Editörler : **sude**
01 Nisan 2023 13:29

Üniversite memurları ne kadar maaş alıyor

Üniversite de memur olanların güncel maaşı ne kadar Ek ödeme falan aliyorlarmi?

01 Nisan 2023 13:35

Ek ödeme, yan ödeme, yandan ödeme, üstten ödemeyi unut. Yılda bir defa 20 TL ile 150 TL arası giyim yardımı alırsın. 11000 civarında da maaş alırsın. OLDU DA BİTTİ MAŞALLAH

ganharpus2
Aday Memur
01 Nisan 2023 14:35

Vasıfsız bir işçinin maaş+yol+yemeği kadar değil. İlerleyen süreçte daha da düşecek. yol yemek zaten senden. Kendi memleketinde değilse hiç bulaşma aç kalırsın.

hsnd
Müsteşar
01 Nisan 2023 15:18

İki ayrı üniversitede görev yağan biri olarak sadece maaş alırsınız. Memur 11500 tl civarı alır. BES kesintisine ya da evli bekar durumuna göre değişir bir miktar. Kendi memleketiniz değilse bulaşmayın konusuna ben de katılıyorum. Çünkü tayin yok nakil olmak imkansıza yakın. Kendi memleketinizde asgari ücretle çalışsanız yol yemek cebinizden çıkmayacak zaten aynı ücreti alırsınız. Karar sizin.

Mardinli338
Aday Memur
01 Nisan 2023 18:47

11500 TL bekar memur maaşımı ?

hsnd, 2 ay önce
İki ayrı üniversitede görev yağan biri olarak sadece maaş alırsınız. Memur 11500 tl civarı alır. BES kesintisine ya da evli bekar durumuna göre değişir bir miktar. Kendi memleketiniz değilse bulaşmayın konusuna ben de katılıyorum. Çünkü tayin yok nakil olmak imkansıza yakın. Kendi memleketinizde asgari ücretle çalışsanız yol yemek cebinizden çıkmayacak zaten aynı ücreti alırsınız. Karar sizin.

sezaiiii
Memur
01 Nisan 2023 19:52

Şuan Düz memur 11 bin Tekniker 14 bin Muhendis 20 bin civaridir. İş yoğunluğu yoktur.kafam rahat olsun rahat edecem 65 yaşına kadar takılırım diyorsan tercih et.

hsnd
Müsteşar
01 Nisan 2023 20:04

Evet.
Mardinli338, 2 ay önce

11500 TL bekar memur maaşımı ?

TommyVercetti
Aday Memur
01 Nisan 2023 23:14

sözleşmeli ve kadrolu arasında ne kadar maaş farkı var

hsnd, 2 ay önce

hsnd
Müsteşar
02 Nisan 2023 00:21

Bilgim yok.
TommyVercetti, 2 ay önce

sözleşmeli ve kadrolu arasında ne kadar maaş farkı var

02 Nisan 2023 14:45

Üniversitede sağlık teknikeriyim. Teşvik denge performans maaş hepsi dahil ortalama 17bin yattı

ayberk33
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 16:20

4/2 i 2 çocuklu eşi çalışan memur 13500 civarı alıyor, yeni başlayan memur 11300 civarı alır arkadaşların dediği gibi memleketinse veya memleketine 100 150 km mesafede bir yerse çalışılabilir, memleketini yazsan 100 km de ötede ilçede myo ya veya fakulteyede gönderebilirler

Dentarthurdent
Aday Memur
02 Nisan 2023 18:44

Hocam universite hastanesini tavsiye eder misiniz? Puanim sinirda deprem bolgesini yazmam gerekiyo atanmak icin ama bolgedekiler kendi imkaniniz yoksa gelmeyin barinma cok sikinti diyorlar. Cakili olmasi disinda baska dezavantaji var mi universite hastanesinin

frankenstein46, 2 ay önce
Üniversitede sağlık teknikeriyim. Teşvik denge performans maaş hepsi dahil ortalama 17bin yattı
03 Nisan 2023 00:52

7.senemi doldurdum üniversite hastanesinde ve şimdiye dek hiçbir sorun yaşamadım hatta sağlık bakanlığında çalışan birçok arkadaşımdan daha fazla maaş aldım. Tabii ki üniversiteden üniversiteye değişiyor bu durumlar. Tek ve en büyük sorunu benim için nakil olayı. Muvafakatname vs olayları
Dentarthurdent, 2 ay önce

Hocam universite hastanesini tavsiye eder misiniz? Puanim sinirda deprem bolgesini yazmam gerekiyo atanmak icin ama bolgedekiler kendi imkaniniz yoksa gelmeyin barinma cok sikinti diyorlar. Cakili olmasi disinda baska dezavantaji var mi universite hastanesinin

Melo7867
Aday Memur
11 Nisan 2023 23:47

Destek personelede ek odeme doner sermaye va vaemi peki ben eczane birimine dagitim tasima.olarak kazandim... merak ediyorumda
frankenstein46, 2 ay önce
7.senemi doldurdum üniversite hastanesinde ve şimdiye dek hiçbir sorun yaşamadım hatta sağlık bakanlığında çalışan birçok arkadaşımdan daha fazla maaş aldım. Tabii ki üniversiteden üniversiteye değişiyor bu durumlar. Tek ve en büyük sorunu benim için nakil olayı. Muvafakatname vs olayları
12 Nisan 2023 09:08

Hayırlı olsun öncelikle lakin ona dair hiç bilgim yok
Melo7867, 2 ay önce
Destek personelede ek odeme doner sermaye va vaemi peki ben eczane birimine dagitim tasima.olarak kazandim... merak ediyorumda

musa1992
Memur
12 Nisan 2023 10:03

Üniversitede çalışıyorum gelmeyin buralara torpilli taşerondan kadroya geçenlere yol,yemek,ikramiye,tediye,izin parası her türlü hak var kpss ile girmiş memura sadece maaş yol,yemek cepten bu ülkede emeğinle bir yere gelmek suç.Gidin belediyelere sdt adı altında bedavadan senin benim vergimi dağıtıyor.

civciv kız
Daire Başkanı
12 Nisan 2023 11:12

pazarda limon sat daha çok kazanırsın üniversite idari personeli maaşı düşük ve şartları kötü

enstante34
Aday Memur
12 Nisan 2023 13:06

Şart olarak nesi kötü benim gördüklerim 1 karış sakalla üstlerinde, kot, sweatla sabah 9 da gelip akşam 4 de gidiyorlar hiç bir işte yapmıyorlar.

civciv kız, 2 ay önce

pazarda limon sat daha çok kazanırsın üniversite idari personeli maaşı düşük ve şartları kötü

13 Nisan 2023 10:30

Paspas atan taşeron temizlikçi ve güvenlikler ikramiye, tediye, yol, yemek, sosyal haklar derken senin iki katın maaş alır gördükçe zoruna gider

sungur033
Kapalı
13 Nisan 2023 20:35

Bu zamanda kimse memurluga maaşı iyi oldugundan gelmiyo özel sektörde çalışan bi işci kadar maaş alırsın 11,12 ama haftada 2 gün tatilin olur sozlesmeli personelde olsan iyi kötü bi iş garantin var hakkın var özel sektördeki gibi 1 tane lavugun agzına bakmıyosun imkanın varsa girmeye bak ilerleyen zamanda bu kadar kolay olmayabilir devlet memurlugu çunku
Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi