Editörler : E.Kayı Han
02 Nisan 2023 23:50

Memurlar.net memurların zam beklentisini neden haber yapmiyor
Sayın memurlar.net yöneticileri ; bu sitenizin kullanaci kitlesinin tamamı memur veya memur adaylarından oluşmaktadır. Memurun ortalama aldığı maaş 11-13 bin TL arasındadır. Geçim konusunda zorluk çekildiği bu dönemde sessiz kalmanız ne kadar doğru. Bu sitenin kitlesi sayesinde para kazaniyorsunuz. Bu sitenin kurulum amacı memurlarla ilgili paylaşım, haber edinme vs. degilmiydi ? O kadar memur kullanıcıniz ek zam konusunda sesi duyutmaya çalışırken buna sessiz mi kalacaksiniz. . Herkes iktidari eleştiriyor asıl eleştirilmesi gereken, iktara memurların zam beklentisini yansıtamayan haber şirketleridir. Kullanıcınizi memnun etmek için TBMM tatile girmeden önce memurların ek zam talebinin haber yapılmasını umuyorum. Saygılarımla.

emperetor
Aday Memur
03 Nisan 2023 05:13

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

beğenmiyorsan git başka iş yap başka dürüst düzgün ekmeğini seven insanlar gelsin ekmek götürsün

emperetor
Aday Memur
03 Nisan 2023 05:15

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

sen git bi git ya bu teşkilatı terk et ya

34poseidon
Memur
03 Nisan 2023 08:50

troller kudurmuş.. kaldı 40 gü

Skylan
Kapalı
03 Nisan 2023 08:59

Siz kendinize bu şartları reva görüyorsanız begonmoyorsan got diyenler, siz bu haklarla çalışın ama kaliteli insanalra kostek olmayın yeni gelenlerin seviyesini görüyoruz zaten bir isi size ogretesiye 40 kere anlatıyoruz..

miralaypatton
Şube Müdürü
03 Nisan 2023 09:08

Türkiyede adı olan şeyin kendisi olmaz.Adında memur olan sendika ne ise ismi memurlar geçen bu sitede ne yazık ki siyasete angaje olmuş.memurun hakkını hukukunu savunmaktan başka işlerle meşgul.

xalym
Memur
03 Nisan 2023 09:19

Herkes kulağının üstüne yatmış durumda nedense. En başta Memurseni, Kamuseni. Nerede bunların başkanları. Niye ortalığı ayağa kaldırmıyorlar. Ha pardon birisi millet vekili aday adayı oldu. Diğerinden ses yok belki de oda temayül yoklamasındadır. Allaha havale edildiniz.

west19
Şef
03 Nisan 2023 09:42

Tebrik ederim. Tam isabet
xalym, 6 ay önce

Herkes kulağının üstüne yatmış durumda nedense. En başta Memurseni, Kamuseni. Nerede bunların başkanları. Niye ortalığı ayağa kaldırmıyorlar. Ha pardon birisi millet vekili aday adayı oldu. Diğerinden ses yok belki de oda temayül yoklamasındadır. Allaha havale edildiniz.

10 Nisan 2023 18:34

Kesinlikle up up

10 Nisan 2023 19:07

Memurlar netten şurdan burdan medet beklememeli 14 mayısta gerekeni yapacaksın ve bitecek

west19
Şef
10 Nisan 2023 19:13

Memur arkadaşlarımı goruyorum açlıktan ölecek durumdalar ama siyasi fikirlerinde değişiklik yok malesef.
birfikirbirdüşünce, 6 ay önce
Memurlar netten şurdan burdan medet beklememeli 14 mayısta gerekeni yapacaksın ve bitecek

E.Kayı Han
Editor
10 Nisan 2023 21:45

Biraz sakin olalım. Beddua ve hakaret içerikli mesajlar silindi.

işletmen74
Aday Memur
10 Nisan 2023 21:54

Admin arkadaş sen kusura bakma burada zam bekleyen arkadaşlar haklı millet evine ekmek getiremez oldu saçma sapan yorumlar görünce bende tutamadım kendimi özür dilerim
E.Kayı Han, 6 ay önce

Biraz sakin olalım. Beddua ve hakaret içerikli mesajlar silindi.

EpHeSus77
Aday Memur
10 Nisan 2023 22:16

ailecek dışarda iftara gidemez olduk. hadi bunu da geçtim çocuğumu pedagoga götürmek için maaşımdan 2 ay tasarruf yapmak zorundayım. yapılan araştırmalarda son beş yılda memurun alım gücünün yarı yarıya düştüğünü gösterirken, memurlara acilen en az on bin tl seyyanen zam gelmeli.

hancer_06
Şube Müdürü
10 Nisan 2023 22:49

Iyide kardesim tmm erdogani secmeyelimde karsisinda cikan admaa bak. Yani ben erdogani secmeyecegim diye kilicdaroglu gibi pkk ile sirt sirta vermis ulkesini heran satabilecek birilerinin maşasina oy vermek zorunda miyim? Erdogan degissin ama kilicdaroglu ile degil. Erdogan eski kasa dogan ise kilicdaroglu yaya bile degil. Buda muhalefetin sucu. Okadar adam var getirmisler sayisiz secim kaybetmis iki lafi bir araya getiremeyen adami erdogana alternatif diye cikariyorlar. Pkk başa gelmesin diye abdullah ocalan cikmasin diye mecburen seve erdogan diyecegiz.
west19, 6 ay önce
Memur arkadaşlarımı goruyorum açlıktan ölecek durumdalar ama siyasi fikirlerinde değişiklik yok malesef.

west19
Şef
10 Nisan 2023 23:02

Neden sadece kendi gördüğün pencereden bakıyorsun , peki ya HÜDA-PAR ?
hancer_06, 6 ay önce
Iyide kardesim tmm erdogani secmeyelimde karsisinda cikan admaa bak. Yani ben erdogani secmeyecegim diye kilicdaroglu gibi pkk ile sirt sirta vermis ulkesini heran satabilecek birilerinin maşasina oy vermek zorunda miyim? Erdogan degissin ama kilicdaroglu ile degil. Erdogan eski kasa dogan ise kilicdaroglu yaya bile degil. Buda muhalefetin sucu. Okadar adam var getirmisler sayisiz secim kaybetmis iki lafi bir araya getiremeyen adami erdogana alternatif diye cikariyorlar. Pkk başa gelmesin diye abdullah ocalan cikmasin diye mecburen seve erdogan diyecegiz.

hancer_06
Şube Müdürü
11 Nisan 2023 03:48

Hudapar hangi askeri sehit etmis? Hudapar kurdistan mi kurmak istiyor? Hudapari yabanci devletler mi destekliyor? Hudaapr ulkeyi bolmek mi istiyor? Yani nasil olurda hudapar ile pkkyi bir tutup birde kiyaslama yapaiyorsunuz. Birisi vatanamiza namusumuza dusman digerinin derdi yonetimde dini esaslarin alinmasi. Lutfen genis acidan bakin . Sosyal medyada yanlis yazan bilgi ile hareket etmeyin.
west19, 6 ay önce
Neden sadece kendi gördüğün pencereden bakıyorsun , peki ya HÜDA-PAR ?

HayatSuGibi
Daire Başkanı
11 Nisan 2023 09:04

Normal şartlarda senin gibilere yazmazdım ama yine de yazma ihtiyacı duydum. Hüdapar hangi askeri şehit etmiş diye sormuşsun? Emniyet müdürünü ve emniyet müdürünü korumakla yükümlü 5 polisimizi şehit etti. 700 faili meçhul cinayetin sorumlusu hizbullahtır ve insanları işkenceyle domuz bağıyla öldürdüler. Hizbullah terör örgütü değildir diyen hüdapar ile pkk terör örgütü değildir diyen hdp aynı zihniyete sahiptir. Hizbullahı besleyen bol miktarda sizin tabirinizle dış güjler mevcut. Çok öğrenmek istiyorsan aç biraz hizbullahla ilgili yazılar bulursun. Kadınları 2. plana atan, kadınların çalışmasını engellemeye çalışan bir partiyi övemem kimse kusura bakmasın. Bana göre ülkede devlete ve kurallara karşı çıkan her örgüt mensubu teröristtir...

hancer_06, 6 ay önce
Hudapar hangi askeri sehit etmis? Hudapar kurdistan mi kurmak istiyor? Hudapari yabanci devletler mi destekliyor? Hudaapr ulkeyi bolmek mi istiyor? Yani nasil olurda hudapar ile pkkyi bir tutup birde kiyaslama yapaiyorsunuz. Birisi vatanamiza namusumuza dusman digerinin derdi yonetimde dini esaslarin alinmasi. Lutfen genis acidan bakin . Sosyal medyada yanlis yazan bilgi ile hareket etmeyin.

hancer_06
Şube Müdürü
11 Nisan 2023 09:14

Dogru soyluyorsun abdullah ocalanin serbest kalip cumhurbaskani olmasi lazim. Sizin gozunuzu erdogan kini burumus. Ulkenizi acikca pkkya peşkeş ceker hale gelmissiniz. sizin gibi pkk sevicilere ragmen rabbimin izniyle yine hak galip gelecek siz ve sizin zihniyetiniz rezil ve zelil olacak. " Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe"
HayatSuGibi, 6 ay önce

Normal şartlarda senin gibilere yazmazdım ama yine de yazma ihtiyacı duydum. Hüdapar hangi askeri şehit etmiş diye sormuşsun? Emniyet müdürünü ve emniyet müdürünü korumakla yükümlü 5 polisimizi şehit etti. 700 faili meçhul cinayetin sorumlusu hizbullahtır ve insanları işkenceyle domuz bağıyla öldürdüler. Hizbullah terör örgütü değildir diyen hüdapar ile pkk terör örgütü değildir diyen hdp aynı zihniyete sahiptir. Hizbullahı besleyen bol miktarda sizin tabirinizle dış güjler mevcut. Çok öğrenmek istiyorsan aç biraz hizbullahla ilgili yazılar bulursun. Kadınları 2. plana atan, kadınların çalışmasını engellemeye çalışan bir partiyi övemem kimse kusura bakmasın. Bana göre ülkede devlete ve kurallara karşı çıkan her örgüt mensubu teröristtir...

HayatSuGibi
Daire Başkanı
11 Nisan 2023 09:32

La olm sen okuduğunu anlamıyor musun anlamak mı istemiyorsun ? Pkk denen örgütte terörist diyoruz hala daha pkk öcalan diye zırvalıyorsun. Öcalanın canı cehenneme ama sana ne söylesek boş yine bildiğini okuyacaksın...

hancer_06, 6 ay önce
Dogru soyluyorsun abdullah ocalanin serbest kalip cumhurbaskani olmasi lazim. Sizin gozunuzu erdogan kini burumus. Ulkenizi acikca pkkya peşkeş ceker hale gelmissiniz. sizin gibi pkk sevicilere ragmen rabbimin izniyle yine hak galip gelecek siz ve sizin zihniyetiniz rezil ve zelil olacak. " Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe"
11 Nisan 2023 10:05

Sevgili meslektaşım; internet arama çubuğuna "Oslo Görüşmeleri" diye yaz, arat, bulduğun sonuçlardan üç beş tanesini oku, sonra tekrar yaz buraya olur mu!

hancer_06, 6 ay önce
Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi