Editörler : E.Kayı Han

farelikoyunnincası
Aday Memur
29 Mart 2023 08:48

İl, ilçe ve büyükşehirlerin bu yönde işleyişi farklıdır. İstanbul'da görev yaparken her seçime mecburi katıldım ve talep falan olmadı, doğrudan görevlendirme yazısı düştü.

Şuan ilçede görev yapıyorum, ilçe seçim burada talep topladı.

Velhasıl, resen görevlendirme yapılacaksa mecburi, talep toplanıyorsa değildir. Bu işin oturmuş bir düzeni yok.

10 Nisan 2023 14:40

Görev zorunluluğu yok biliyorum

11 Nisan 2023 11:10

Var. Bu zamana kadar öğretmenlere hep zorunlu verildi.

Zuhahaha, 2 ay önce

Görev zorunluluğu yok biliyorum

11 Nisan 2023 11:16

Öyle bir görev zorunluluğu var ki aklınız almaz yakın zamanda tebliğ belgesi gelince görürüm ben sizi görev zorunluluğu yok ki bla bla dersiniz o zaman bu zamana kadar ki her seçimde görev alanlar yine alacaklar hem de Söke söke alacaklar oranızı buranızı kırıp rapor mu alırsınız orasını bilemem

sınavdansonra
Daire Başkanı
11 Nisan 2023 12:07

Ben Seçim Müdürlüğü ile görüştüm Görev zorunluluğu var dediler. Kimse istemeyince kime yaptıracaklar Seçimi onun için isteği bağlı değil aynı memuriyete gider gibi bunun da zorunluluğu var dediler. Hatta ilçede yeterli memur olmayınca il merkezinden görevlendirme yapıldığı söylendi. Bu seçim neyse seneye olan Muhtarlık Belediye Başkanlığı seçimi sabaha kadar çuval teslimi sürüyor dediler. Onun için öğretmenler memurlar istemiyor dediler. Mazeret kabul ettiklerini ancak çoğunluğu red kararı çıktığını söylediler. Kanser tedavisi hamilelik vs varsa o zaman kabul oluyormuş. Bizim ilçede böyle sizin orasını bilemem.

11 Nisan 2023 15:58

Rapor alınca yerine kimi koyuyorlar yedek listesi mi var?

umutsuzkatip
Şube Müdürü
11 Nisan 2023 16:29

Yedek listesi var evet

İsmi Lazım Deil, 2 ay önce

Rapor alınca yerine kimi koyuyorlar yedek listesi mi var?

11 Nisan 2023 20:59

seçimde neden görev almak istemiyorsunuz? ben açıkçası paradan dolayı istiyorum da istemeyen kişileri görünce şaşırdım, çok mu zahmetli?

13 Nisan 2023 13:13

Stresli diyorlar. Kavgalı tartışmalı. Sabahtan akşama kadar sürüyor. Çuvalların teslimi için adliyeye gidiyorsun sıra bekliyorsun.

katibim yatıyorum, 2 ay önce

seçimde neden görev almak istemiyorsunuz? ben açıkçası paradan dolayı istiyorum da istemeyen kişileri görünce şaşırdım, çok mu zahmetli?

mücahit turhan
Kapalı
21 Nisan 2023 16:06

Kardeşim iyi bayramlar önceki seçimde istek sorulmuştu şimdi toplu isim aldılar bir de önceden görev alıp almadığını sordular. Bu seçim dönemi neye göre belirlenecek sandık görevlileri?

feridunemeksiz, 2 ay önce
Öyle bir görev zorunluluğu var ki aklınız almaz yakın zamanda tebliğ belgesi gelince görürüm ben sizi görev zorunluluğu yok ki bla bla dersiniz o zaman bu zamana kadar ki her seçimde görev alanlar yine alacaklar hem de Söke söke alacaklar oranızı buranızı kırıp rapor mu alırsınız orasını bilemem

Ysrdrmz
Aday Memur
21 Nisan 2023 18:30

DAĞITIM YERLERİNE

İlgi : İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Muhabere Bürosunun 29/03/2023 tarih ve 2023/6216 sayılı yazısı ekinde gönderilen Kartal Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğünün 28/03/2023 tarih ve E-59453236-140-17866 sayılı yazısı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Muhabere Bürosunun 29/03/2023 tarih ve 2023/6216 sayılı yazısı ekinde gönderilen Kartal Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğünün ilgi sayılı yazısı ilişikte gönderilmiş olup,

14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması durumunda 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı 2.tur seçiminde görevlendirilecek sandık kurulu başkanlarının ve memur üyelerinin belirlenmesine esas olmak üzere;

Hizmetli kadrosunda çalışanlar hariç olmak üzere ekte bulunan excel dosyası şablonuna uygun olarak dairenizde görevli tüm personele, (İcra Başmüdürü, İcra Müdürü, İcra Müdür Yardımcısı, İcra Katibi) hamile, ücretsiz izin, özürlü kadrolarında bulunanlar, sağlık ve benzeri gibi çok önemli ve geçerli mazeret durumları (mazeret ile ilgili sağlık kurulu raporu ve benzeri gibi belgeler de eklenip) özenle hazırlanarak hiçbir yanlışlık ve eksiklik olmadan ikinci bir yazışmaya mahal vermeyecek şekilde tam ve eksiksiz olarak ekli excel listesinin doldurtularak (bilgisayar üzerinden doldurularak gönderilmek suretiyle) 04/04/2023 tarihi mesai bitimine kadar Başkanlığımıza gönderilmesi hususunda, Gereği ivedilikle rica olunur.

Ysrdrmz
Aday Memur
21 Nisan 2023 18:33

Maalesef mecburi cok önemli mazeretin yoksa mecburi

cybernetic
Şef
21 Nisan 2023 20:23

Genel seçim olacağı için fazla hır gür olacağını sanmıyorum (yerel seçime oranla) zira yerel seçimde muhtarıyla, adayıyla ayrı uğraş.. Belediyesiyle ayrı uğraş. Yerel seçimle pek uğraşılmaz.

Meftun32
Aday Memur
24 Nisan 2023 10:25

Seçim görev yerleri belli oldu mu arkadaslae

Unal0101
Aday Memur
28 Nisan 2023 17:21

Belli oldu. Ben seçim kuruluna sorgulatarak görev aldığımı/görev yerimi öğrendim, sms gelmedi bana. O da ilçe seçim kurulu'nun yoğunluğuna bağlı sanırım.
Meftun32, 2 ay önce

Seçim görev yerleri belli oldu mu arkadaslae

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi