Editörler : E.Kayı Han
29 Mart 2023 10:17

Yardımcı Hizmetler Sınıfı

Selamun aleyküm sayın hocalarım müftülük hizmetlisi ile Kuran Kursu hizmetlisi arasında ki fark nedir ? Mbsts puanım 91,2 5 yıldır köydeyim çocuklar büyüdü köyden çok sıkıldım hizmetli dahi olsa çıkmak istiyorum okul yok hic bir şey yok çıkmayı çok istiyorum


buluache
Daire Başkanı
29 Mart 2023 10:42

hocam Mbsts puanın çok iyiymiş az sabret 3600 den emekli olmak isteyen bir çok kişinin dilekçesini aldık. Bayramdan sonra işleme konacak.

Eğer bilgisayar sertifikan varsa V.H.K.İ sınavına katılabilirsin.

Hizmetli kadrosunda Maaşın 800-1000 TL arası düşer.

Bulunduğunuz İlde veya İlçede Şoför Kadrosu varsa oraya başvurmak daha iyi olur. Maaşındaki Düşüş 150-200 TL yi geçmez.

Her ayın Birinde Dibbys Sisteminde İlanlar çıkar oradan takip edebilirsin.


Umutserap
Aday Memur
29 Mart 2023 10:49

Hocam hizmetli kadrosu hakkinda bilgi verir misiniz ? Eskiden şoförlük düşünüyordum mesai sıkıntısı varmış diye bilgi verdiler serifikamda yok geriye hizmetli kadrosu kalıyor maaşı sıkıntı yapmıyorum

29 Mart 2023 16:01

Geçen hafta başkanlığa maille sordum hocam önlisans diplomanız bilgisayar sertifikası yerine geçer. ben de VHKİ'yim. ses sadanız iyiyse eğer görev yapmak isteyeceğiniz ilçelerin müftüsüyle konuşun. kesinlikle yardımcı olan çıkacaktır. dilekçeyle bile yer değişebilirsiniz. maalesef imam arkadaşlarımız bu konuda çekingen kalıp hizmetliye geçmeyi düşünüyorlar.

hizmetlide hem maaş düşer hem kiraya masrafınız olur. İmamlık düşünmenizi tavsiye ederim. Mbsts puanınız da mülakatlarda 70 alsanız bile sizi başarılı yapacak bir puan.(mülakatta 70 alıp MBSTSsi sayesinde 100 alan kişiyi geçen gördüm.)

Dilekçeyle de nakil yapabilirsiniz. 3600 dolayısıyla en geç temmuzda epey emekli olan çıkar. bu yaza kadar acele etmeden çevre il ve ilçelere bakının.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi