Editörler : "eskiyara"Pangaea
30 Mart 2023 16:45

9000 TL Promosyon Gölyaka/DÜZCE

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde promosyon ihalesini tamı tamına 9000 TL karşılığında İş Bankası kazandı. 1 yıllık değil, tamı tamına 3 yıllık anlaşma sağlandı. Evet yanlış okumadınız 3 yıl için 9000 TL. Yorum yapmıyorum, yorum hakkını sizlere bırakıyorum.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
30 Mart 2023 17:16

Annem emekli daha geçen gün 10000 promosyon aldı. Aldığı maaş 11000

josesus
Aday Memur
30 Mart 2023 19:51

Bi laf varya sen essek vurunca semer vuran cok olur diye aklima hep bu laf geliyor. Yanlis anlama ogretmenim lafim sana degil esseklere onlar kendilerini biliyorlar

golyaka81
Aday Memur
30 Mart 2023 23:28

1 değil, 2 değil, 3 değil tam 9000 Türk Lirası.

idris0189
Memur
31 Mart 2023 09:09

bize geçen sene 12 vermişlerdi. bu resmenhaksızlık en az 20 vermeleri lazımdı. milli eğitimin anlaşmadan geri çekilmesi lazım. ve artık promosyonlara bir taban fiyat belirlenmesi lazım.

Erkan6525
Aday Memur
31 Mart 2023 09:19

Van'da 13.000 TL kredi kartı alanların oranı yüzde 80 olursa 500 TL de sadaka vereceklermiş. Promosyonu alıp .... Onlar bize maaşımıza muhtaç oldukları halde nazlanıp promosyonu en alta çektiler. Promosyon ihalesi merkezden bakanlık adına yapılmalı ki tüm MEB çalışanları için tatmin edici olsun. Neyse bankalar günahlarını bile bedava vermezler...

seuzan
Şef
31 Mart 2023 09:21

yılbaşından beri bankalar bu konuda iştahsız, öğretmelere karşı daha da iştahsız. bu parayı helal olarak görmüyor ve evime sokmuyorum ancak bankaların öğretmenlere diğer kurumlara verdiğinin yarısını vermesine de uyuz oluyorum.

iyilikiyidir
Memur
31 Mart 2023 09:37

van ile ilgili daha yüksek teklifi kabul etmeyip daha düşüğe verdiklerini duydum. bilgi edinme Kanunu kapsamında il milli eğitime dilekçenizi veriniz.
Erkan6525, 8 ay önce
Van'da 13.000 TL kredi kartı alanların oranı yüzde 80 olursa 500 TL de sadaka vereceklermiş. Promosyonu alıp .... Onlar bize maaşımıza muhtaç oldukları halde nazlanıp promosyonu en alta çektiler. Promosyon ihalesi merkezden bakanlık adına yapılmalı ki tüm MEB çalışanları için tatmin edici olsun. Neyse bankalar günahlarını bile bedava vermezler...

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
31 Mart 2023 10:53

İhaleye davet edilen banka yöneticilerinin ifadesi "öğretmenler maaş anlaşması yapsak dahi diğer işlemlerini bankaya taşımıyor. Sadece maaşı eft ile daha önce çalıştığı bankaya aktarıyorlar, kredi kartı, yatırım hesabı, bireysel emeklilik vb. ürünler de eskiyi kullanmaya devam ediyorlar. Ayrıca yanlışlıkla en ufak bir kesinti olsa 1-2 TL için bile genel merkeze şikayet ediyorlar. Öğretmenlerden para kazanamıyoruz ve sürekli bizi uğraştırıyorlar" bu ve benzeri gerekçeleri sayıyorlar. Sohbetlerde söyledikleri bu. Ne kadarı doğru veya yanlış ayrı bir mevzu ama bakış açıları en azından bizim konuştuklarımızın bu şekilde. Bir çok banka yapılan ihaleye teklif dahi vermiyor.

seuzan, 8 ay önce

yılbaşından beri bankalar bu konuda iştahsız, öğretmelere karşı daha da iştahsız. bu parayı helal olarak görmüyor ve evime sokmuyorum ancak bankaların öğretmenlere diğer kurumlara verdiğinin yarısını vermesine de uyuz oluyorum.

zaytung41
Memur
31 Mart 2023 11:28

Öğretmene gelince promosyondan kısarlar. Her konuda sahipsiz bir meslek olduk maalesef. Polisler geçen yıl bile 27 bin lira aldı. Öğretmene şimdi 30 binden aşağı verilmemesi gerekirken 9 bin lira şaka gibi bir para.

Pelinin
Yasaklı
31 Mart 2023 11:54

Yeterli bence , çok bile, 9 bini kim kaybetmiş, şükredin , telefonunuzu çıkarın kaç model

seuzan
Şef
31 Mart 2023 12:20

bu dediğinizi ben de duydum

alparslan..., 8 ay önce

İhaleye davet edilen banka yöneticilerinin ifadesi "öğretmenler maaş anlaşması yapsak dahi diğer işlemlerini bankaya taşımıyor. Sadece maaşı eft ile daha önce çalıştığı bankaya aktarıyorlar, kredi kartı, yatırım hesabı, bireysel emeklilik vb. ürünler de eskiyi kullanmaya devam ediyorlar. Ayrıca yanlışlıkla en ufak bir kesinti olsa 1-2 TL için bile genel merkeze şikayet ediyorlar. Öğretmenlerden para kazanamıyoruz ve sürekli bizi uğraştırıyorlar" bu ve benzeri gerekçeleri sayıyorlar. Sohbetlerde söyledikleri bu. Ne kadarı doğru veya yanlış ayrı bir mevzu ama bakış açıları en azından bizim konuştuklarımızın bu şekilde. Bir çok banka yapılan ihaleye teklif dahi vermiyor.

golyaka81
Aday Memur
31 Mart 2023 18:04

9000 TL nasıl harcanır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, büyük para sonuçta.

kemal xx
Aday Memur
31 Mart 2023 20:38

Emeklilerin revaçta olmasını sağlayan neymiş peki emekli kredi çekmez sigorta yaptırmaz kredi kartı kullanmaz yatırım yapmaz maaşı yattığı gün çeker bu yöneticiler cevabını verselerde aydınlansak artık memurlar serbest bırakılmalı her memur bankayla kendi anlaşmasını yapabilmeli kesinlikle eli daha güçlü olacaktır promosyon antlaşmasında kurum yöneticilerinin kendilerine acayip rant sağladığını düşünüyorum

alparslan..., 8 ay önce

ozelegitimci262626
Aday Memur
31 Mart 2023 21:14

Maaş bankamdan kredi kartı kullanmıyorum kredi çekmiyorum eksi bakiye kullanmıyorum maaş yattığı gibi başka bankaya gönderiyorum böyle komik teklifler yapanlara benim tepkim bu

golyaka81
Aday Memur
01 Nisan 2023 14:15

Aylık 250, Yıllık 3000, Üç Yıllık 9000 TL. Neyinize yetmiyor?!

ganharpus2
Aday Memur
01 Nisan 2023 18:40

Banka denen yasal soygun makinelerine öğretmenler gerçekten böyle yapıyorsa gerçekten helal olsun. Saygım bir derece daha arttı öğretmenlere :).

alparslan..., 8 ay önce

Memurumsuinsan
Aday Memur
02 Nisan 2023 01:31

Ağrı aile bakanlığı ziraatin promosyonunu faizi ile geri ödettiler yeni ihale için fakat ihaleye iki banka geldi biri çekildi. İş bankasının teklifi ise 7300 mükemmel bir teklif.

sozdemir37
Kapalı
03 Nisan 2023 09:44

Sendika şube başkanı olarak ihaleye katıldım.Ziraat Bankası ve Halkbankası Müdürleri aynı şeyleri söylediler. Bir tanesi Öğretmenler kadar bizi uğraştıran meslek grubu yok dedi.Bu arada eşide öğretmenmiş.. Haklı veya haksız durum bu.

alparslan..., 8 ay önce

"eskiyara"
Editor
03 Nisan 2023 09:51

tek başlıktan devam edelim.

https://forum.memurlar.net/konu/2530135/

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi