Editörler : gubaz"eskiyara"

gorkemkocaman
Aday Memur
13 Mayıs 2023 23:00

Ya kardeş yalan söylediğini ikimiz de gayet iyi biliyoruz. Kimi kandırıyorsun?

an_atua, 4 hafta önce

bunun kapak atmakla ilgisi yok bilgisiz arkadaş, evrak vermek istenmiyor artık, almıyorsa beyinleriniz yapacak bir şey yok.

13 Mayıs 2023 23:30

Nasıl olsa her şekilde çıkacak bu af, o yüzden boşu boşuna yemeyin birbirinizi arkadaşlar. Kasmayın yani bu kadar.

melcea
Daire Başkanı
14 Mayıs 2023 03:42

Birkac belge vermenin nesi zor olabilir gercekten merak ediyorum. Mazeret devam ediyorsa birkac sayfa belge vermeye de insan üşenip, baskalarinin hakkina girmek istememeli.

an_atua, 4 hafta önce

bunun kapak atmakla ilgisi yok bilgisiz arkadaş, evrak vermek istenmiyor artık, almıyorsa beyinleriniz yapacak bir şey yok.

R. Netsk
Aday Memur
16 Mayıs 2023 10:53

yazma artık konuyu unuttum :D

gorkemkocaman, 4 hafta önce

Cevap olarak il dışı yazıp sonradan eş özründen atandım demek de ayrı bir mevzu tabi

R. Netsk
Aday Memur
16 Mayıs 2023 10:55

Zaten il içindeyim iyi yerde.Öyle bir derdim yok

gorkemkocaman, 4 hafta önce

Tamam eşinin yanına gitmişsin daha ne istiyorsun affı ne yapacaksın? Amacın il içinde daha iyi bir yere kapak atmak olmasın?

Pelinin
Daire Başkanı
16 Mayıs 2023 11:39

Şu başlığı her gördüğümde gülüyorum :))...

Pelinin
Daire Başkanı
16 Mayıs 2023 11:41

Ve eklemeliyim ki üzülüyorum sizin için, kendi hakkınızı aramak yerine başkalarının taleplerini baltalamaya çslışıyorsunuz, sizin istediğiniz şey il dılşına tüm kadroların açılması ile mümkün kaç defa söyledim zorunlu hizmetin size bir faydadı yok olmayacak ama anlayamazdınız o yüzden beklemeye devam edin

gorkemkocaman
Aday Memur
17 Mayıs 2023 09:42

Kendi başlığınız var gidin oraya yazın kardeşim. Ben zorunlu hizmetimi yaptım rahatım sen böyle sabah akşam buralarda af gelsin diye uğraşmaya devam et

Pelinin, 3 hafta önce

Ve eklemeliyim ki üzülüyorum sizin için, kendi hakkınızı aramak yerine başkalarının taleplerini baltalamaya çslışıyorsunuz, sizin istediğiniz şey il dılşına tüm kadroların açılması ile mümkün kaç defa söyledim zorunlu hizmetin size bir faydadı yok olmayacak ama anlayamazdınız o yüzden beklemeye devam edin

Gazimehmet20
Aday Memur
19 Mayıs 2023 19:57

1998 den sonra atanan öğretmenler zorunlu hizmet bölgesine gitmeye bir başlasın emeklilik sayısı artınca batıda kadrolar açılır

Gazimehmet20
Aday Memur
25 Mayıs 2023 11:45

Tarihte hiç af çıkmamış olsaydı şimdi böyle bir konu konuşulmazdı
Toplam 90 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi