Yalan siz akp mezhebinden olanlar için vazgeçilmez hava gibi su gibi bir şey değil mi kardeşim.elektrigin kesik olduğu Kılıçdaroğlu geldikten sonra kaymakamlığın apar topar artırdığını sende biliyorsun amma öylesi daha tatlı değil mi.seccadeye bu kadar anlam yukluyorsan önümüz bayram.bayram namazında yer bulamayan vatandaşlarımız karton lar üzerinde kılacak.namaz bitince kutsalın olan kartonları çöpe atacaklar oradangeri dönüşüm le bir bakmışsin tuvalet kağıdı olmuş senin kutsalın.bu bilgiyi belliki kendi başına bulamayacaksınız bu da benim size iyiligim olsun git şimdi kutsalımda kutsalım diye dön dur.
Yalan siz akp mezhebinden olanlar için vazgeçilmez hava gibi su gibi bir şey değil mi kardeşim.elektrigin kesik olduğu Kılıçdaroğlu geldikten sonra kaymakamlığın apar topar artırdığını sende biliyorsun amma öylesi daha tatlı değil mi.seccadeye bu kadar anlam yukluyorsan önümüz bayram.bayram namazında yer bulamayan vatandaşlarımız karton lar üzerinde kılacak.namaz bitince kutsalın olan kartonları çöpe atacaklar oradangeri dönüşüm le bir bakmışsin tuvalet kağıdı olmuş senin kutsalın.bu bilgiyi belliki kendi başına bulamayacaksınız bu da benim size iyiligim olsun git şimdi kutsalımda kutsalım diye dön dur.
huzur-I4 , 2 yıl önce
Kılıçdaroğlu;
Kendi tabanına , "İslam'ı ve müslümanları ayaklar altına alacağız" mesajı veriliyor diye düşünmek istemiyorum.
-Hem Kılıçdaroğlu'nun, hem yanındakilerin millete ve değerlerine karşı yabancıligi bence,onca kişi fark etmiyor.
-Fotoğrafi çeken de CHP'li profesyonel bir isim ise , açılara da bakarak CHP içinden bir ayak kaydirma olayı mi,çünkü hatırlarsınız sözde elektriği kesilen vatandaşların elektriğinin kesilmediği ve İmamoğlucu tayfanin bir oyunu olduğu (balikci da büyükelçi ile yemek olayının rövanşı) söylenmişti,tıpkı geceliği 112 bin TL olan otelden görüntü servis edenlerin yine aynı kişiler olduğu gibi