Editörler : Kubil ay
29 Mart 2023 09:48

Bugün zam haberi gelebilir

Dün cumhurbaşkanı ile çalışma bakanı bilgin görüşme yaptı , bugün de parti grup toplantıları var. 7 nisanda meclisin araya gireceğini de düşünürsek bugün bi haber gelebilir, ya da bu hafta içi diye düşünüyorum.

idris0189
Memur
29 Mart 2023 09:51

boşuna ümit besleme ki hayal kırıklığın olmasın. gelecek müjde emekliye gelir

polis21210
Aday Memur
29 Mart 2023 09:55

3 nisan pazartesi enflasyon açıklanıyor, son 2 haftadır kabine toplantısı yapılmıyor, haftaya pazartesi enflasyonun açıklanmasına mütakip akşamına son kabine toplantısını yapıp arkasından da zam haberini paylaşırlar inşallah, şu ankara kulisi denen sayfa bu hafta için asgari ücretlilere ve memurlara ek zam haberi geleceğini söylemişti haftasonu yaptığı canlı yayında, umarım gelir beklediğimiz haber

Gnyl42
Memur
29 Mart 2023 10:10

Ankara kulisi derken Abdürrahim semavi den mi bahsediyorsunuz o adama önce bende inandım konuşmaları samimi geldi asgari ücrete memura bu hafta içinde ek zam gelecek diue konuştu,taşerona kadro gelecek dedi,,dün kadro reddedildi,asgari ücrete seçim öncesi zam verilmeyecek diye dün bakan açıkladı artık o insanın söylediklerine de inancım kalmadı

polis21210, 6 ay önce

3 nisan pazartesi enflasyon açıklanıyor, son 2 haftadır kabine toplantısı yapılmıyor, haftaya pazartesi enflasyonun açıklanmasına mütakip akşamına son kabine toplantısını yapıp arkasından da zam haberini paylaşırlar inşallah, şu ankara kulisi denen sayfa bu hafta için asgari ücretlilere ve memurlara ek zam haberi geleceğini söylemişti haftasonu yaptığı canlı yayında, umarım gelir beklediğimiz haber

polis21210
Aday Memur
29 Mart 2023 10:23

bende gördüm söylediğinizi, hayırlısı ne diyelim

Gnyl42, 6 ay önce

Ankara kulisi derken Abdürrahim semavi den mi bahsediyorsunuz o adama önce bende inandım konuşmaları samimi geldi asgari ücrete memura bu hafta içinde ek zam gelecek diue konuştu,taşerona kadro gelecek dedi,,dün kadro reddedildi,asgari ücrete seçim öncesi zam verilmeyecek diye dün bakan açıkladı artık o insanın söylediklerine de inancım kalmadı

29 Mart 2023 10:23

Emekliye verdi verecek de , kardeşim milyon memurvar. Hepsi danışıklı dövüş bunların. Yoksa asgari ücrete yüzde 50 nin üzerinde zam yapıp memura yüzde 30 verir miydi. Tepki olacağını bilmiyor mu bu adam. Seçime yakın ek zam diyecek bu baştan beri belliydi. Sakın deprem oldu bütçe yok diye cahilce yorum yapacaklar bu başlığa gelmesin . Seçim bu neler yaptırır adama

polis21210
Aday Memur
29 Mart 2023 10:25

sana katılıyorum, bakan zam yok dedi ama cumhurbaşkanı bu seçimi riske atmaz bence, az yada çok bi iyileştirme geleceğine inanıyorum ben

uluslararası2, 6 ay önce

Emekliye verdi verecek de , kardeşim milyon memurvar. Hepsi danışıklı dövüş bunların. Yoksa asgari ücrete yüzde 50 nin üzerinde zam yapıp memura yüzde 30 verir miydi. Tepki olacağını bilmiyor mu bu adam. Seçime yakın ek zam diyecek bu baştan beri belliydi. Sakın deprem oldu bütçe yok diye cahilce yorum yapacaklar bu başlığa gelmesin . Seçim bu neler yaptırır adama

Android60
Genel Müdür
29 Mart 2023 10:39

Zam değilde bayram ikramiyesi verip ağza bal çalıp geçecekler bence

Gydm
Müsteşar Yardımcısı
29 Mart 2023 10:50

İnşallah zam verilir çünkü ihtiyaçım var

Android60
Genel Müdür
29 Mart 2023 13:17

Zam haberi gelmedi malesef ne memura ne polise polis unutuldu. En düşük memur maaşını polis alıyor.

29 Mart 2023 13:27

Gelecek bence bir şeyler reis , uzun zamandır kabine toplantısı yapılmadı pazartesi bence kabine olabilir. Ama ben illa ki bir şeyler vereceğini düşünüyorum

Android60
Genel Müdür
29 Mart 2023 13:35

Bence zor gelmeyecek gibi

uluslararası2, 6 ay önce

Gelecek bence bir şeyler reis , uzun zamandır kabine toplantısı yapılmadı pazartesi bence kabine olabilir. Ama ben illa ki bir şeyler vereceğini düşünüyorum

EnBa4057
Aday Memur
29 Mart 2023 14:05

Temmuzda asgari ücretliye ara zam vereceğiz de dedi.Memura maalesef hiçbir şey yok. Böyle giderse 2-3 sene içinde asgari ücret ile aynı seviyede maaş alacağız gibi duruyor.

turbojet
Daire Başkanı
29 Mart 2023 16:41

EVET ZAM GELDİ

bugün doktorlara zam komisyondan geçti

29 Mart 2023 17:33

Bize müstehak aga müstehak. Hak ettiğimiz gibi karşılığını alıyoruz. Hey yavrum heyyy...

Waferrolls
Yasaklı
29 Mart 2023 17:35

Evet bugünde avcumuzu yaladık gelir gelir sağlıkçılara geldi zaten komisyondan geçmiş ohh suyundan da koy

aganiginaganigi
Kapalı
29 Mart 2023 19:06

Halen bekliyormusun ?

29 Mart 2023 19:24

Yok kardeş beklemiyorum bi video dolanıyor , soruyorlar asgari ücrete seçim öncesi zam var mı diye . Sürekli zam mı olurmuş ya verilen tüm zamları açıkladık diyor. Ne diyim devlete hizmet eden kesim anca bu kadar itibarsızlaştırılır yazık valla. Ama oy sandıkbizim elimizde unutuyorlar bunu sanırım

turbojet
Daire Başkanı
29 Mart 2023 19:39

polise su yok

dadaş 2520
Aday Memur
29 Mart 2023 19:57

Bizi yok sayanı bizde yok sayarız..14 Mayıs........

koruma1903
Şef
30 Mart 2023 01:05

Yalan oldu. Asgari ücrete temmuzda zam yapacaklarmış. O zaman ocakta niye asgari ücrete yüzde 55 memura 30 yaptınız. Asgari ücretle kendimizi kıyaslıyoruz hale bak..
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi