Editörler : gubaz"eskiyara"
30 Mart 2023 23:47   

Yöneticilerin talepleri ve öneriler.

Öneriler.Okullarda görevli müdür ve yardımcıları yüklenen sorumluluğa uygun yetki, yasal statü ve özlük hakları şu hususlarda düzenleme yapılmasını istiyorlar.

1 - Eğitim kurumu yöneticiliği ikincil görev olmaktan çıkartılarak kadro verilmesi2 - İYEP, DYK ve diğer kurs ve hizmet içi eğitim seminerlerinde görevli müdür ve yardımcılarına ek puan verilmesi3 - Muhakkik görevlendirmelerinde ücret ödenmesi 4.- Yoğun çalışma saatleri ve sorumluluk nedeniyle müdürlere haftada 40 saat müdür yardımcılarına 30 saat ek ders ücreti ödenmesi

5 - İdareci olarak iller arası tayin hakkı

30 Mart 2023 23:49

sessiz -bayan
Daire Başkanı

6.Rotadyon 2 yıl olmalı.

30 Mart 2023 23:51

sessiz -bayan
Daire Başkanı

7.Maaslarda iyileştirmeler olmalıdır.8.Nobet ücretleri md.yrd için 3 saatten 5 saate çıkarılmalıdır.

30 Mart 2023 23:54

hugo.almeida
Müsteşar

Hem diyorsun ki: "Kadro verilsin artık öğretmen olmak istemiyorum." Hem de diyorsun ki: "DYK, İYEP kursları alayım ek puan verilsin." :)

Hem pastam dursun hem karnım doysun. Öğretmen olmak mı istiyorsunuz, yoksa idareci olmak mı?

Muhakkik olarak görev yaptığınız zaman mesai saatleri içi. Biz mesai saatleri içinde katıldığımız işlemlerden fazladan para almıyoruz. Siz niye alacaksınız? Siz muhakkiklik yaparken fazladan para alacaksanız muhakkiklik yaparken yapmadığınız idareciğilin ek ders ücreti de kesilsin di mi?

İdareci olarak tayin hakkı verilmeli. Ancak öğretmen olarak tayin hakkı verilmemeli o zaman. Hem idareci hem öğretmen olarak tayin olmaz. Sadece idareci olarak gidilsin madem.

Uyar mı?

30 Mart 2023 23:57

muallim_34
Genel Müdür

Mudur yardımcıları müdürden daha çok çalışıyor..

En azından mudur kadar ücret almalı..

31 Mart 2023 00:04

hugo.almeida
Müsteşar

Mudur yardımcıları müdürden daha çok çalışıyor..

En azından mudur kadar ücret almalı..

muallim_34, 2 ay önce - Alıntıya git

Hahaha. Hadi oradan. Çalışanla çalışmayan bir olur mu? Çalışıp müdür olsaydın.

31 Mart 2023 11:17

Eğitim Liderii
Daire Başkanı

Yüksek lisans / doktora yapan okul yöneticilerinin de ek dersi %7 / %20 arttırımlı ödenmelidir.

31 Mart 2023 12:48

alparslan...
Genel Müdür

En başta yönetici atama tüm kademelerde, kimsenin itiraz edemeyeceği şekilde liyakat esaslı olmalı. Hep beraber bunu istemeliyiz. Yıllardır yapılan tersi uygulamalar nedeniyle yöneticilerin camia içerisinde itibarı, seveni yok. En ufak bir hak talebinde -burada olduğu gibi- kimseden destek bulamıyor. Çoğunluk yöneticilere ekibin parçası olarak değil patronun adamı olarak bakıyor. Haksızlar mı?

Toplam 7 mesaj