Editörler : cihan27E.Kayı Han

Yasaklı
29 Mart 2023 08:53

Temmuz 2023'te asgari ücret ve mrmur maaşı eşitleniyor (Vedat BİLGİN açıklaması)

Haber linki paylaşamıyorum. (Google girip Vedat BİLGİN temmuz 2023 asgari ücret zammı yazın çıkıyor)

Sayın Vedat BİLGİN asgari ücrete memurun 2 katı zam verilirken memur zam istediğinde -MEMUR 2 KERE ZAM ALIYOR- demişti.

Asgari ücrete memurun 2 katı zam verilmesine rağmen asgari ücret temmuzda 2. zammı alacak ve rakam olarak temmuzda asgari ücret=en düşük memur maaşı şeklinde maaşlar ödenecektir.

Bu zaten mevcut hükümetin yıllarca hayalini kurduğu ve ilmek ilmek işlediği bir durumdu.

TEMMUZDA BU HÜKÜMET BİR DAHA SEÇİLİRSE ASGARİ ÜCRETLE MEMUR MAAŞI EŞİTLENECEK demiştim. Daha önce açtığım konu; En düşük memur maaşı asgari ücrete eşitlenecektir. - Memurlar.Net - Forum

murdock reis
Genel Müdür
29 Mart 2023 09:01

Zaten şu an eşit durumda. Yol ve yemeği çıkar aynıya geliyor. O da en vasıfsız,prim dahi almayan asgari ücretli için geçerli. Maaşları eşitlerlerse bizi geçmiş oluyorlar. Yol+yemek+prim çalışan asgari ücretliler var çünkü.

Fatih869
Yasaklı
29 Mart 2023 09:17

hocam sayısal olarak eşitleniyor

pratikte zaten en düşük memur maaşı aslında asgari ücrettir. memur herşeyini cebinden karşıladığı için ay sonunda asgari ücretle aynı seviyeye geliyor.

murdock reis, 6 ay önce

Zaten şu an eşit durumda. Yol ve yemeği çıkar aynıya geliyor. O da en vasıfsız,prim dahi almayan asgari ücretli için geçerli. Maaşları eşitlerlerse bizi geçmiş oluyorlar. Yol+yemek+prim çalışan asgari ücretliler var çünkü.

Romayı Kim Yaktı
Aday Memur
29 Mart 2023 09:24

Nasıl bir döneme denk geldik lanet sendikalar da buna çanak tutuyor.

Fatih869
Yasaklı
29 Mart 2023 09:39

hepsini geç hocam hükümet değişikliği olmazsa biz varya bence kirayada çıkamayacağız çadırda mağarada yaşayacağız

Romayı Kim Yaktı, 6 ay önce

Nasıl bir döneme denk geldik lanet sendikalar da buna çanak tutuyor.

satac123
Şube Müdürü
29 Mart 2023 09:48

Sarı sendikalıların cezasını tüm memurlar çekiyor işte. Cellatlarına aşık olmuşlar.

Fatih869, 6 ay önce

hepsini geç hocam hükümet değişikliği olmazsa biz varya bence kirayada çıkamayacağız çadırda mağarada yaşayacağız

hulk-mustang
Memur
29 Mart 2023 09:50

Yakında memurlar göçmenler gibi 7-8 kişi aynı evde yaşamaya başlar:D

fakir.adam
Şube Müdürü
29 Mart 2023 11:32

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

son 1 şanz verin.

Fatih869
Yasaklı
29 Mart 2023 11:44

Son kalan evleri yabancılara satıp kasada kalan son paralar harcansın diye mi?

fakir.adam, 6 ay önce

son 1 şanz verin.

hebelebelup
Şube Müdürü
29 Mart 2023 11:47

müjde memur maası asgari ücretten aşağı olmayacak

Fatih869
Yasaklı
29 Mart 2023 14:41

Demin erdoğan televizyonda teyit etti :)

Ashuer
Aday Memur
29 Mart 2023 14:44

12 bin maaşla gece gündüz mesai meftumu gözetmeden çalışan bir MEMURUM ! Ve 3 öğün yediğim yemeği de kendi cebimden karsiliyorum içtiğim çayı da kendi cebimden karşılıyorum geldiğim yolu da kendi cebimden karşılıyorum !!! Sonuç olarak askerî ücretli çalışan vasıfsız kişi benden çok daha iyi maaş alıyor şuan

fakir.adam
Şube Müdürü
29 Mart 2023 16:07

sünned için. dibini sıyırmak ve sünnedlemek için. lüdven son 1 şanz.

Fatih869, 6 ay önce

Son kalan evleri yabancılara satıp kasada kalan son paralar harcansın diye mi?

black0
Aday Memur
29 Mart 2023 16:22

Asgari ücret 8.500 resmi rakam ama iş yerleri en az 10.000 veriyor tabi yemek yol primi ayrı. Memuru kat be kat geçiyor kazançları. Kamu işçileri ise yeni sözleşmeyle birlikte ortalama 18-20 bin maaş alacaklar. Bize gelince %10 yeter alın susun...

06 ekrem
Aday Memur
29 Mart 2023 22:01

Fatih hükümet değişince durumun mu değişecek memur olduğuna inanmıyorum nedense. Her yerde yazıyorsun yüzde yüz zam verilse sen yine memnun olmazsın senin derdin zam değil iktidar sadece
Fatih869, 6 ay önce

Sokrat54
Yasaklı
29 Mart 2023 22:36

Birader ben de senin memur olduğuna inanmıyorum ne olacak, anladık ya memnunsenlisin ya da paralı troll, hükümet degisirse ne olacağını evet bilmiyoruz ama değişmezse neler olacağını tüm memurlar olarak biliyoruz.. o yüzden 3 kuruş troll maasinla zekanin yetmedigi yerlerde yorum yapma

06 ekrem, 6 ay önce
Fatih hükümet değişince durumun mu değişecek memur olduğuna inanmıyorum nedense. Her yerde yazıyorsun yüzde yüz zam verilse sen yine memnun olmazsın senin derdin zam değil iktidar sadece

06 ekrem
Aday Memur
29 Mart 2023 22:55

Aynen senin zekan yetiyor. Muhattap alınacak bir tür değilsin. Memurun bir vakari duruşu olur burdakilerin çoğunun derdi memur veya zam değil ülke devlet düşmanlığı bunu herkes çok iyi görüyor merak etmeyin. Gider oyunuzu kullanırsınız burada propaganda yapmayın
Sokrat54, 6 ay önce

Birader ben de senin memur olduğuna inanmıyorum ne olacak, anladık ya memnunsenlisin ya da paralı troll, hükümet degisirse ne olacağını evet bilmiyoruz ama değişmezse neler olacağını tüm memurlar olarak biliyoruz.. o yüzden 3 kuruş troll maasinla zekanin yetmedigi yerlerde yorum yapma

vdtmlr
Genel Müdür
30 Mart 2023 00:15

"Karda donmak üzeresiniz, uyumak tatlı geliyor ama siz öldüğünüzün farkında değilsiniz.."

Uyanın yoksa öleceksiniz..

Candevil
Aday Memur
30 Mart 2023 00:20

SEN NERENİN TROLÜSÜN GARDAS MEMUR ASGARİ UCRETLİ OLMUS BOS BOS KONUSUYON GEVSEK
06 ekrem, 6 ay önce
Aynen senin zekan yetiyor. Muhattap alınacak bir tür değilsin. Memurun bir vakari duruşu olur burdakilerin çoğunun derdi memur veya zam değil ülke devlet düşmanlığı bunu herkes çok iyi görüyor merak etmeyin. Gider oyunuzu kullanırsınız burada propaganda yapmayın

sehsade
Aday Memur
30 Mart 2023 01:14

Millet ittifakı memur için ne gibi bir vaatte bulundu bilen duyan var mı? Ben duymadım acaba neden bu konuda millet ittifakı sessiz kalıyor. Cumhur ittifakı zaten memura sessiz ama millet ittifakının da sessiz olması demek ki memuru önümüzde ki 5 sene çok parlak görünmüyor diyebiliriz!...

LAZYUNUS
Aday Memur
30 Mart 2023 01:22

Ben yazınca eksiyi basıyorlar uyarı alıyorum. Yav tutturmuşlar 14 mayıs gelsin bizde onu görmicez. Olacak es kaza kılıçdaroplu kazandı maaşınız 25-30 bin mi olacak? Alım gücümüz mü fırlıcak. Şunu idrak edemiyorsunuz yaa. Cebinize dolsun diye ülkeyi 6 lı kaosa sürükleyeceksiniz ozaman rahatlarsın ülkeyi kaos aldığında

Toplam 83 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi