Editörler : gubaz"eskiyara"
28 Mart 2023 21:21

Temmuzda asgari ücrete zam

bakan Bilgin açıkladı temmuzda asgari ücrete zam yapılacakmış, düşünceleriniz nedir arkadaşalar? Lütfen buraya gelip böyle şey olmaz yarın istifa ediyorum sendikadan tarzı şeyler yazmayalım bunu yapamayacağınızı hepimiz biliyoruz

dkabks
Aday Memur
28 Mart 2023 21:28

Etmem niye istifa edeyim sendikamdan iyi çalışıyor memnunum.
28 Mart 2023 21:32

Helal olsun kardeşim işte dürüst bir arkadaşımız

dkabks, 6 ay önce
28 Mart 2023 22:09

Çalışma Bakanlığı açıklama yapmış böyle bir zam yokmuş moderatörler başlığı silebilir

28 Mart 2023 23:08

Türk medyası işte yalan dolan güvenemiyoruz biri yalanladı diyor diğeri verilecek diyor, bence asgari ücret memur maaşını geçmeli, bizde bırak zam yapmayı maaşın yarısını kesseler yine de çok şükür diyecek kitle var o yüzden müstahak

M Y T H
Daire Başkanı
28 Mart 2023 23:15

Sendikandan gayet memnunum. Gayet yüksek maddi ve manevi kazanımlarla öğretmenlik mesleğini özellikle maddi bakımdan hak ettiği yere getirdi.

Sendikamıza üye olan arkadaşlara yüce katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Euphratestigris
Yasaklı
28 Mart 2023 23:54

Senin vereceğin ahlak bilgisi dersinin.....

dkabks, 6 ay önce

Ogr.1
Memur
29 Mart 2023 00:25

Ben istifa ettim ocak zammında başta kabul etmeyip sonra %5 daha verince, başkan kazandık tarzı tweet atınca. Öğretmenler sendika üzerinden tepki göstermeliydi o zaman, büyük bir fırsat kaçtı öğretmenler adına. Artık gaz alma amaçlı ufak çaplı zam gelirse gelir bize ama asgari ücretin 2 katına geri çıkamayız bir daha gibi geliyor. Bu oranlarda, asgari ücretliye yemek ve yol verince bizim maaşa eşit olacak şekilde tutarlar maaşı.

hugo.almeida
Kapalı
29 Mart 2023 00:36

Öğretmenden alınıp asgari ücretliye verilmesi lazım. İnşaatta çalışanla sıcak sınıfında ders anlatan bir mi!

resmiplaka
Memur
29 Mart 2023 00:44

Hangisi bu ? Canım çekti , ben de üye olayım..
M Y T H, 6 ay önce

Sendikandan gayet memnunum. Gayet yüksek maddi ve manevi kazanımlarla öğretmenlik mesleğini özellikle maddi bakımdan hak ettiği yere getirdi.

Sendikamıza üye olan arkadaşlara yüce katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

resmiplaka
Memur
29 Mart 2023 00:45

Termos bardağını aldım mı, kazanımını kaptırma
dkabks, 6 ay önce
Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi