Editörler : E.Kayı Han

iras
Genel Müdür
30 Mart 2023 18:32

.

debug
Genel Müdür
31 Mart 2023 12:45

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak... 2001 yılında 20 2002 yılında 7 şehit vermişiz.

AKP'nin gelişiyle 4 sene içerisinde bu rakam 300'lere çıkmış. hendek olaylarıyla 600'leri görmüş sayı şu an tekrar yıllık 20 civarında. AKP'nin klasik politikası düzgün giden bir şeyi boz sonra tekrar eski haline getir ve "bunu ben yaptım" diye halka yuttur. Tıpkı milleti 5000 sene önceki mısırlı köle ücretlerine mahkum edip sonra "müjde" diye zam yaptığı gibi. AKP geldiğinde terör zaten bitmişti.

fazilet-83, 6 ay önce

Pkk yı ak parti bitirdi.

Millet, bu dediğine inanmaz.

Terör milletin ilk üç meselesi içinde idi

Şimdi ilk beşte bile değil.

Kılıçdaroğlu'nun dağdaki arkadaşları hiç bu kadar sıkışmamıştı.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
31 Mart 2023 13:14

Ben 98 den itibaren Doğu'da bulundum.

Terör bitti dediğiniz 2001 -2002 seneleri suni olarak şimdiki kandilin silah bırakarak Kılıçdaroğlu'na destek olduğu bir süreçti. Dağdakilerin sayısı, şehirlerden köylerden dağa kaldırılan sayıları hakiki veriler.

Şimdi, tarihindeki en kötü döneminde Kılıçdaroğlu'nun dağdaki arkadaşları.

İnlerinden başlarını çıkaramıyorlar.

Bahsettiğiniz senelerde ise, güvenlik güçleri bile şehir merkezinde bile akşam karanlığında dışarı çıkamıyordu maalesef.

Suni, dönemsel verilerle zihin bulanıklığı vermeye çalışıyorsunuz.

debug, 6 ay önce

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak... 2001 yılında 20 2002 yılında 7 şehit vermişiz.

AKP'nin gelişiyle 4 sene içerisinde bu rakam 300'lere çıkmış. hendek olaylarıyla 600'leri görmüş sayı şu an tekrar yıllık 20 civarında. AKP'nin klasik politikası düzgün giden bir şeyi boz sonra tekrar eski haline getir ve "bunu ben yaptım" diye halka yuttur. Tıpkı milleti 5000 sene önceki mısırlı köle ücretlerine mahkum edip sonra "müjde" diye zam yaptığı gibi. AKP geldiğinde terör zaten bitmişti.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
31 Mart 2023 13:17

Terör bitti dediğiniz 2001 -2002 seneleri suni olarak şimdiki GİBİ kandilin silah bırakarak Kılıçdaroğlu'na destek olduğu bir süreçti. O zaman da Ecevit'in yıldızı parlatılmaya çalışılıyordu okyanus ötesinden. Ama, suni parlatmalar makyajın akmasıyla daha büyük zarar verdiğini Ecevit'in döneminden hatırlar bu millet.

Dağdakilerin sayısı,

şehirlerden köylerden dağa kaldırılan sayıları hakiki veriler.

debug
Genel Müdür
31 Mart 2023 13:48

7 yıl doğuda kaldım hem de olayların kalbi denecek bir yerde... Sizin bahsettiğiniz dönem 90-99 dönemiydi. aponun yakalanmasıyla 2000'lerden itibaren bitti o dönem. "Benim de annem Türk cumhuriyete hizmet etmeye hazırım" demişti apo. Mücadele öyle olur. Öyle valilere "örgüte operasyon yapmayın" talimatı vermekle olmaz. He Allah var çözüm sürecinden sonra olması gerekeni yapmıştır akp. Ancak bu akp'nin ekstra bi başarısı değildir. B.k ettikleri mücadeleyi olması gereken yere getirmişlerdir.

fazilet-83, 6 ay önce

Ben 98 den itibaren Doğu'da bulundum.

Terör bitti dediğiniz 2001 -2002 seneleri suni olarak şimdiki kandilin silah bırakarak Kılıçdaroğlu'na destek olduğu bir süreçti. Dağdakilerin sayısı, şehirlerden köylerden dağa kaldırılan sayıları hakiki veriler.

Şimdi, tarihindeki en kötü döneminde Kılıçdaroğlu'nun dağdaki arkadaşları.

İnlerinden başlarını çıkaramıyorlar.

Bahsettiğiniz senelerde ise, güvenlik güçleri bile şehir merkezinde bile akşam karanlığında dışarı çıkamıyordu maalesef.

Suni, dönemsel verilerle zihin bulanıklığı vermeye çalışıyorsunuz.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
31 Mart 2023 14:28

Hah.

Şimdiki kandilin hdp nın Kılıçdaroğlu nun yanında durduğu GİBİ,

Teröristlerin Amerika TALİMATIYLA saldırıları durdurduğu bir dönem di.

Geçici, göz boyama bir durgunluk du.

Dağdaki sayıları ordu kadardı ama.

.

Diğer bir paradoksunuz ise aponun o zamanki anamda Türk demesini başarı gösteriyor sunuz. Aynı sürecin neredeyse devamı barış açılımını acizlik olarak sunmaya çalışıyorsunuz.

debug, 6 ay önce

7 yıl doğuda kaldım hem de olayların kalbi denecek bir yerde... Sizin bahsettiğiniz dönem 90-99 dönemiydi. aponun yakalanmasıyla 2000'lerden itibaren bitti o dönem. "Benim de annem Türk cumhuriyete hizmet etmeye hazırım" demişti apo. Mücadele öyle olur. Öyle valilere "örgüte operasyon yapmayın" talimatı vermekle olmaz. He Allah var çözüm sürecinden sonra olması gerekeni yapmıştır akp. Ancak bu akp'nin ekstra bi başarısı değildir. B.k ettikleri mücadeleyi olması gereken yere getirmişlerdir.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
31 Mart 2023 14:30

Tayyip Erdoğan'ın en başarılı,

Tarafl- tarafsız, kendi seçmeni-muhalif seçmen herkesin en beğendiği politikası olarak terörle mücadeleye de kulp takmaya çalışıyor sunuz ya.

Forumdaki muhaliflerin marjinalliğini sen hesap et gayrı.

iras
Genel Müdür
02 Nisan 2023 17:28

Kılıçdaroğlu ilk defa 2002 de vekil seçildi 2010 da genel başkan oldu .2016 da PKK suikast düzenlemeye çalıştı.daha bizzat yaşadığın tarihe hakim değilsin biraderim.siz PKK lı şemdin Sakık ın şahitliği ile genel kurmay başkanı yargılamış insanlarsınız

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi