Editörler : E.Kayı Han
04 Nisan 2023 11:25

Kurum Değiştirmek İsteyen Tüm Meslektaşlarıma...

Eski bir Zabıt katibi olup kurum değiştirmiş birisi olarak herkese merhaba.. Ana sayfaya Çotanakcığımızın taşıdığı ve yıllardır da devam eden Adalet bakanlığı personellerinin büyük problemlerine ! dair haberi görünce aklıma düştü forum bir bakayım dedim... Vallahi 8 yıl oldu adalet bakanlığından ayrıldı resmen gençleştim bu kadar mı fark eder :) Yanlış anlaşılmasın nispet yapmak için demiyorum bu latifeyi.. Ama Adalet bakanlığı hakikaten o kadar zor meşakkatli bir yermişki içindeyken hakikaten daha da anlamıyormuşuz.. Mobingi bitmiyor.. H/S nin envai türlü çile çektirmesi bitmiyor.. Yalaka meslektaşlarımızın da buna katme değer katması yokmu hele... Şuanda bulunduğum kurumda siyasi ve torpilin alasının döndüğü bir yer, bir kaç kerede sürülme durumum da oldu ama eski günleri hatırlayınca çokda koymadı açıkçası... :) Bakanlığa 2009 girişli birisiyim o günden beri hep etcek atcak yapcaklar bitmedi malesef... iş yükü muazzam çok ama maaaş gıdımla... Temennim bir an önce seslerin duyulduğu bir havanın bir an önce gelmesidir... Herkese Saygılar..

cybernetic
Şef
04 Nisan 2023 11:28

Senin adına sevindim. Biz de kadro alınca maaş 300 tl düşüyor gerisini düşün. Cik katibiyken memur kadrosuna geçiyoruz. Ortaöğrenim mezunlarının görevde yükselmeye girip memur olabiliyor :)

barbarossa25
Aday Memur
04 Nisan 2023 11:44

İyi niyetin için teşekkür ederim..Evet bulunduğum kurumdaki sözleşmeli memurlar da kadroya geçince maaşlarında 1000 TL düşüş oldu.. Şok oldular...

cybernetic, 6 ay önce

Senin adına sevindim. Biz de kadro alınca maaş 300 tl düşüyor gerisini düşün. Cik katibiyken memur kadrosuna geçiyoruz. Ortaöğrenim mezunlarının görevde yükselmeye girip memur olabiliyor :)

04 Nisan 2023 12:45

Çevre ve şehircilik bakanlığına mı geçtin?
04 Nisan 2023 15:32

Torpilin sağlam mıydı?

sınavdansonra
Daire Başkanı
04 Nisan 2023 16:46

2008 yılı girişim girdiğim ilk günden bu yana kurum değiştirmek için uğraşıyorum. Çok yaklaştığım zamanlar da oldu ama olmuyor ne yapsam olmuyor 1 tane arabam var bu yolda harcamaya razıyım ancak olmuyor.

barbarossa25
Aday Memur
04 Nisan 2023 17:38

hayır bir belediyeye geçtim.

feridunemeksiz, 6 ay önce
Çevre ve şehircilik bakanlığına mı geçtin?

barbarossa25
Aday Memur
04 Nisan 2023 17:39

Rabbim torpil yaptıktan sonra kullara gerek kalmadı..

İsmi Lazım Deil, 6 ay önce

Torpilin sağlam mıydı?

ilteber78
Aday Memur
04 Nisan 2023 20:17

Süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz
barbarossa25, 6 ay önce

hayır bir belediyeye geçtim.

cevherdudayev1
Daire Başkanı
04 Nisan 2023 20:46

gidebileceğin kuruma gidip dilekçe veriyorsun seni kabul ederlerse adalet bakanlığına bu adamı istiyoruz ne diyosun diyor adalet bakanlığı tamam derse gidiyorsun

ilteber78, 6 ay önce

Derviş-000
Aday Memur
05 Nisan 2023 13:42

Belediyeden nereye sürebilirler ki başka?

barbarossa25
Aday Memur
06 Nisan 2023 11:58

belediye içerisinde uzak birimlere.. bi nevi ödül oluyor aslında iş güç olmayan masa başına veriyorlar :)

Derviş-000, 6 ay önce

Belediyeden nereye sürebilirler ki başka?

06 Nisan 2023 12:06

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Kurum değiştirmek isteyenleri tekrar birdaha memuriyete dönmemek üzere ihraç edilmeli.

barbarossa25
Aday Memur
06 Nisan 2023 12:17

Aynı senden firar eden aklın gibi mi :)

demirdemirkann33, 6 ay önce

Kurum değiştirmek isteyenleri tekrar birdaha memuriyete dönmemek üzere ihraç edilmeli.

06 Nisan 2023 12:18

polimiğe girmem benim görüşüm bu.

barbarossa25
Aday Memur
06 Nisan 2023 12:18

arkadaş kısaca yazmış geçmek istediğiniz kuruma başvuru yapıyorsunuz onlar başvurunuzu kabul ederse adalet bakanlığından bu kişiyi bize gönderin diye talepte bulunuyor. çalıştığınız kurumda izin verirse geçiyorsunuz yoksa kalıyorsunuz

ilteber78, 6 ay önce

ilteber78
Aday Memur
06 Nisan 2023 12:20

Teşekkürler
barbarossa25, 6 ay önce

arkadaş kısaca yazmış geçmek istediğiniz kuruma başvuru yapıyorsunuz onlar başvurunuzu kabul ederse adalet bakanlığından bu kişiyi bize gönderin diye talepte bulunuyor. çalıştığınız kurumda izin verirse geçiyorsunuz yoksa kalıyorsunuz

Derviş-000
Aday Memur
06 Nisan 2023 16:49

Psikolojin bozulmuş sanırım. Allah şifa versin..

demirdemirkann33, 6 ay önce

yusuf132
Aday Memur
07 Nisan 2023 23:10

bende zabıt katibiyim yeni zabıta memurluğunu kazandım iyi mi yaptım kötümü yaptım çok merak ediyorm

Kleist
Aday Memur
08 Nisan 2023 21:49

Dm atabilsek keşke

10 Nisan 2023 18:38

Belediyeler o kadar rahat yani

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi