Editörler : swat3410

Pars.kansuu
Kapalı
20 Nisan 2023 01:34

Bu dediğin olması gereken ama maalesef emniyet eliyor. Bunun hakkında bazı avukatlar vb kişiler bu durumların masumiyet karinesine terss olduğunj güvenlik soruşturmasının tekrar düzenlenmesi için uğraştılar ama sonuç aynı . Hakkımızda hayırlısı olsun
ibooo97, 2 yıl önce
Evet ama ortada olgu varsa suç da vardır. Sizin soruşturmanız da kovuşturmaya bile yer bulunmamış. Benim durumumda da elenmem için hüküm giymem gerekiyor veya sınav esnasında kovuşturmamin devam etmesi gerekiyor. Tek celsede bitmiş bir duruşma veya takipsizlik kararı nasıl engel teşkil edecek anlamış değilim.

Pars.kansuu
Kapalı
20 Nisan 2023 01:36

Taktir benim değil ben zaten her dönem bu sorun olmasına rağmen deniyorum ama malesef durum böyle. Dava bile açtım sonuç alamadım
ibooo97, 2 yıl önce
Mevcutta cezaniz yok mahkemeniz yok bu ülkede herkes herkesi dava edebilir. Ama takdir sizin

ibooo97
Aday Memur
20 Nisan 2023 01:37

Bilmiyorum ben bana avukatın dediği kadarıyla yorum yapabiliyorum. Ama şunu biliyorum forumda görmüştüm hatta dolandırıcılıktan mahkemesi olup okulu kazanıp mahkemesi devam ettiği için okulda elenen kişiyi görmüştüm.
Pars.kansuu, 2 yıl önce
Bu dediğin olması gereken ama maalesef emniyet eliyor. Bunun hakkında bazı avukatlar vb kişiler bu durumların masumiyet karinesine terss olduğunj güvenlik soruşturmasının tekrar düzenlenmesi için uğraştılar ama sonuç aynı . Hakkımızda hayırlısı olsun

Pars.kansuu
Kapalı
20 Nisan 2023 01:38

Taktir benim değil ne yazıkki, ama ben bu durumu bile bile her dönem yine giriyorum. Dava bile açtım ankarada en iyi idari ve askeri avukat tuttum ne yazıkki durum bu inşallah bir düzenleme gelirde bu durumu kimse yaşamaz Allah yardımcımız olsun
ibooo97, 2 yıl önce
Mevcutta cezaniz yok mahkemeniz yok bu ülkede herkes herkesi dava edebilir. Ama takdir sizin

Pars.kansuu
Kapalı
20 Nisan 2023 01:45

Ne yazıkki taktir benim değil, bu durumu bile bile her dönem girmeye devam ediyorum üstelik 28.dönemde dava bile açtım Ankara'nın en iyi avukatlarından idari ve askeri bir avukatıla ama sonuç değilşmedi:. İnşallah kısa zamanda bir düzenleme yaparlarsa kimse bu sorunu yaşamaz
ibooo97, 2 yıl önce

Pars.kansuu
Kapalı
20 Nisan 2023 01:49

Malesef taktir benim değil, bu durumu bile bile her dönem tekrar deniyorum üstelik 28.dönemde dava bile açtım Ankaranın en iyi idari ve askeri avukatlarından biriyle beraber ne yazıkki sonuç değişmedi. İnşallah bu duruma kısa zamanda bir düzenleme gelirde kimse aynı sorunu yaşamaz.
ibooo97, 2 yıl önce

Pars.kansuu
Kapalı
20 Nisan 2023 01:52

Okuldayken dava açılmıştır okula girmeden önce olsaydı beniim gibi elenirdii
ibooo97, 2 yıl önce
Bilmiyorum ben bana avukatın dediği kadarıyla yorum yapabiliyorum. Ama şunu biliyorum forumda görmüştüm hatta dolandırıcılıktan mahkemesi olup okulu kazanıp mahkemesi devam ettiği için okulda elenen kişiyi görmüştüm.

Adayymemur2526
Kapalı
04 Aralık 2023 16:34

Kardeşim mülakat öncesi aranman varmı sadece ona bakılır okula girdikten sonra güvenlik soruşturman başlar mülakatta eleme puanla yapılıyor. Net

Pars.kansuu, 2 yıl önce
Bilgisi olan yok mu

Pars.kansuu
Kapalı
04 Aralık 2023 16:37

hayır abi sadece takipsizlik dosyam var malum konudan
Adayymemur2526, 1 yıl önce

Kardeşim mülakat öncesi aranman varmı sadece ona bakılır okula girdikten sonra güvenlik soruşturman başlar mülakatta eleme puanla yapılıyor. Net

Adayymemur2526
Kapalı
04 Aralık 2023 16:56

Ben senin konuyu okudum. Dava dosyasına bakıpta eleme okulda oluyor.

Pars.kansuu, 1 yıl önce
hayır abi sadece takipsizlik dosyam var malum konudan

Pars.kansuu
Kapalı
04 Aralık 2023 16:58

ağabey önemli yerlerden sordurdum bundan elenmissin dendi. Sizin konumunuz nedir ve diyelim ki dediğiniz gibi bu dönem kazanıp okula girsem dönem sonu bu dosyasan elerlermi

Ben senin konuyu okudum. Dava dosyasına bakıpta eleme okulda oluyor.

Adayymemur2526
Kapalı
04 Aralık 2023 18:00

Mülakatlarda buna bakmıyorlar. Başvuru şartlarına baksan engel değildir belki ama okula girdinmi iş değişiyor. Soruşturmadan elenmesende ess için kimse kesin konuşamaz. Ben seni yanlış yönlendirmek istemem başvuru yapmak sana kalmış. Egm hukuk müşavirliğini veya akademiyi arayıp sor. Yada ilinde bulunan egm git güvenlik soruşturması yapan birimlere sor illaki yardımcı oluelar. Avukata sorsan engel değil dicek sana onlarada böyle iş lazım. Ben deneyeyim 8 ay sonunda elenmek bana koymaz diyosan azimle çalış mülakatlara gir(bu yüzden elenmezsin) okula girdinmi derslerine güzelce çalış ess ve işlerinin ilerlemesi içinde Allaha dua et sana yardım edecek tek güç O?dur.

Pars.kansuu, 1 yıl önce
ağabey önemli yerlerden sordurdum bundan elenmissin dendi. Sizin konumunuz nedir ve diyelim ki dediğiniz gibi bu dönem kazanıp okula girsem dönem sonu bu dosyasan elerlermi

Pars.kansuu
Kapalı
04 Aralık 2023 18:03

eyvallah abi sağ olasın

Mülakatlarda buna bakmıyorlar. Başvuru şartlarına baksan engel değildir belki ama okula girdinmi iş değişiyor. Soruşturmadan elenmesende ess için kimse kesin konuşamaz. Ben seni yanlış yönlendirmek istemem başvuru yapmak sana kalmış. Egm hukuk müşavirliğini veya akademiyi arayıp sor. Yada ilinde bulunan egm git güvenlik soruşturması yapan birimlere sor illaki yardımcı oluelar. Avukata sorsan engel değil dicek sana onlarada böyle iş lazım. Ben deneyeyim 8 ay sonunda elenmek bana koymaz diyosan azimle çalış mülakatlara gir(bu yüzden elenmezsin) okula girdinmi derslerine güzelce çalış ess ve işlerinin ilerlemesi içinde Allaha dua et sana yardım edecek tek güç O?dur.

Ank0666
Aday Memur
09 Aralık 2023 13:12

2021 yılında trafikte tartıştığım bir vatandaş gidip tehdit hakaretten şikayetçi olmuştu ve beni karakoldan ifadeye çağırdılar . Daha sonra uzlaştırmacı aracılığı ile soruşturma kovuşturmaya yer olmadığı kararıyla sonuçlandı. Pomem ess den elendim sebebi bu olabilir mi?

Pars.kansuu
Kapalı
09 Aralık 2023 13:26

yüz kızartıcı bir konu değil. düşündüğün başka birşey var mı
Ank0666, 1 yıl önce

2021 yılında trafikte tartıştığım bir vatandaş gidip tehdit hakaretten şikayetçi olmuştu ve beni karakoldan ifadeye çağırdılar . Daha sonra uzlaştırmacı aracılığı ile soruşturma kovuşturmaya yer olmadığı kararıyla sonuçlandı. Pomem ess den elendim sebebi bu olabilir mi?

Ank0666
Aday Memur
09 Aralık 2023 13:31

Hayır başka bir şey yok . Bu konu bile yoktu aklımda elendikten sonra kendimi biraz araştırttım öyle öğrendim . Ve bu sistemde tehdit hakaret soruşturması diye geçiyormuş sonuç yazmıyormuş . Savcılıktan sonuç kağıdımı alıp sisteme işletmemi söylediler . Şuan kovuşturmaya yer olmadığı kararı gözüküyor

Pars.kansuu, 1 yıl önce
yüz kızartıcı bir konu değil. düşündüğün başka birşey var mı

Pars.kansuu
Kapalı
09 Aralık 2023 13:42

Allah yardımcın olsun kardeşim s
Ank0666, 1 yıl önce

Hayır başka bir şey yok . Bu konu bile yoktu aklımda elendikten sonra kendimi biraz araştırttım öyle öğrendim . Ve bu sistemde tehdit hakaret soruşturması diye geçiyormuş sonuç yazmıyormuş . Savcılıktan sonuç kağıdımı alıp sisteme işletmemi söylediler . Şuan kovuşturmaya yer olmadığı kararı gözüküyor

Pars.kansuu
Kapalı
09 Aralık 2023 13:44

bende mi sonuç kağıdının olmamasından elendim acaba, bunun işleyişi nasıl sonuç kağıdını nasıl alabilirim
Ank0666, 1 yıl önce

Ank0666
Aday Memur
09 Aralık 2023 14:13

Sende mi ess den elendin ? Sonuç kağıdı mı savcılıktan alıp ifade verdiğim karakolda işlettim

Pars.kansuu, 1 yıl önce
bende mi sonuç kağıdının olmamasından elendim acaba, bunun işleyişi nasıl sonuç kağıdını nasıl alabilirim

Pars.kansuu
Kapalı
09 Aralık 2023 14:36

benim ilk mülakat
Ank0666, 1 yıl önce

Sende mi ess den elendin ? Sonuç kağıdı mı savcılıktan alıp ifade verdiğim karakolda işlettim

Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi