Editörler : cihan27E.Kayı Han

Candevil
Aday Memur
30 Mart 2023 01:36

EMEKLİ 7500 ASGARİ UCRET 8500 EN DUSUK MEMUR 11500 ANKARA EV KİRASİ EN AZ 6000 TL MARKET 4000 TL KALDİ 1500 TL 2 COCUK BEZ MAMA VS CEBİMİZ NASİL DOLDU KARDES BİR ANLATSANA
LAZYUNUS, 6 ay önce

Ben yazınca eksiyi basıyorlar uyarı alıyorum. Yav tutturmuşlar 14 mayıs gelsin bizde onu görmicez. Olacak es kaza kılıçdaroplu kazandı maaşınız 25-30 bin mi olacak? Alım gücümüz mü fırlıcak. Şunu idrak edemiyorsunuz yaa. Cebinize dolsun diye ülkeyi 6 lı kaosa sürükleyeceksiniz ozaman rahatlarsın ülkeyi kaos aldığında

Cbc-58
Şef
30 Mart 2023 02:04

Hocam Çalıştığım kurumda hizmet alımı şeklinde çalıştırılan şoförler ve çağrı merkezi çalışanları asgari ücretin yüzde elli fazlasını alıyorlar yol yemek hariç. En az 3000 de yemek ve yol parası alıyorlar. Devletin bize layık gördüğü bu. Oku emek ver sınava gir adamlar senden fazla maaş alsın
black0, 6 ay önce

Asgari ücret 8.500 resmi rakam ama iş yerleri en az 10.000 veriyor tabi yemek yol primi ayrı. Memuru kat be kat geçiyor kazançları. Kamu işçileri ise yeni sözleşmeyle birlikte ortalama 18-20 bin maaş alacaklar. Bize gelince %10 yeter alın susun...

ebegumecii
Kapalı
30 Mart 2023 04:10

Kendini düşüyorsunuz, sonra da ağlıyorsunuz. Ne oy verdim, ne de sendikalarına (iktidarın iki kanadının da) üye olmadım.

Kutadgu4
Kapalı
30 Mart 2023 05:13

21 senedir ulkeyi yöneten Cumhur ittifakı yine seçimi kazandı ve ülke kaostan, batmaktan bir kez daha kurtuldu diyelim. 5 sene sonra ne olacak? Ulkenin kaostan kurtulması için Cumhur itifakı ilelebet iktidar mı olması lazım? O zaman vay halimize! Ama bugün ama 5-10 sene sonra ülke elden gitti demektir.

LAZYUNUS, 6 ay önce

Ben yazınca eksiyi basıyorlar uyarı alıyorum. Yav tutturmuşlar 14 mayıs gelsin bizde onu görmicez. Olacak es kaza kılıçdaroplu kazandı maaşınız 25-30 bin mi olacak? Alım gücümüz mü fırlıcak. Şunu idrak edemiyorsunuz yaa. Cebinize dolsun diye ülkeyi 6 lı kaosa sürükleyeceksiniz ozaman rahatlarsın ülkeyi kaos aldığında

MEHMETHAN OSMANLI
Şube Müdürü
30 Mart 2023 06:35

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Memuru düşünen tek parti lideri Fatih Erbakan.

ebegumecii
Kapalı
30 Mart 2023 08:12

Erbakan düşünse düşense Adnan Hoca'yı düşünür. Mubabbeti çok iyimiş kendisiyle

Fatih869
Yasaklı
30 Mart 2023 08:21

Ekrem, iktidar değişikliği en azından ekonominin kötüye gidişini durdurur. Ak Parti bir siyasi partidir, devletin kendisi bakidir.

06 ekrem, 6 ay önce
Fatih hükümet değişince durumun mu değişecek memur olduğuna inanmıyorum nedense. Her yerde yazıyorsun yüzde yüz zam verilse sen yine memnun olmazsın senin derdin zam değil iktidar sadece

EMRE YALCİN
Daire Başkanı
30 Mart 2023 08:21

Memuru asgari yasatiyorsan vakari duruş bekleyemezsin. Kalitesizlesir o memur anında maaşın gereğine dönüşür. Sen başka şeyleri bırakta ek geliri nerden aliyosun onu anlat. Yoksa kuru memur maaşına bu kadar havlanmaz o net
06 ekrem, 6 ay önce
Aynen senin zekan yetiyor. Muhattap alınacak bir tür değilsin. Memurun bir vakari duruşu olur burdakilerin çoğunun derdi memur veya zam değil ülke devlet düşmanlığı bunu herkes çok iyi görüyor merak etmeyin. Gider oyunuzu kullanırsınız burada propaganda yapmayın

Fatih869
Yasaklı
30 Mart 2023 08:23

bi mirası paylaşamadılar neyi düşünecek

ebegumecii, 6 ay önce

Erbakan düşünse düşense Adnan Hoca'yı düşünür. Mubabbeti çok iyimiş kendisiyle

engineermemur
Daire Başkanı
30 Mart 2023 08:25

O Fatih ERBAKANIN da allah belasını versin.Rahmetli Necmettin ERBAKAN kadar memuru düşünmedi, babasının kemikleri sızlıyordur şimdi.Daha 3 gün önce biz 20 yıllık kaosa ortak olmayız diyen adam hemen gitti koltuk peşine düştü.Şerefsiz, karaktersiz.

EMRE YALCİN
Daire Başkanı
30 Mart 2023 08:26

La siz hangi ilişkinin ürünüsünüz. Cumhur ittifaki da masaya oturana 20 milletvekili veriyor. Meclisi alamayacak zaten de oldu da es kaza az farkla aldı meclisi. Masadakilerden biriyle ters düşse kendi tabiriyle "topal ördek" durumu olusmayacak mı. Biteceksiniz arkadaş bu körelmiş korkutucu zihniyet bitecek. 80 yıl savastan çıkmış millet yikilmamis bir kişi gidince yıkılacak edebiyatı alt tabirle ahlaksızlık vatansızliktir. Asıl ben seni uyarıyorum. Memur dedigin karakterli olur. Senin 5 para etmiyor karakterin
LAZYUNUS, 6 ay önce

adem-tanrikulu
Aday Memur
30 Mart 2023 09:13

Her geçen gün makas daralıyor.

debug
Genel Müdür
30 Mart 2023 09:40

2019 yılında İstanbul'da özel sektörde 3800TL maaş alıyordum. Memur oldugumda maaşım 3272 TL oldu hadi dedim 500TL için İstanbul'u çekmeye değmez. İstifa edip memur olduk. Şu an çalıştığım iş yerinde benim bıraktığım pozisyondaki maaş 16-18binTL olmuş. Yani istifa etmeseydim şu an 10 yıllık çalışan olarak 22binTL civarı maaşım olacaktı. Şu anki maaşım ise 11600TL. Başka hiçbir şeye gerek yok. 500TL'lik fark 10 binTL'ye çıkmış 4 senede. Bu da demek oluyor ki 4 senede en az 5000TL EKSİK zam almış memur kesimi.

nietczhe
Memur
30 Mart 2023 14:01

Takip ederseniz haberiniz olur. Tuik marifetiyle memurun cebinden gasp edilen parayı iade edeceğim dedi. Ayrıca vergi politikalarıyla memurların geriye dönük kayıplarını telafi edeceğiz de deniliyor
sehsade, 6 ay önce
Millet ittifakı memur için ne gibi bir vaatte bulundu bilen duyan var mı? Ben duymadım acaba neden bu konuda millet ittifakı sessiz kalıyor. Cumhur ittifakı zaten memura sessiz ama millet ittifakının da sessiz olması demek ki memuru önümüzde ki 5 sene çok parlak görünmüyor diyebiliriz!...

sehsade
Aday Memur
30 Mart 2023 15:09

Takip ediyorum, bu sözleri kim söyledi duymadım ama böyle soyut konuştuysa vay halimize.
nietczhe, 6 ay önce
Takip ederseniz haberiniz olur. Tuik marifetiyle memurun cebinden gasp edilen parayı iade edeceğim dedi. Ayrıca vergi politikalarıyla memurların geriye dönük kayıplarını telafi edeceğiz de deniliyor

boztaş58
Aday Memur
30 Mart 2023 16:14

muhalefet gelince farklı mı olacak? muhalefetten memur geçim standardı ile ilgili bir şey duymadım

06 ekrem
Aday Memur
30 Mart 2023 16:16

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Hain çok olduğu için maalesef öyle dostum. Bugün birileri kazansa PKK bayram ediyorsa ben bunu sorgularim işte
Kutadgu4, 6 ay önce

21 senedir ulkeyi yöneten Cumhur ittifakı yine seçimi kazandı ve ülke kaostan, batmaktan bir kez daha kurtuldu diyelim. 5 sene sonra ne olacak? Ulkenin kaostan kurtulması için Cumhur itifakı ilelebet iktidar mı olması lazım? O zaman vay halimize! Ama bugün ama 5-10 sene sonra ülke elden gitti demektir.

06 ekrem
Aday Memur
30 Mart 2023 16:17

Köpekler havlar sen önce insan gibi yazmayı dene mübarek gün
EMRE YALCİN, 6 ay önce
Memuru asgari yasatiyorsan vakari duruş bekleyemezsin. Kalitesizlesir o memur anında maaşın gereğine dönüşür. Sen başka şeyleri bırakta ek geliri nerden aliyosun onu anlat. Yoksa kuru memur maaşına bu kadar havlanmaz o net

sosyologab
Aday Memur
30 Mart 2023 19:41

Asgari ücretli dediğin kim kardeş? Öcü mü yada toplumsal sınıfın en aşağısı mı? Asgari ücretli de vatandaş memur da? İkisinin farkı birisinin maaşı herkesin biriktirdiği hazineden , diğerinin ki başka bir işverenden karşılanıyor.neyin peşindesin
Candevil, 6 ay önce
SEN NERENİN TROLÜSÜN GARDAS MEMUR ASGARİ UCRETLİ OLMUS BOS BOS KONUSUYON GEVSEK

sosyologab
Aday Memur
30 Mart 2023 19:49

Ha altılı kaos ha 5 li kaos sıkıntı yapma hepsi sonunda siyasetçi.
LAZYUNUS, 6 ay önce

Toplam 83 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi