Editörler : gubaz"eskiyara"

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 10:09

Hani nerde yazmışım? Göster

resmiplaka, 6 ay önce
E sen yazmışsın tanımadığın birisine senli benli.. sen yapınca ii bi yapınca mı kötü

resmiplaka
Memur
30 Mart 2023 10:12

Bu forumda 28 mart 17.59 saatinde ,levent isimli üyeye yazdigini paylastim ya..nasip bir ornek istiyorsun daha
Pelinin, 6 ay önce

Hani nerde yazmışım? Göster

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 10:15

Bir idda ortaya atıyorsan önce araştır, iyi oku yazıları önce levent bana sen diye hitap ettiği için ben ona sen diye hitap ediyorum, sadece bakmayın görmeyi de öğrenin...

Ahmet009009
Memur
30 Mart 2023 10:16

4/c liyim 33 yıl 10 ay hizmet,0emekli maaşı 13350 ikramiye 501000

resmiplaka
Memur
30 Mart 2023 10:18

Ne farkeder ya ..sen tanıdığım birine (O sana ne derse desin) ne hakla sen diye hitap ediyorsun..ona aynı dille cevap veriyorsun bana 'tanımadığınız birine sen diyemezsiniz ..bla bla diye ahkam kesiyorsun.. cevaplarda denge yok gördüğüm kadarıyla..işine ve aklıma nasıl gelirse cevap vermek var..birisi gerçekleri y gösterince hemen kapıyorsun bakıyorum
Pelinin, 6 ay önce

Bir idda ortaya atıyorsan önce araştır, iyi oku yazıları önce levent bana sen diye hitap ettiği için ben ona sen diye hitap ediyorum, sadece bakmayın görmeyi de öğrenin...

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 10:20

Çok komik, sen bana hakaret edeceksin ben hala sana saygı göstericem, ne güzel hayaller bunlar, ciddiye alıyo mu kimse senin bu fikirlerini :))

resmiplaka, 6 ay önce
Ne farkeder ya ..sen tanıdığım birine (O sana ne derse desin) ne hakla sen diye hitap ediyorsun..ona aynı dille cevap veriyorsun bana 'tanımadığınız birine sen diyemezsiniz ..bla bla diye ahkam kesiyorsun.. cevaplarda denge yok gördüğüm kadarıyla..işine ve aklıma nasıl gelirse cevap vermek var..birisi gerçekleri y gösterince hemen kapıyorsun bakıyorum

resmiplaka
Memur
30 Mart 2023 10:39

pelinin hanımefendiciğim ;

adam zatıalilerinize

"Malum insanlar alışkanlıklarını kolay terk etmiyor. O nedenle emekli olunca belli bir süre forumu takip edebilirler. Alışkanlıkların kolay terk edilmediğinin bir örneği de sensin bak. Her şeye gereksiz deme alışkanlığın devam ediyor. Biliyorsan cevap ver bilmiyorsan ona buna saçma diye sataşma."

yazmış..neden bana hakaret etti diye uydurulmuş bahanelerle ,gerkesiz manevralarla acı gerçeği savuşturmak istiyorsunuz kuzum.ne demiş de hassas düşünceleriniz ve kalbiniz incinnmişşş.

benim düşüncelerimi ciddiye alan var mı bilemem ama forumda hangi sayfaya gitsem seninle dalga geçiliyor :) pelinin hanımefendicağızımız şimdi gelir kaçalım hemen diye :) kısa sürede nam salmışsınız forumda..iyi ki sadece uzaktan tartışıyoruz yoksa sosyal mesafede çekilmez biri olduğunuzu tahmin ederek hayırlı ramazanlar diliyorum..bir cevap da siz verin bu yersiz tartışmayı bitirelim kuzum..

Pelinin, 6 ay önce

Çok komik, sen bana hakaret edeceksin ben hala sana saygı göstericem, ne güzel hayaller bunlar, ciddiye alıyo mu kimse senin bu fikirlerini :))

resmiplaka
Memur
30 Mart 2023 10:40

asıl vurgulamak istediğimi atlamışım; levent size uygun dille yanıt vermiş zatıaliniz neden sen diye cevap verdiniz beyefendiye?

resmiplaka, 6 ay önce

adam zatıalilerinize

"Malum insanlar alışkanlıklarını kolay terk etmiyor. O nedenle emekli olunca belli bir süre forumu takip edebilirler. Alışkanlıkların kolay terk edilmediğinin bir örneği de sensin bak. Her şeye gereksiz deme alışkanlığın devam ediyor. Biliyorsan cevap ver bilmiyorsan ona buna saçma diye sataşma."

yazmış..neden bana hakaret etti diye uydurulmuş bahanelerle ,gerkesiz manevralarla acı gerçeği savuşturmak istiyorsunuz kuzum.ne demiş de hassas düşünceleriniz ve kalbiniz incinnmişşş.

benim düşüncelerimi ciddiye alan var mı bilemem ama forumda hangi sayfaya gitsem seninle dalga geçiliyor :) pelinin hanımefendicağızımız şimdi gelir kaçalım hemen diye :) kısa sürede nam salmışsınız forumda..iyi ki sadece uzaktan tartışıyoruz yoksa sosyal mesafede çekilmez biri olduğunuzu tahmin ederek hayırlı ramazanlar diliyorum..bir cevap da siz verin bu yersiz tartışmayı bitirelim kuzum..

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 10:46

Yahu benim işim gücüm dersim var, senin gibi geriye dönüp dönüp tüm başlıkları gezip gezip seni kafaya takıp takıp cevap vermekle uğraşacak halim yok, nasıl istiyorsan onu düşün, herkes benle alay ediyorsa o zaman neden o alay edenlerin hepsi özelde benimle tanışmak istiyor onu ben de merak ediyorum....

Comador
Şube Müdürü
30 Mart 2023 10:58

Çapraz ateşe gelmişsin hocam. Aynı kişi değişik hesaplarla sataşıyor. Siz hepsiyle ayrı ayrı uğraşıyorsunuz. Dikkate almayın. Yaş haddinden emekli olan ve Ocak ayı zammını görmeden emekli olan biri 400 bin ikramiye aldı. Zammı görseydi yaklaşık 520 alacaktı. Tabi 40 yılın üzerinde hizmeti olan biri. Yıla göre değişiyor. 25 yıllık bir eytlinin o kadar alacağını sanmıyorum.

**LEVENT**, 6 ay önce

Malum insanlar alışkanlıklarını kolay terk etmiyor. O nedenle emekli olunca belli bir süre forumu takip edebilirler. Alışkanlıkların kolay terk edilmediğinin bir örneği de sensin bak. Her şeye gereksiz deme alışkanlığın devam ediyor. Biliyorsan cevap ver bilmiyorsan ona buna saçma diye sataşma.

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 11:06

Ben artık indanlaron iq seviyesinden epey şüphelenmeye başladım herkes başlıkta bana sataşıyor ben herkese tek cevap veriyorum adam gelmiş karşı tarafa boşver üzülme diyor, siz umutsuz vakasınız:))

Gokhanınn
Şef
30 Mart 2023 11:08

resmiplaka nikiniz resmi ama kullandığınız üslup içler acısı. Saçma sapan dalga geçme havası vermek için boş boş konuşmuşsunuz. Karşınızdakine doğru şekilde hitap etmeyi öğrendikten sonra tartışma kısmına geçebilirsiniz.

Tanımadığınız birisine kuzum diye hitap edilmez. Sosyal mesafede çekilmez falan demek her şeyden önce bir kadına karşı ayıp ayıp.. önce edep öğrenin biraz.. sırf sallamış olmak için aklınızca dalga geçmeye çalışıyorsunuz da olmuyo ama...

resmiplaka, 6 ay önce

adam zatıalilerinize

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 11:13

Hocam beni savunmayın lütfen ikimizi aynı nik sanıp yine hakaret edecekler, yıldım ben artık, saygı edep yok insanlarda

Gokhanınn, 6 ay önce

resmiplaka nikiniz resmi ama kullandığınız üslup içler acısı. Saçma sapan dalga geçme havası vermek için boş boş konuşmuşsunuz. Karşınızdakine doğru şekilde hitap etmeyi öğrendikten sonra tartışma kısmına geçebilirsiniz.

Tanımadığınız birisine kuzum diye hitap edilmez. Sosyal mesafede çekilmez falan demek her şeyden önce bir kadına karşı ayıp ayıp.. önce edep öğrenin biraz.. sırf sallamış olmak için aklınızca dalga geçmeye çalışıyorsunuz da olmuyo ama...

Gokhanınn
Şef
30 Mart 2023 11:15

Karşı tarafın üslubunu ve tavrını doğru bulmadığım için cevap vermek istedim hocam. Yakışıksız hareketler çünkü yaptığı.

Pelinin, 6 ay önce

Hocam beni savunmayın lütfen ikimizi aynı nik sanıp yine hakaret edecekler, yıldım ben artık, saygı edep yok insanlarda

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 13:17

Sen Levent derken beni nerden tanıyordun da senli benli oldun. Sahi Pelin ben mi unuttum nerden tanışıyorduk. Sen herkese her şekilde konuş sonra milleti eleştir.

Pelinin, 6 ay önce

Siz önce tanımadığınız bir kişi işe senli benli konuşulmayacağını öğrenin

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 13:20

Levent sana sen deyince hemen senli benli mi oluyorsun. O zaman bir kere daha sen deyim samimiyetimiz artsın:::: sen sen sen

Pelinin, 6 ay önce

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 13:24

Pelinin ve gökhanın yapı bakımından ne kadar benzer isimler. Birisi öbürünü öbürü birisini destekliyor. O zaman vakit geçmiyor ama cevap veremez pozisyona gelince birisi mantıklı bir şey yazıp açıklama bekleyince hemen ders vara ya da hakarete başvuruluyor.

Pelinin, 6 ay önce

Yahu benim işim gücüm dersim var, senin gibi geriye dönüp dönüp tüm başlıkları gezip gezip seni kafaya takıp takıp cevap vermekle uğraşacak halim yok, nasıl istiyorsan onu düşün, herkes benle alay ediyorsa o zaman neden o alay edenlerin hepsi özelde benimle tanışmak istiyor onu ben de merak ediyorum....

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 13:25

Comador paylaşım için teşekkür ederim.

Comador, 6 ay önce

Çapraz ateşe gelmişsin hocam. Aynı kişi değişik hesaplarla sataşıyor. Siz hepsiyle ayrı ayrı uğraşıyorsunuz. Dikkate almayın. Yaş haddinden emekli olan ve Ocak ayı zammını görmeden emekli olan biri 400 bin ikramiye aldı. Zammı görseydi yaklaşık 520 alacaktı. Tabi 40 yılın üzerinde hizmeti olan biri. Yıla göre değişiyor. 25 yıllık bir eytlinin o kadar alacağını sanmıyorum.

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 13:27

Herkese saçma sapan yazmazsanız zeka sorununuz ortaya çıkmaz. Herkes sana sataşmıyor sen herkese bulaşıyorsun insanlarda bulaşığı temizliyor.

Pelinin, 6 ay önce

Ben artık indanlaron iq seviyesinden epey şüphelenmeye başladım herkes başlıkta bana sataşıyor ben herkese tek cevap veriyorum adam gelmiş karşı tarafa boşver üzülme diyor, siz umutsuz vakasınız:))

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 13:29

Bakın Pelinin gitti Gökhanın geldi. Kendin çal kendin oyna pozisyonu alındı. Yersen tabi. Aynı kişi kendi kendine oynuyor. IQ seviyesi demiştiniz ya bu da zavallılık seviyesi oluyor.

Gokhanınn, 6 ay önce

Toplam 76 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi