Editörler : cihan27E.Kayı Han

gejo
Aday Memur
30 Mart 2023 09:08

O zaman AKP iktidar olamaz ki. Bırak bunu oy esnasında basit bir çarpma işlemi sorulsa AKP en düşük oyu alan parti olur. Tabanı belli. Geçen muhalefet liderlerinin kellesini kopararım diyen bir Hizbullahçı (hüdapar) vardı. İşte akp'nin bel bağladığı sınıf bu. Mhpli mafyaları saymıyorum bile.
eem2020, 6 ay önce
Oy kullanacaklar için ayırt etme-zeka testi yapılmalı ve senin gibiler oy kullanmamalı

MEHMETHAN OSMANLI
Şube Müdürü
30 Mart 2023 09:16

Hükümet asgari ücretli çalışanın çoğunluğu özel sektörde olduğu için parası devletten çıkmıyor diyor zam yapıyor yapılan 1 liralık zam enfilasyonu 5 lira etkiliyor. Kamudaki asgari ücretli şuanda yan ödemelerle memur maaşını geride bıraktı. Memur benim çalışanım zam yapmam terbiye ederim düşüncesinde olan hükümet memurunu açlık sınırında maaşa mahkum etti. Hangi hükümet gelse aynısını yapıyor gerçi. Memura vereceği parayı dolaylı yollardan cebe indirme derdinde hepsi

irfan_06_06
Aday Memur
30 Mart 2023 09:18

Sendika başkanı iki cumhurbaşkanı adayı ile görüşmeli , memur vaadi ne

net bilgi
Memur
30 Mart 2023 10:04

Kurum ismi vermek istemiyorum asgari ücretle liyakatsiz torpille kadro verilip kamu işçiliğine geçen işçiler Mart ayında maaş ve ikramiye dahil en azı 27.000 TL aldılar bunlar hala bize zam verilmedi diyorlar memurların iki katı maaş alıyorlar yılda 4 tam maaş ve ikramiye buyurun burdan yakın

ahmeterdal91
Memur
30 Mart 2023 10:25

Düz memur olarak göze battığımız için olabilir. Öteki türlü devletimizin yetkili bir mülki idare amiri olabilecek kapasitemiz olsa zaten böyle derdimiz de olmazdı.

Mussa1453
Aday Memur
30 Mart 2023 10:55

Memurun grev hakkı yok ,iş bırakamaz ,eylem yapamaz,ek bir işte çalışamaz anlayacağınız elimiz kolumuz bağlı sendika ne kadar ister ve ne kadar alabilirse o başka da yok.zannediyorlar

Birlik olup sesimizi duyurmazsak hiçbir şey alamayız sendikalardan birşey çıkmaz benden söylemesi

kpssFobia
Şef
30 Mart 2023 13:48

Yetkili bir mülki idare amiri olmak kapasite gerektirmiyor beyefendi tek gerektirdiği şey torpil ne yazık ki..

Kamuda liyakat biteli çok oldu.

ahmeterdal91, 6 ay önce

Düz memur olarak göze battığımız için olabilir. Öteki türlü devletimizin yetkili bir mülki idare amiri olabilecek kapasitemiz olsa zaten böyle derdimiz de olmazdı.

hancer_06
Şube Müdürü
30 Mart 2023 14:34

Yaw arkadas sacmaliyorsun madem duzgun sacmala. Hadi akp memur dusmani. Iyide arkadas muhafelette memuru agzina almiyor, medyada memurdan bahsetmiyor, kisacasi kimse memurddan bahsetmiyor. Akp nin meselesi degil bu. Memurun sesi cikmiyor hakkini arayamiyor hakkini alamiyor.
impostor, 6 ay önce

Okumuş ve aydın insan karşıtlığı AKP'nin varlık sebebidir. Dolayısıyla maaşlarının, özlük haklarının sürekli geriye gitmesi bir hukumet politikası. Düşünebilen insanları pasif şekilde yıldırma. Doktorlarda mecbur kaldılar ülkede doktor kalmayacaktı, yoksa en nefret t ettikleri kesimlerden biri doktorlar.

asillord
Genel Müdür
30 Mart 2023 16:52

Sıfatsız mahluk, sanki taşerondan geçen temizlik görevlisi Harvard okudu da şuan zamsiz bile 15.000-30.000 TL maaş alıyor. Kamuda kimler çalışır neler yapar öğren gel. Bu bahsettiklerim ağzı ile kuş tutsa kpss kazanamadı ki zaten ilk okul mezununa veya okuma yazma bilmeyen kpss ye giremez. Be hey bilgisiz mahluk! :)

Mavigömlekliadam, 6 ay önce

En şablon yorum.

Sanki bana harvard okudu paşam.

En iyi universitesi ilk 500te olmayan bir ulkede okumamak okumaktan daha iyidir.

En azından beynin porsumemis oluyor.

Cem yılmazın dedigi gibi okuldan mezun oldum bir 10 sene gecmesi lazımdı ogrendiklerimi unutmak için.

Bu kadar berbat egitim verilen bir ulkedeki insanlar da kendilerini okudum diyor ya hayret ediyorum.

Yasar dundar
Aday Memur
30 Mart 2023 16:58

Evet okumuş aydinkeaimide görüyoruz konyayi ile aayan antabe Urfa diyen Urfa'ya fındık diken ve sıçan adam heykeli yapan lar demi aydın insanlar
impostor, 6 ay önce

Okumuş ve aydın insan karşıtlığı AKP'nin varlık sebebidir. Dolayısıyla maaşlarının, özlük haklarının sürekli geriye gitmesi bir hukumet politikası. Düşünebilen insanları pasif şekilde yıldırma. Doktorlarda mecbur kaldılar ülkede doktor kalmayacaktı, yoksa en nefret t ettikleri kesimlerden biri doktorlar.

Yasar dundar
Aday Memur
30 Mart 2023 17:02

Evet memurdan bencede vazgeçti veriyor verdikcede azdı bizim arkadaslariniz 2 maaşlı arkadasim villası var 1 tirilyonluk haninimda ayrı kendinde ayrı arabası var aciz diye bağırıyor

06 ekrem
Aday Memur
30 Mart 2023 18:29

Bu foruma baktığımda hep devlet düşmanları dolu neden

doks
Kapalı
30 Mart 2023 18:34

Yoo gayet de iş bırakma hakkınız var. Geçen seneki doktor grevlerini ne çabuk unuttunuz? Grev yapan hiçbir doktor da ceza almadı. Kendinize bahane uydurmayın.

Mussa1453, 6 ay önce

Memurun grev hakkı yok ,iş bırakamaz ,eylem yapamaz,ek bir işte çalışamaz anlayacağınız elimiz kolumuz bağlı sendika ne kadar ister ve ne kadar alabilirse o başka da yok.zannediyorlar

Birlik olup sesimizi duyurmazsak hiçbir şey alamayız sendikalardan birşey çıkmaz benden söylemesi

net bilgi
Memur
30 Mart 2023 18:39

Memurlarin altında çalışan kamu işçileri yan gelip yatiyorlar ikramiye tediye derken memur maaşlarını ikiye katladilar ya onları ağır işlerde yol kanalizasyon vs islerinde calistirin yada bunları memur hizmetli kadrosuna alın yada bunlara verilen ikramiye tediye kaldırın bunlari

serkan beşer
Aday Memur
30 Mart 2023 20:13

Memurun da eli armut toplamasın.

net bilgi
Memur
30 Mart 2023 20:24

Kamu işçilerine tediye ikramiye yol yemek yakacak yardımı her şey varrrrrr hepsinde sorumluluk yok yan gelip yatıyorlar Memurlara ikramiye tediye yol yakacak yemek yardımı yokkkkkkk Sandık da memurlar bu hesapları görecek merak etmeyin

asillord
Genel Müdür
30 Mart 2023 21:28

Demekki para sadece memura yok. Asker polis öğretmen mühendis o kadar alamıyor, bu hükumetin taşeron sevdası nedir bilinmez. Üstelik taşerondan geçen memleketinde, memur gurbette kirada. Yazıklar olsun memuru bu hale sokanlara.

net bilgi, 6 ay önce
Kurum ismi vermek istemiyorum asgari ücretle liyakatsiz torpille kadro verilip kamu işçiliğine geçen işçiler Mart ayında maaş ve ikramiye dahil en azı 27.000 TL aldılar bunlar hala bize zam verilmedi diyorlar memurların iki katı maaş alıyorlar yılda 4 tam maaş ve ikramiye buyurun burdan yakın

tarantulaziz
Aday Memur
30 Mart 2023 23:06

Bir profesör şöyle demişti ülkeyi ayakta tutmak için cahil halka güveniyorum, okuma oranı beni korkutuyor. Sonrada terfi almıştı. İşte memuru niye sevmediklerinin açıklaması.
impostor, 6 ay önce

DARK LORD
Memur
30 Mart 2023 23:57

Bu sendika ve bunca üye memur oldukça size kimse zırnık vermez.. Siz kendinizi çantada keklik yaptınız onlarda ona göre davranıyor.. Böyle devam... çocuğunuza harçlık veremediğinizde, lokanta önünde kedi gibi kaldığınızda göreceksiniz...ama olsundu yüzde 3.5 zam için memur teşekkür ediyordu yeterki başkanları binlerce lira maaş alsın aç kalmasındı kendi çocuğu yemese de olurdu..

Aksak bey
Şube Müdürü
31 Mart 2023 00:14

Hocam her hak isteyen devlet düşmanı mı sayılıyor. Taa ki burdakiler devlet değil hükümet düşmanı. Sebebi ise adaletsizlik.

06 ekrem, 6 ay önce
Bu foruma baktığımda hep devlet düşmanları dolu neden
Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi