Editörler : **sude**
29 Mart 2023 12:28

MEB yerleştikten sonra

merkezi atamada tercih yapmaya engel durum yok değil mi kesin olarak? lütfen kadro yakıyorsuncular gelmesin tek kurum tercihim var açılıp açılmayacağı garanti değil

Farukcuk
Aday Memur
29 Mart 2023 12:43

yok yok kesin bilgi merkezide atanıp o kadroyu zayi edebilirsin.

29 Mart 2023 13:11

:)
Farukcuk, 2 ay önce

mclkgl
Aday Memur
29 Mart 2023 13:21

temmuz ve aralıkta atanamazsam maddi manevi kaybımı karşılar mısın? kesin olsa zaten başvurmam, akıl bir tek sende yok.
Farukcuk, 2 ay önce

Mrthkn00
Aday Memur
29 Mart 2023 13:22

Deprem bölgesi dışında yazarsan merkeziden başvuru yapabilirsin

NurYa22
Aday Memur
29 Mart 2023 14:49

Bu sözleşmeli alım ya kaldırılsın ya da sonraki atamalara tercih engeli getirilsin... Aman sırasını kimse salmasin bütün kadrolara sırasıyla yerleşin onu begenmedim bu evime uzak olmadı şu kurumun maaşı 100 TL eksik gecinemiyorum öbür kadro daha süper dur ona da geçeyim ...madem dert maddi kayıp zarar ziyan ee tamam gül gibi çalışın işte yerleşin sırası gelen gitsin diğer atamalarda yerleşsin mesele yok o halde ... Bu nedir ya aç gözlülük vay efendim sende 90 alaydın da kadro yakaydin diyeni dahi okudum işte boyleleri yüksek alıyor ya Allah bildiği gibi yapar inananlardaniz.. cimere mi nereye yaziliyorsa bişey yapılsın tüm başlıklarda aynı mesele fenalık geldi...

mclkgl
Aday Memur
29 Mart 2023 14:52

yazdığını sebeplerin hiçbirisi bende yok, insanları tanımadan hayat şartlarını bilmeden kafanıza göre beddua etmeyin kimseye. uzun uzun yazmışsınız içinde insani tek cümle yok, size daha fazla bir şey demeyeceğim.
NurYa22, 2 ay önce

Bu sözleşmeli alım ya kaldırılsın ya da sonraki atamalara tercih engeli getirilsin... Aman sırasını kimse salmasin bütün kadrolara sırasıyla yerleşin onu begenmedim bu evime uzak olmadı şu kurumun maaşı 100 TL eksik gecinemiyorum öbür kadro daha süper dur ona da geçeyim ...madem dert maddi kayıp zarar ziyan ee tamam gül gibi çalışın işte yerleşin sırası gelen gitsin diğer atamalarda yerleşsin mesele yok o halde ... Bu nedir ya aç gözlülük vay efendim sende 90 alaydın da kadro yakaydin diyeni dahi okudum işte boyleleri yüksek alıyor ya Allah bildiği gibi yapar inananlardaniz.. cimere mi nereye yaziliyorsa bişey yapılsın tüm başlıklarda aynı mesele fenalık geldi...

NurYa22
Aday Memur
29 Mart 2023 15:41

Üstte mesajınızda maddi kayıptan bahsediyorsunuz bende ona değindim ben atanamazsiniz insallh demiyorum atanın inşallah da olur ama kaderinize razı olup devam edin bu iş sırayla çünkü mantıken düşününce . Ayrıca da ben beddua etmedim Allah bildiği gibi yapar dedim iyi biliyorsa iyi yapar hak yiyorsa her kimse o kişi Allah gerekeni yapar demek... Duygusallığa gerek yok herkesin ama herkesin emin olun ki derdi var herkes ekmeğin peşinde yoksa kim napsin taşrada büro memurunu demekki mecbur ve de RAZI calismaya ben 82 aldım ama bana bir türlü sıra gelmeyecek bilin bakalım niye ?

mclkgl, 2 ay önce
yazdığını sebeplerin hiçbirisi bende yok, insanları tanımadan hayat şartlarını bilmeden kafanıza göre beddua etmeyin kimseye. uzun uzun yazmışsınız içinde insani tek cümle yok, size daha fazla bir şey demeyeceğim.

mclkgl
Aday Memur
29 Mart 2023 15:48

merkezide istediğim kurumun açacağının garantisi yok diyorum, aralık atamasında da çevreye başvurmadım ve açıkta kaldım. buraya atan kal diyorsanız da ben bu sınava çalışırken bir hedefim vardı. ben de zorda olmasam başvurmam zaten. bunu anlamak bu kadar zor değil kaleminiz güzel ama okumanızda sıkıntı var sanıyorum.

Sdfrei
Şef
29 Mart 2023 16:04

4001 ve sözleşmeli personel alımındaki sıkıntıları devlet çözmedikçe insanlar buralarda birbirine düşmeye devam edecek ama elde edilen bir sonuç da olmayacak. Bu belirsizlikte ve yaşam şartlarında ne yazan kişiye kul hakkı v.s demenin anlamı var ne de kendisi için daha iyi bir yer açıldığında bırakmamasını beklemenin. Evet bu ilanda iyi puana sahip büyük çoğunluğu mühendis ve mimarlardan oluşan kişiler yerleşecek, kendileri için kadro fırsatı olunca da bırakacaklar. Bu da çok doğal.Sorun ilanların baştan bu şekilde veriliyor olması.

Aşk Sonsuzken
Aday Memur
29 Mart 2023 18:50

Merak etmeyin seçip gitmeyenlere özellikle de deprem bölgesine gitmeyenlere güzel sürprizler olacak ohal bölgesi kapsamında herkese iyi günler

NurYa22
Aday Memur
29 Mart 2023 20:09

Siz katılıyorum .Elbette şuan her şey legal iş sadece vicdana kalmış ,diyecek bir şeyim yok isteyen istediğini yapsın

Sdfrei, 2 ay önce

4001 ve sözleşmeli personel alımındaki sıkıntıları devlet çözmedikçe insanlar buralarda birbirine düşmeye devam edecek ama elde edilen bir sonuç da olmayacak. Bu belirsizlikte ve yaşam şartlarında ne yazan kişiye kul hakkı v.s demenin anlamı var ne de kendisi için daha iyi bir yer açıldığında bırakmamasını beklemenin. Evet bu ilanda iyi puana sahip büyük çoğunluğu mühendis ve mimarlardan oluşan kişiler yerleşecek, kendileri için kadro fırsatı olunca da bırakacaklar. Bu da çok doğal.Sorun ilanların baştan bu şekilde veriliyor olması.

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
29 Mart 2023 20:23

Sen bakma millete istedigin gibi yap keyfi bir durum yok burda kendini garantiye almak istiyorsun herkes de zaten bunun icin giriyor sınava, onlar istiyor ki herkes benim atanmam için tercih yapsın istemediği işte çalışsın risk alsın boşta kalsin umrumda değil.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi