Editörler : cihan27E.Kayı Han
28 Mart 2023 21:18

Memura Zam Anayasaya Aykırı!!!

Memurun enflasyon karşısında eriyen maaşına zam yapılmasını "anayasaya aykırı bulan" güruh, asgari ücrete temmuz ayında da zam yapacağını açıklıyor. Biz memurlar bu kadar dışlandığımızı, yok sayıldığımızı hatırlamıyorum.

Kirilmazcam
Daire Başkanı
28 Mart 2023 21:43

Lanet olsun ki haklısın.

Ashuer
Aday Memur
28 Mart 2023 22:30

Rezilliğimiz diz boyu!!! Bana boşuna uğraşıp çalışıyorsun deyip yıllarca dalga geçen sözüm ona ilkokul mezunu arkadaşım şuan özel sektorde benden 5 bin lira fazla maaş alıyor ve ne yazık ki haklı çıktı. Diyecek söz bulamıyorum artık

black0
Aday Memur
28 Mart 2023 22:44

Nerede sendikalar? Grev hakkı yok mu?

byekıp
Memur
28 Mart 2023 22:56

Nalet olsun böyle düzene bizler sanki aile gecindirmiyoruz kiralar almış başını gitmiş market pazar cep yakıyor bize bunu reva görenleri sandığa gommezsek bize de yazıklar olsun sefalet içinde yaşamak için mi okuduk sınavlara girdik hiçbir sorumluluğu olmayan adamlar bile bizlerden fazla maaş alıyor insanları ne hallere düşürdünüz varsa hakkım haram zehir zıkkım olsun 14 mayısta inşallah gereken yapılacak
29 Mart 2023 08:27

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
işin en kötüsü şu ki karşıdaki en güçlü aday PKK nin kazanmasını dilediği KK, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık

umudumu yitirmedim
Aday Memur
29 Mart 2023 16:00

yeter artık lütfen yaaaaaaa ... pkk hdp demekten başka bişey bilmiyorsunuz

tilkiandrei, 6 ay önce
işin en kötüsü şu ki karşıdaki en güçlü aday PKK nin kazanmasını dilediği KK, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık

umudumu yitirmedim
Aday Memur
29 Mart 2023 16:01

bi bitmediniz yaaa

Yukatuman
Şef
29 Mart 2023 16:05

HÜDAPAR dediğiniz yapı Türk isminden rahatsız, Türk bayrağındaki Türk kelimesinin battığı bir yapı. Hangi ülkücü, milliyetçi Türk kelimesinden rahatsız olan, ?Türk bayrağındaki Türk kelimesini kaldıralım? diyen anlayışla yan yana durabilir?"

umudumu yitirmedim
Aday Memur
29 Mart 2023 16:06

açım ben aç.. yemişim hdp sini pkk sını hüdapar ını... hala tutturmuşsunuz aynı bi nakarat yok hdp yok pkk yok hizbullah. bıktım artık bunlardan . midem bulanıyor bu siyasettende siyasetçilerdende

tilkiandrei, 6 ay önce

burakoz78
Aday Memur
29 Mart 2023 23:49

Memurlae maddi yöntem sıkıntılı birç içinde yakında memurlar icralık olur

profil444
Aday Memur
30 Mart 2023 09:23

memur ne yapsın.görevde asker hazır kıta yani asker kovalıyor teröristler kaçıyor asker kovalıyor teröristler kaçıyorasker kovalıyor teröristler kaçıyor

tilkiandrei, 6 ay önce

tenoretic
Memur
30 Mart 2023 12:25

O zaman yetkili sendikaya üye olmasın memnunsenli memurlar
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi