Editörler : cihan27E.Kayı Han

EMRE YALCİN
Daire Başkanı
01 Nisan 2023 11:36

Bizim bu hamdolsundan kurtulmamız lazım. Memnun musun değil misin soru bu. Cevabı yazdıkların içinde veriyorsun. Tek maaşla ev araba almışsın şimdi zorlanıyorum diyorsun. Bunu neden direk söylemiyorsun da hamdolsun iyilesire getiriyorsun.
akil28, 6 ay önce

Allah bereket versin. Maaşımdan memnun muyum değil miyim orasını bende bilmiyorum. Tek maaş önceden çok sorun olmuyordu. Evimi ve arabamı almıştım. Ama şu an cidden biraz zorlanıyorum. Çocuklar büyüdükçe masrafları arttı, üniversitede çocuk okutuyorum. Haliyle zor oluyor. Ama yine de hamdolsun diyorum. Düzelir inşallah.

drsancar
Aday Memur
01 Nisan 2023 15:33

doktor maaşı 100 bin olsaydı belki memnun olunurdu.

elettronicaeng
Aday Memur
01 Nisan 2023 17:15

Hamdolsun ne demek? Bilmediğim için soruyorum öğrenmek istiyorum.

EMRE YALCİN, 6 ay önce
Bizim bu hamdolsundan kurtulmamız lazım. Memnun musun değil misin soru bu. Cevabı yazdıkların içinde veriyorsun. Tek maaşla ev araba almışsın şimdi zorlanıyorum diyorsun. Bunu neden direk söylemiyorsun da hamdolsun iyilesire getiriyorsun.

Nuri0505
Aday Memur
01 Nisan 2023 21:59

Hiç memnun değilim ilkokul mezunu sınavsız yani torpille kamuya yerleşen 4D zırhlı personel sınavla bileğinin hakkıyla gelen Memurdan fazla maaş alıyorsa memnuniyet aramayın ki ben aramıyorum memnuniyet. 11 800 lira maaş alıyorum üniversite mezunu VHKİ olarak. Bu hükümet ezdi ve eziyor da bizleri. Bunlar iyi ders bana ve aklı başında Memurlara.

firatli_genclik
Genel Müdür
02 Nisan 2023 12:45

Elhamdülillah barekallah üstadım. Nice aç bilac kardeşimiz var. Şu Ramazan i şerif hürmetine onları da faydalandirmak düşer bizlere. Unutmayın beterin hep daha beteri vardır. Bu sebeple kanatkar olmanızı tavsiye ederim.

akil28, 6 ay önce

Allah bereket versin. Maaşımdan memnun muyum değil miyim orasını bende bilmiyorum. Tek maaş önceden çok sorun olmuyordu. Evimi ve arabamı almıştım. Ama şu an cidden biraz zorlanıyorum. Çocuklar büyüdükçe masrafları arttı, üniversitede çocuk okutuyorum. Haliyle zor oluyor. Ama yine de hamdolsun diyorum. Düzelir inşallah.

EMRE YALCİN
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 12:51

La siktir git ötede niyetlen
firatli_genclik, 6 ay önce

Elhamdülillah barekallah üstadım. Nice aç bilac kardeşimiz var. Şu Ramazan i şerif hürmetine onları da faydalandirmak düşer bizlere. Unutmayın beterin hep daha beteri vardır. Bu sebeple kanatkar olmanızı tavsiye ederim.

whedr
Memur
02 Nisan 2023 18:30

bu kafa asgari ücretle maaşlarının eşitlenmesini hakediyor. Valla bak çok samimiyim.

sezaiiii, 6 ay önce
Aradaki fark uçurum oldu. 30 bin alan memura yüzde 30 zam bir geliyor. 10bin TL zam almış oluyor. Ondan zemin perişan oldu.

hande73
Memur
02 Nisan 2023 19:02

Evet. Memnunum.

Pelikan.4
Aday Memur
02 Nisan 2023 23:00

Bu ne biçim bir cümle, sende hiç utanma yok mu? Soyundan mı geliyorsun?
EMRE YALCİN, 6 ay önce
La siktir git ötede niyetlen

awicennaa
Aday Memur
03 Nisan 2023 00:24

Ünvan nedir hemşerim merak ettiydimde
dkabks, 6 ay önce
Memnunum Elhamdülillah

Yazar64
Yasaklı
03 Nisan 2023 01:22

Ek gelirinden memnunum. Baba mesleğine döndüm. Tekstil işi yapıyorum. Memur maaşı ek işim oldu. Masrafları karşılamak için 16 saat çalışıyorum.

Memurhaps
Şef
03 Nisan 2023 04:36

Değerli konut vergisi alınamamıştı
satac123, 6 ay önce

Maaşı yoksulluk sınırı altında olan hiç kimseden gelir vergisi alınmaması gerekir. Adam zaten yoksul kıt kanaat geçiniyor daha neyin vergisi? Git zenginden al. Tabi alabiliyorsan..

Nick2791
Aday Memur
03 Nisan 2023 04:37

Hayır

Memurhaps
Şef
03 Nisan 2023 04:39

Ev Araba almak hayal oldu. Bırak en iyi tv bilgisayar almak için borca girmek lazım

hasan.kaya
Aday Memur
03 Nisan 2023 12:45

5-6 bine kira kaldı mı?

bence 3-4 yıl önce ki maaşı versinler ama 3-4 yıl önceki hayat standartları olsun.

betty132, 6 ay önce

Memnun değilim. Memnun olmama sebebim alım gücünün düşmüş olması. Maaşım ile bir şey alamıyorum 10 senelik borca girmeden.

Maaşımdan gelir vergisi gibi saçma vergiler kesiliyorolması, neden insanın çalıştığı paradan ve emeğinden böyle bir vergi alınır anlamış değilim. Maaşım 20 bin küsür ama bana yatan 14200₺, nerede geri kalan 6bin? Saçma vergi düzeninde eriyip gitmiş.

Kiralar zaten 5-6bin civarı, faturası marketi derken benim aylık giderim 10bin oluyor.

Nasıl memnun olayım şimdi?

abuzzer
Şef
03 Nisan 2023 13:11

Ben 12 yıllık bir mühendis olarak değilim

0101Mustafa
Aday Memur
03 Nisan 2023 15:05

Yalaka memura çok bile aldığı ücret.

firatli_genclik
Genel Müdür
03 Nisan 2023 21:33

Şükredebilmekte Allah CC bir nimeti. Ama kötü bir şekilde tasvir ediliyor kimileri tarafından

0101Mustafa, 6 ay önce
Yalaka memura çok bile aldığı ücret.

0101Mustafa
Aday Memur
04 Nisan 2023 08:59

aynen öyle kardeş.Bunlara en çok oy verende yine memurlar.Özellikle öğretmen taifası.

firatli_genclik, 6 ay önce

Şükredebilmekte Allah CC bir nimeti. Ama kötü bir şekilde tasvir ediliyor kimileri tarafından

abuzzer
Şef
04 Nisan 2023 11:08

+

Toplam 60 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi