz emekliler, bi kişi bile mi yok be? Lütfen bir kişi yazsın Levent üzülüp ağlar yoksa :)))

**LEVENT**
Şef
28 Mart 2023 18:26

Bence aslını yansıtmışsın. Daha da muhatap olmuyorum kendin çal kendin oyna. Muhatap olmadığımı gördükçe de sinirden çatlar mısın kudurur musun serbest bırakıyorum bu konuda seni.

Pelinin, 6 ay önce

Basit mi buldun yazılarımı? Senin seviyene hitap edebilmek için elimden geleni yapmıştım teşekkürler teveccühün için :)))

SİMURG74
Aday Memur
29 Mart 2023 09:04

Canınız mı sıkılıyor hanımefendi?Levent Bey şu an gündemdeki bir konu hususunda bilgi paylaşımı yapmayı önermiş.Üslubunuz ne yazık ki bir öğretmene yakışmıyor,keşke okuma-anlama konularında kendinizi eğitebilseydiniz,çok üzüldüm açıkçası sizin üslubunuza sahip biriyle meslektaş olmaktan.Rica ederim yanıtlamayın çünkü frekansımı düşürmeye değmez sözcükleriniz.

Pelinin, 6 ay önce

Pelinin
Yasaklı
29 Mart 2023 10:21

Frekansınız zaten çukur seviyede bana yanıt verebilmek için deniz seviyesinden epey yukarılara çıkmalısınız. Ama kendinizi boşuna yormayın sonradan olmaz.

SİMURG74, 6 ay önce

Canınız mı sıkılıyor hanımefendi?Levent Bey şu an gündemdeki bir konu hususunda bilgi paylaşımı yapmayı önermiş.Üslubunuz ne yazık ki bir öğretmene yakışmıyor,keşke okuma-anlama konularında kendinizi eğitebilseydiniz,çok üzüldüm açıkçası sizin üslubunuza sahip biriyle meslektaş olmaktan.Rica ederim yanıtlamayın çünkü frekansımı düşürmeye değmez sözcükleriniz.

Gokhanınn
Şef
29 Mart 2023 12:21

Hakaret etmişsin, sürekli aklınca küçük düşürmeye çalışıyorsun ama kendin kçük düşüyorsun.. Üslup desen zaten yok..

Burada emeklilerle ilgili kaç tane başlık var ? koskoca forumda bir elin parmaklarını geçmez. Pelin hocam da buna dem vurmuş.

Cevap vereceğim diye sürekli saçmalıyorsun, boş yapıyorsun..

**LEVENT**, 6 ay önce

Bence aslını yansıtmışsın. Daha da muhatap olmuyorum kendin çal kendin oyna. Muhatap olmadığımı gördükçe de sinirden çatlar mısın kudurur musun serbest bırakıyorum bu konuda seni.

**LEVENT**
Şef
29 Mart 2023 14:18

Gökhanın ''Kurumlararası Geçiş Hakkı Tanınmalı'' diye bir başlık açmışsın. 3 ayda 15 yorum almışsın. Bu başlığı açanların sayısı kaç elin parmağını geçiyor. Kişi önce kendine bakmalı sonra başkalarını eleştirmeli.

Sence kurumlararası geçiş hakkı mı daha ilgi çekici yoksa eyt emekli maaşı ve ikramiyesi mi ? Laf olsun diye konuşuyorsun.

Gokhanınn, 6 ay önce

Hakaret etmişsin, sürekli aklınca küçük düşürmeye çalışıyorsun ama kendin kçük düşüyorsun.. Üslup desen zaten yok..

Burada emeklilerle ilgili kaç tane başlık var ? koskoca forumda bir elin parmaklarını geçmez. Pelin hocam da buna dem vurmuş.

Cevap vereceğim diye sürekli saçmalıyorsun, boş yapıyorsun..

resmiplaka
Memur
30 Mart 2023 00:35

Yazdiklarini okudum da, Burayi Senden fazla hakettigi kesin..
Pelinin, 6 ay önce

MS0640
Aday Memur
30 Mart 2023 01:56

ozkansoft burada maaş ekders emekli her ne istersen var

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 09:59

Bugün 3. Gün hala maaşını paylaşan bir kişi bile yok, ilk gün yaptığım öngörümün haklılığı ortada iken hala bana ne yüzle söz söylüyorsunuz

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 10:03

Siz önce tanımadığınız bir kişi işe senli benli konuşulmayacağını öğrenin

resmiplaka, 6 ay önce
Yazdiklarini okudum da, Burayi Senden fazla hakettigi kesin..

resmiplaka
Memur
30 Mart 2023 10:06

E sen yazmışsın tanımadığın birisine senli benli.. sen yapınca ii bi yapınca mı kötü
Pelinin, 6 ay önce

Toplam 76 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi