Editörler : ayşegül bgm
28 Mart 2023 23:12

Deprem bölgeleri tercih

Sevgili arkadaşlar herkese hayırlı olsun,

Kahramanmaraşlıyım görev yerim Antep deprem günü Maraşta idim maalesef yaşadık depremi şimdi travması ile uğraşıyoruz ,

Bu başlığı açmamın sebebi deprem bölgelerini tercih etme konusunda arkadaşlar yorumlar yapıyor bilgi vereyim istedim,

Öncelikle 2022 puanı ile daha en az 3 atama yapılacaktır bunu dikkate alın mutlaka, çünkü atanıp gitmezseniz ya da istifa ederseniz malum cezası var,

Kritik puanda olanlar elbette yazabilir, koordinasyon görevi ile bütün deprem bölgelerini dolaştım , kısa Şanlıurfa , Osmaniye , Diyarbakır, Kilis ,Gaziantep ( Nurdağı İslahiye hariç ) buraları yazmanizda sıkıntı yok kısa zamanda toparlayacaklardir , Malatya bunlardan bir süre sonra toparlar ,

Ama Hatay ve Kahramanmaraş maalesef çok kötü durumda, Kahramanmaraş ta çok fazla ağır hasarlı bina var, hafif hasarlı evlerde kiralar 1+1 ler için 5000 TL bandında fiyatlar git gide yukseliyor , muhtemelen uzun süre konteynerda yaşama durumu olabilir, çok kritik durumda değilseniz kolay kolay yazmayın derim,

Keza Hatay da aynı durumda, bu illerde doğrudan ilçeleri acmadiklari için nereye gideceğiniz belirsiz , yoksa Arsuz, Erzin , İskenderun ve bazı ilçeler nisbeten yaşanabilir durumda , merkez Antakya defne virane halde,

Ayrıca uzmanlar Kahramanmaraşta Göksun - andırın arası kirilabilir diyor,

Kısacası Hatay ve Kahramanmaraş son tercihiniz olsun, mecbur degilseniz de yazmayın , daha en az 3 atama olacak

subkutan
Şube Müdürü
28 Mart 2023 23:42

En az 3 atama olcak diye bu kdar emin nasil konusabiliyorsunuz. Hicbiseyin garantisi yok.

hemsire0648
Aday Memur
28 Mart 2023 23:59

3. atama olmayabilir, olsa bile yeni mezunlar eklenecek. Muhakkak bir çözüm bulunacaktır, bu alımda bile birçok şehir yok şimdi yazılmazsa bir sonrakinde yine aynı yerlere kadro açılacaktır. Gitmek istemeyenler üniversite hastanelerini deneyebilir ama ihtimalleri de göz önünde bulundurarak hareket etmelisiniz.

cemalettin32
Aday Memur
29 Mart 2023 00:06

3. Atama felan umutlandırıp vebale girmeyin bekar için deprem bölgesi vb çok farketmez hayata bir yerlerden başlamak gerekir yok öyle çile çekmeden Sefa sürmek

Lisans nurse
Aday Memur
29 Mart 2023 00:16

Bekarlar gidebilir bir yıl cefa sonra sefa. Deprem olmadan önce bu iller en son kaçla almış bir bakın derim. Bir çok ilden yüksek puanları

Lisans nurse
Aday Memur
29 Mart 2023 00:24

Ben istanbulda yaşıyorum tüm ailem hatta sülalem burada olmasa giderdim istanbul dışında hiç bir yeri tercih etmeyeceğim. Burada yaşamamızın bedelini belki canımızla ödeyeceğiz bilemiyorum ama ailelerimize bişey olur biz kalırız diye gidemiyoruz. İl dışından tercih edecek kardeşlerime de kısaca bilgi vermiş olayım burada bir deprem olsa Allah korusun binalar hep iç içe oturduğunuz bina sağlam olsa bile sizeyapışık yan binanız çürük. Kiralar aşırı yüksek ve hastaneler aşırı yoğun. Bunları göz önüne alın depremden kaçıp deprem bölgesine gelmek mantıklı değil bir yıl dişinizi sıkın çünkü ileride istanbulu hiç iyi şeyler beklemiyor.

29 Mart 2023 10:08

Ben bu kadar çaresiz bir tercih dönemi görmedim bu da düzensizce alıma çıkıldığı için oluyor ya insan düşünür burda çalışan yaşayan insanlara bile yaşanılır bir barınma sağlayamamışken neden bu kadar yüklü bir alıma çıkılır ne yapacak bu kadar atanan insan çadır o kadar zor ki kişisel ihtiyaçlarını gidermek bile çok zor yani keşke atananlar gelmeden konteynerler ayarlansa benide düşündürüyor memleketim ya ama ya beni il sağlık müdürlüğü merkeze verirse ne yapıcam ben barınma sorununu hiç dışardan göründüğü gibi değil keşke diyorum puanım güzel olsaydı en azından gönlüm rahat olurdu

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi