Editörler : cihan27E.Kayı Han

Anti-muhalif
Yasaklı
29 Mart 2023 14:01

Bilader bir de hdp hakkında konuş. Ağzınızı bıçak açmıyor

kanexsa, 2 ay önce

Hİzbullahın devamı değiliz diyen bir yapı Hizbullah terör örgütüdür diyemiyor bu nasıl hazin bir durum. Sadece kelime oyunu yapıp terörün her türlüsüne karşıyız diyor. Ben yemem Hizbullah terör örgütüdür demediği sürece benim de bu partiye olan fikrim sabittir.

kanexsa
Şef
29 Mart 2023 14:01

Ali Gaffar Okkan şehit değil mi yani ? Hizbullah katletmedi mi onu. Hüdapar Hizbullah terör örgütüdür dedi mi ? Sen hüdaparı aklamaya çalışmıyor musun o zaman sen ne oluyorsun ?

kanexsa
Şef
29 Mart 2023 14:02

Cevap ver lafı dolandırma. Hizbullah terör örgütüdür dedi mi hüdapar?

Anti-muhalif, 2 ay önce

Bilader bir de hdp hakkında konuş. Ağzınızı bıçak açmıyor

EMEKÇİ MEMUR
Kapalı
29 Mart 2023 14:08

kırmızı çizgisi atatürk olan insanlar.

kanexsa, 2 ay önce

Biz kim ?

kanexsa
Şef
29 Mart 2023 14:12

Senin nezdinde hain olmak benim için en büyük vatanseverliktir. Biz Atatürk gençliği olarak senin gibilere pabuç bırakır mıyız sandın. Hain de troll de hüdapar aklamanla bize söylediğin o sıfatta sana daha çok yakışıyor bu arada.

kanexsa
Şef
29 Mart 2023 14:13

Hain diye okumuşum o yüzden o lafımı geri alıyorum özür dilerim.

kanexsa, 2 ay önce

Senin nezdinde hain olmak benim için en büyük vatanseverliktir. Biz Atatürk gençliği olarak senin gibilere pabuç bırakır mıyız sandın. Hain de troll de hüdapar aklamanla bize söylediğin o sıfatta sana daha çok yakışıyor bu arada.

bulaşşıkk
Aday Memur
29 Mart 2023 14:30

Chpkk lafları yemiyor artık kardeşim ya. Kendiniz bile inanmıyorsunuz. Başka argümanlar bulun. Gerçi ne yapsanız boş. Abbas yolcu artık bağlasan da durmaz. Bir devrin sonu.

hebelebelup
Kapalı
29 Mart 2023 14:39

evlenmesi için duzgun maas vereeydın de evleneydı senın hastanende daha tedavı yok ozelde kac para anlatayım mı

hebelebelup
Kapalı
29 Mart 2023 14:41

ver bana bır mercedes de bende bıneyım bende karadenızlıyım sadramazamın uzantısından gelmedım hep bana hep bana rabbena olmuyor

Anti-muhalif
Yasaklı
29 Mart 2023 14:41

Olsun köprüyü geçene kadar biz terör partisine masum deriz düşuncesindesiniz. Gerci şimdi de cevap vermiyorsunuz da merak ettiğim şu ki eğer hüdapar ile ittifak olmasaydı acaba ne diyecektiniz. 35 yıldır bu ülkede binlerce asker sivil katletmiş bir partiyi 11 yıl önce kurulmuş ve zorla Hizbullah ile ilişkilendirmeye çalıştığınız bir partiyi nasıl kiyasliyorsunuz hayret ediyorum. 2001 yılında teröre kurban gitmiş bir polisimizin faillerini 2012 yılında kurulan bir partide aramak tam bir akıl tutulmasidir

kanexsa, 2 ay önce

oguncirak
Yasaklı
29 Mart 2023 14:53

ulan a. k .o zamanında hdp yi meclise sokan kol kola giren her konuda kandırldık diyen kimdi akaraktersiz o at gözlügünü çıkar yoksa a. a. k

kanexsa
Şef
29 Mart 2023 15:03

O zaman 2012 de kurulan parti 2001 de polisimizi şehit eden terör örgütüne terör örgütü diyecek. Biz de akıl tutulmasından kurtulacağız.

Anti-muhalif, 2 ay önce

Olsun köprüyü geçene kadar biz terör partisine masum deriz düşuncesindesiniz. Gerci şimdi de cevap vermiyorsunuz da merak ettiğim şu ki eğer hüdapar ile ittifak olmasaydı acaba ne diyecektiniz. 35 yıldır bu ülkede binlerce asker sivil katletmiş bir partiyi 11 yıl önce kurulmuş ve zorla Hizbullah ile ilişkilendirmeye çalıştığınız bir partiyi nasıl kiyasliyorsunuz hayret ediyorum. 2001 yılında teröre kurban gitmiş bir polisimizin faillerini 2012 yılında kurulan bir partide aramak tam bir akıl tutulmasidir

bimeemur
Aday Memur
29 Mart 2023 15:09

Bu ülkede hem eşinden hem babasından yıllardır emekli maaşı alan dul kadınlar biliyorum ben. Kadın 15.000 emekli maaşı alıyor üstelik uyduruk bgkur primleri ve eşinin 7-8 yıllık çalışmasıyla. Ama konu biz memurlara gelince bütçe yok. Millet evini başkasının üstüne yapıp sosyal yardımdan para alıyor. Biz hakkımız olan parayı böle alamıyoruz
EMEKÇİ MEMUR, 2 ay önce

hdp li teroristleri bu ülkeye gelişlerini davulla zurnayla karşılayanları unutmadık

Anti-muhalif
Yasaklı
29 Mart 2023 15:31

30 yıllık terörist partisini 20 sene önce kurulan iktidar partisi mi meclise soktu. Daha iktidar partisi yokken sizin hayranı olduğunuz bu teröristler mecliste cirit atıyordu. Hdp zaten terör uzantısı ve siz destekliyorsunuz onu anladık. Sizin cb adayınız bile pyd için terör örgütüdür diyemedi. Aha da kayıtlar orada hangi yüzle konuşuyorsunuz

oguncirak
Yasaklı
29 Mart 2023 15:45

noldu a.k.e küfür harici bir şey yazmamıssın savunsana lan bir şey de haklı çıkıcak makarnacı seni

kanexsa
Şef
29 Mart 2023 15:59

Yiyecek ekmeğin yok. Avrupalı yaşıtların her sene ülkene tatile geliyor. Yiyor içiyor gidiyor. Sen bayramda köyüne zor gidiyorsun. Senin savundukların saraylarda onların yancıları da malikanelerde hayat yaşıyor. Sen daha gelip şurada hak ettiğin zammı bile alamıyorsun. Sonra vatan millet bayrak tükaka. Merak etme Atatürk öldü gitti bu bayran inmedi. Bayrak inmez indirmeye de kimsenin gücü yetmez ama mammacılara bizden çalıp kendilerini zevkü sefa içinde yaşatanlara hesap sormaya bu halkın gücü yeter. Sen algılara kapılmaya devam et. Gün gelir devran döner bizden çalınanların hesabı sorulmaya başlanınca bugünleri ve söylediklerini inkar etme tamam mı ?

Anti-muhalif, 2 ay önce

30 yıllık terörist partisini 20 sene önce kurulan iktidar partisi mi meclise soktu. Daha iktidar partisi yokken sizin hayranı olduğunuz bu teröristler mecliste cirit atıyordu. Hdp zaten terör uzantısı ve siz destekliyorsunuz onu anladık. Sizin cb adayınız bile pyd için terör örgütüdür diyemedi. Aha da kayıtlar orada hangi yüzle konuşuyorsunuz

Anti-muhalif
Yasaklı
29 Mart 2023 16:29

Garibim 21 yıldır hesap sormak için yatıp kalkıyor. Avrupalıların ayakkabısını yalamadığınız kaldı. Kardes sizi engelleyen yok madem Avrupa da yaşamak bu kadar güzel buyur git oraya.

Sanki bu iktidardan öncekiler veya bu iktidardan sonrakiler fakru zaruret içerisinde yaşayıp elde avuçta olanları millete dağıtacak. Adamlarınız daha iktidara gelmeden pastayı paylaşmaya başladı.

Allah korusun ama ola ki iktidar karşı tarafa gecerse o zaman göreceksiniz anyayı konyayı ama iş işten geçmiş olacak. Memur olupta kamera önünde olanları bile görememek ne büyük bir körlüktür hayret ediyorum. Hele ki perde arkasında kim bilir hangi pazarlıklar yapılıyor. Herifler kendilerinden olmayan herkesten intikam almak için yemin etmişler akbabalar gibi bekliyorlar.

kanexsa, 2 ay önce

Yiyecek ekmeğin yok. Avrupalı yaşıtların her sene ülkene tatile geliyor. Yiyor içiyor gidiyor. Sen bayramda köyüne zor gidiyorsun. Senin savundukların saraylarda onların yancıları da malikanelerde hayat yaşıyor. Sen daha gelip şurada hak ettiğin zammı bile alamıyorsun. Sonra vatan millet bayrak tükaka. Merak etme Atatürk öldü gitti bu bayran inmedi. Bayrak inmez indirmeye de kimsenin gücü yetmez ama mammacılara bizden çalıp kendilerini zevkü sefa içinde yaşatanlara hesap sormaya bu halkın gücü yeter. Sen algılara kapılmaya devam et. Gün gelir devran döner bizden çalınanların hesabı sorulmaya başlanınca bugünleri ve söylediklerini inkar etme tamam mı ?

kanexsa
Şef
29 Mart 2023 16:39

Ya anlama kapasiten çok kısıtlı ya da gerçekten top çevirmeyi seviyorsun. Ben avrupada yaşayalım demedim senin yaşıtların ile seni karşılaştırdım. Sen neden bir İtalya bir Fransa olamıyorsun demek istedim. Çünkü potansiyelini kullanmadın. Dünya parasal genişlemesi zamanında gelen parayı inşaata, betona yatırdın. Yandaş bir müteahhit çetesi oluştu. Devasa rantlar sebebiyle hazineden olacağından çok paralar çıktı. Bunlar senin benim paralarım bir de üstüne 15 temmuzdan sonra iyice totaliter eğilimler baş gösterdi. Bir yandan müsrif harcamalar diğer yandan toplumsal uçurum, kutuplaştırma, pandemi, deprem ve bugün. Gelinen noktada 21 yıllık bir yönetimin artık miadının dolduğu ve ülkenin yönetilemediği aşikar. 2 ay sonra bir karar verilecek. Sandıktan çıkan sonuca herkes saygı gösterecek. Ve o günler geldiğinde yani bizden çalınanların sorgulaması yapılacağı vakit elbet bu düzene kim su taşıdıysa onlar da toplum önünde hesap verecekler. Bu bir intikam değil ektiğini biçme durumu.

Anti-muhalif, 2 ay önce

Garibim 21 yıldır hesap sormak için yatıp kalkıyor. Avrupalıların ayakkabısını yalamadığınız kaldı. Kardes sizi engelleyen yok madem Avrupa da yaşamak bu kadar güzel buyur git oraya.

Sanki bu iktidardan öncekiler veya bu iktidardan sonrakiler fakru zaruret içerisinde yaşayıp elde avuçta olanları millete dağıtacak. Adamlarınız daha iktidara gelmeden pastayı paylaşmaya başladı.

Allah korusun ama ola ki iktidar karşı tarafa gecerse o zaman göreceksiniz anyayı konyayı ama iş işten geçmiş olacak. Memur olupta kamera önünde olanları bile görememek ne büyük bir körlüktür hayret ediyorum. Hele ki perde arkasında kim bilir hangi pazarlıklar yapılıyor. Herifler kendilerinden olmayan herkesten intikam almak için yemin etmişler akbabalar gibi bekliyorlar.

EMEKÇİ MEMUR
Kapalı
29 Mart 2023 16:57

bak adana güzel yerler var. seni son kez uyarıyorum. efendi ol. bizim derdimiz geçim derdi. trollük yapma.

Toplam 39 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi