Editörler : **sude**

Sdfrei
Şef
31 Mart 2023 15:23

Bana yönelik söylememişsiniz ama ben kendi yaşadığım şehirden başka tercih vermiyorum.Başka yere gidemem çünkü. Bu konu çok tartışıldığı için aradım ve buraya yazdım, çoğu yerde birşey olmuyor diye söyleniyor ancak kurumların şart koyabilme durumları da varmış. Tercihler bitmeden okuyan gören olursa belki değişiklik yapmak ister diye dün yazmıştım. Belirsizlikler giderilse böyle sorunlar da çıkmaz.

betty draper, 2 ay önce

aynen kadro yakmayı sor bi de hakka giriyosunuz.madem gitmeme ihtimalin var yazmasaydın

31 Mart 2023 16:31

11 bin tl ile deprem bölgelerinde geçinmek çok zor olur arkadaşlar ev kiraları 10 bin tl olmuş dikkatli tercih yapın yanmayın sonra mühendis olarak atansanız anlarım ama düz memurda işler karışır kimseye yetmez o para bekara bile

yas3131
Memur
31 Mart 2023 16:45

Teşekkür ederim

Sdfrei, 2 ay önce

Bana yönelik söylememişsiniz ama ben kendi yaşadığım şehirden başka tercih vermiyorum.Başka yere gidemem çünkü. Bu konu çok tartışıldığı için aradım ve buraya yazdım, çoğu yerde birşey olmuyor diye söyleniyor ancak kurumların şart koyabilme durumları da varmış. Tercihler bitmeden okuyan gören olursa belki değişiklik yapmak ister diye dün yazmıştım. Belirsizlikler giderilse böyle sorunlar da çıkmaz.

Aşk Sonsuzken
Aday Memur
31 Mart 2023 16:56

Ösym aradım hatta yazdım da bir yerlerde kurum ceza verebilir dedi bide özellikle ohal bölgesinde olaylar net cezaya donebilir ösym ara yada meb ara dediklerimi sorabilirsin. Bide keske gitmeyecegin yada gidemiycegin yeri yazmasaydin hem kadro yakacaksin hemde kendini zora sokacaksin bazı dostlar bir şey olmaz diyor ya ösym ve meb arayip bir daha sorsunlar iyi günler

yas3131, 2 ay önce

Arkadaşlar gelipte gitmeme durumunda ne oluyor kadrolu atama değil ya bilgisi olan varsa yazabilir mi

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi