Editörler : gubaz"eskiyara"

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 13:37

Pelinin bak böyle bir konu açmışsın ve hiç kimse sana ne kadar gereksiz bir başlık dememiş ya da saçma dememiş bildikleri kadar cevap vermiş. Ne kadar gerekli bir konu değil mi kaç kişi yeni bir sendika nasıl kurulurla ilgilenir acaba. Sen buna gereksiz deme konu aç sonra milyonları direk etkileyen EYT konusu ile ilgili bir merak ile açılana gereksiz de. Bu nasıl bir çelişki izah eder misin?

Yeni bir sendika nasıl kuruluyor?

Yani merakımdan soruyorum zor bir şey mi? Bilgisiolan var mı? Hiç bir sendikaya yakın hissetmiyorum acaba yeni bir sendika nasıl kurulur? Çok merakettim şuan gerçekten bilgisi olan yanıtlasın

Pelinin, 6 ay önce

Ne kadar mantıksız bir başlık olmuş, emekli olanın forumda işi ne?

Gokhanınn
Şef
30 Mart 2023 13:53

Her sakallıyı dede zannederek IQ seviyeni belli etmişsin zaten.

**LEVENT**, 6 ay önce

Bakın Pelinin gitti Gökhanın geldi. Kendin çal kendin oyna pozisyonu alındı. Yersen tabi. Aynı kişi kendi kendine oynuyor. IQ seviyesi demiştiniz ya bu da zavallılık seviyesi oluyor.

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 14:07

Sen önce açtığın konu ile ilgili söylediğime cevap ver. Sonra zavallılık seviyene geçelim.

Gokhanınn, 6 ay önce

Her sakallıyı dede zannederek IQ seviyeni belli etmişsin zaten.

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 14:09

Hatırlatma yapayım dedim:)))

Gökhanın ''Kurumlararası Geçiş Hakkı Tanınmalı'' diye bir başlık açmışsın. 3 ayda 15 yorum almışsın. Bu başlığı açanların sayısı kaç elin parmağını geçiyor. Kişi önce kendine bakmalı sonra başkalarını eleştirmeli.

Sence kurumlararası geçiş hakkı mı daha ilgi çekici yoksa eyt emekli maaşı ve ikramiyesi mi ? Laf olsun diye konuşuyorsun.

**LEVENT**, 6 ay önce

Sen önce açtığın konu ile ilgili söylediğime cevap ver. Sonra zavallılık seviyene geçelim.

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 14:18

Ya sen emekli olunca kaç lira maaş alındığı merak edecek bir zavallı olarak benim vizyoner sendika başlığıma mı laf ediyorsun? Aynı kulvarda değiliz aslan yoluna bak...

**LEVENT**, 6 ay önce

Hatırlatma yapayım dedim:)))

Gökhanın ''Kurumlararası Geçiş Hakkı Tanınmalı'' diye bir başlık açmışsın. 3 ayda 15 yorum almışsın. Bu başlığı açanların sayısı kaç elin parmağını geçiyor. Kişi önce kendine bakmalı sonra başkalarını eleştirmeli.

Sence kurumlararası geçiş hakkı mı daha ilgi çekici yoksa eyt emekli maaşı ve ikramiyesi mi ? Laf olsun diye konuşuyorsun.

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 14:22

Emekli mi oluyosun ne oluyosan ol, hayattan beklentisi emekli maaşı olan biriyle 3 gündür tartışmamam gerekirdi, kendime hakaret bu

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 14:22

o kadar zavallı ve panik bir haldesin ki vizyoner başlığım sendika diyorsun Gökhanının kurumlar arası geçiş konusunu alıntılıyorsun. Vah zavallım vah. Çok güldüm çok

Pelinin, 6 ay önce

Ya sen emekli olunca kaç lira maaş alındığı merak edecek bir zavallı olarak benim vizyoner sendika başlığıma mı laf ediyorsun? Aynı kulvarda değiliz aslan yoluna bak...

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 14:25

Vizyoner başlık dediğin konuya 3 ayda 3 yorum gelmiş bu bir. ikincisi yazdığından anladığım kadarıyla vizyoner konudan zerre anladığın yok. Vizyon nasıl olur çok merak ediyorum ne olur yardım edin vizyon sahibi olayım falan yazmışsın. Yazdığını paylaşıyorum bak oku.

Yeni bir sendika nasıl kuruluyor?

Yani merakımdan soruyorum zor bir şey mi? Bilgisiolan var mı? Hiç bir sendikaya yakın hissetmiyorum acaba yeni bir sendika nasıl kurulur? Çok merakettim şuan gerçekten bilgisi olan yanıtlasın

Pelinin, 6 ay önce

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 14:26

o kadar zavallı ve panik bir haldesin ki vizyoner başlığım sendika diyorsun Gökhanının kurumlar arası geçiş konusunu alıntılıyorsun. Vah zavallım vah. Çok güldüm çok

Pelinin, 6 ay önce

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 14:27

En son mesajın o olduğu için onun altına yazmış olabilir miyim acaba? Bunu hiç düşündün mü? Aaa ama pardon sen düşünemiyordun değil mi? Çılgın levent benim açığımı buldu gülüyor:))) çılgın levent seni:))))

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 14:28

Bir kerede kabullen her yazdığıma yerli yerinde alıntı yaparken bunda neden yapmadın. Çünkü çal oyna yapıyordunuz:))))

Pelinin, 6 ay önce

En son mesajın o olduğu için onun altına yazmış olabilir miyim acaba? Bunu hiç düşündün mü? Aaa ama pardon sen düşünemiyordun değil mi? Çılgın levent benim açığımı buldu gülüyor:))) çılgın levent seni:))))

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 14:32

Saldırma moduna girmiştim dişlerimden salyalar damlıyordu o nedenle kime yazılmış bakmadan direk saldırdım desen daha mantıklı olurdu. En son yazdığıma cevap vermiş. En son ben maaş ikramiye ile ilgili paylaşım yapanlarada teşekkür etmiştim onları neden alıntılamadın.

Pelinin, 6 ay önce

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 14:50

Biraz efendi ol, kullandığın kelimelere bak, emekliliğigelmiş kaç yaşında adamsın, belki de babam yaşındasın, ayıp değil mi, ayıp ayıp

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 14:57

Sen benim için vizyonel başlığını savunurken başkasının vizyonel konusunu alıntıladığında bittin küçük şey. Hadi git ders çalış.

Pelinin, 6 ay önce

Biraz efendi ol, kullandığın kelimelere bak, emekliliğigelmiş kaç yaşında adamsın, belki de babam yaşındasın, ayıp değil mi, ayıp ayıp

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 15:04

Hakikaten boş değil bomboş birisin, bari emekliliğinde kursa falan yazıl el işi öğren dünyaya bi katkın olsun bu yaştan sonra

**LEVENT**, 6 ay önce

Sen benim için vizyonel başlığını savunurken başkasının vizyonel konusunu alıntıladığında bittin küçük şey. Hadi git ders çalış.

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 15:05

Yürü hadi evcilik oyna ip atla. Vizyoner şey seni.

Pelinin, 6 ay önce

Hakikaten boş değil bomboş birisin, bari emekliliğinde kursa falan yazıl el işi öğren dünyaya bi katkın olsun bu yaştan sonra

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 15:07

:)))) ay hiç güleceğim yoktu, benim yazdıklarımı bana yazıyor bebek gibi :))) emeklilik dilekçesini verdin mi dede naptın?

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 15:11

Sen evcilik oynayacağım ip atlayacağım mı demiştin. Bir zamanlar 40 yaşında eyt ile emekli mi olunur diye sağa sola saldıran Pelinin şimdi dede diyor. seviye meselesi beyin meselesi maksat saldırmak olunca kendine yontar her konuyu zavallı küçük.

Pelinin, 6 ay önce

:)))) ay hiç güleceğim yoktu, benim yazdıklarımı bana yazıyor bebek gibi :))) emeklilik dilekçesini verdin mi dede naptın?

Pelinin
Yasaklı
30 Mart 2023 15:13

Naptın bütün yazılarımı mı okudun? Fazla okuma yeni bir hayranla uğraşamam :)))))

**LEVENT**
Şef
30 Mart 2023 15:17

Saldırganları uysallaştırma gayesindeyim ama sen artık kuduz olmuşsun olmuyor. 40 yaşında emekli olunmaz diyen biri şimdi eyt den emekli olana dede babam yaşında diye laf salatası yapıyor. Ben 40 yaşında baban yaşındaysam sende bu bağlamda dediğim gibi evcilik çağındasın. Ama neden oyunlarında hep salya akıtıyorsun.

Pelinin, 6 ay önce

Naptın bütün yazılarımı mı okudun? Fazla okuma yeni bir hayranla uğraşamam :)))))

Toplam 76 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi