Editörler : gubaz"eskiyara"
23 Mayıs 2023 23:05

Doğuda kim çalışacak zorunlu hizmete af çıkarsa.Mantıklı bir istek değil.Doğudan bu kadar korkmayın öğretmene hasret çocukları düşünün ki sizi el üstünde tutarlar.

skramz
Şube Müdürü
24 Mayıs 2023 00:01

Doğudaki çocukların batıdakilerden farklı olduğunu düşünmen...

Memleketinogretmeni, 1 hafta önce

Doğuda kim çalışacak zorunlu hizmete af çıkarsa.Mantıklı bir istek değil.Doğudan bu kadar korkmayın öğretmene hasret çocukları düşünün ki sizi el üstünde tutarlar.

Kuskusuz
Şube Müdürü
24 Mayıs 2023 00:16

Farklılar zaten...

skramz, 1 hafta önce

Doğudaki çocukların batıdakilerden farklı olduğunu düşünmen...

an_atua
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 00:18

Denilir, çünkü Türkiye'nin her yerine tayin hakkı doğuyor. Ama kimse bunun farkında değil. Ayrıca neden zorunlu hizmet gibi bir zorlama var. Şırnaklı biri ailesinin yanında zorunlu hizmet yaparak hem fazla puan biriktiriyor, hem iki yıla bir derece alıyor, hem halinden memnun, ben neden zorla ailemden uzağa gönderiliyorum. Zorunlu Hizmet insan haklarına aykırı bir durumdur.

ömer42, 2 ay önce

Zorunlu hizmetinizi yapmak üzere tayininiz çıksa ve bu sırada af gelse "süper oldu, zorunlu hizmete af gelmeliydi zaten" der misiniz hocam? Ya da "bana hiç bir zararı yok" der misiniz?

Kuskusuz
Şube Müdürü
24 Mayıs 2023 00:26

Yaaaa ülkemizde de bir insan hakları var bir insan hakları var sormayın. Marslilar bizi kıskanır o derece!..

an_atua, 1 hafta önce

Denilir, çünkü Türkiye'nin her yerine tayin hakkı doğuyor. Ama kimse bunun farkında değil. Ayrıca neden zorunlu hizmet gibi bir zorlama var. Şırnaklı biri ailesinin yanında zorunlu hizmet yaparak hem fazla puan biriktiriyor, hem iki yıla bir derece alıyor, hem halinden memnun, ben neden zorla ailemden uzağa gönderiliyorum. Zorunlu Hizmet insan haklarına aykırı bir durumdur.

06_makine
Memur
24 Mayıs 2023 00:27

zorunlu hizmete karşıyım , bu memleket sadece bekar ve eşi çalışmayının mı, eşi çalışan hem iyi maddi koşullarda yaşayacak hem istediği şehirde yaşayacak, mahrumiyet bölgesine geldin mi, bekar gitsin,eşi çalışmayan gitsin,

Kuskusuz
Şube Müdürü
24 Mayıs 2023 00:39

Eşimle gittim gayet 5 yıl çalıştım 1 yıl daha çalışsam 2. Şarkım biterdi. Bu kadar kasmaya gerek yok. Yeni icat edilmedi her daim vardı siz de bile bile öğretmen oldunuz tıpkı bizim 4 artı 2 yi kabul ederek gitmemiz gibi.

06_makine, 1 hafta önce

zorunlu hizmete karşıyım , bu memleket sadece bekar ve eşi çalışmayının mı, eşi çalışan hem iyi maddi koşullarda yaşayacak hem istediği şehirde yaşayacak, mahrumiyet bölgesine geldin mi, bekar gitsin,eşi çalışmayan gitsin,

melcea
Daire Başkanı
24 Mayıs 2023 01:34

Cok merak ettim, hangi sehirdesiniz ki bulundugunuz ilde zorunlu hizmet okulu yok? Ha aile evimin kapisinin acildigi okulu isterim diye tutturduysaniz, o baska tabi :)

an_atua, 1 hafta önce

skramz
Şube Müdürü
24 Mayıs 2023 16:48

Daha da sorunlular evet farkları bu

Kuskusuz, 1 hafta önce

Farklılar zaten...

Gazimehmet20
Aday Memur
24 Mayıs 2023 22:27

.
Toplam 210 mesaj

Çok Yazılan Konular