Editörler : Pangaea
«789101112131415161718»

Melike500
Aday Memur
22 Mayıs 2023 11:05

az önce yönetici atama birimini aradım son durum nedir diye elimizde hiç bir bilgi yok dediler olmama ihtimali varmı dedim elbette oda bir ihtimal tabiki dediler hiçbir kesinlik yok dediler

matagecen, 2 yıl önce

Hem yeniden hem de ilk defa atama mecbur yapılacak. Yapılmaması imkansız.

Yeniden atama yapılmazsa, bu seneki 4 yılını dolduranlarla seneyeki dolduranlar üstüste gelir ve çok birikir. önümüzdeki sene 4ünü dolduracaklara haksızlık olur.

takvim tahminim.. Yeniden atam 1 haziranda başlar 20 temmuz gibi atamalar tamamlanır. ilk ddefa takvimide 25 temmuz gibi başlar 15-20 eylül gibi tamamlanır.

Yusuf7901
Aday Memur
22 Mayıs 2023 16:01

Şube müdürlüğünde mülakat kaldırıldı ilk defa atamada mülakatın ya da ek 1 in olması artık bence mümkün değil.Bu da atama sürecini kisaltacak.

Yusuf7901
Aday Memur
22 Mayıs 2023 16:03

Benim tahminim temmuz başında yeni yönetmelik yayımlanır 4 ve 8 yılını dolduranlar ile ilgili işlemler temmuz ayı içinde tamamlanır ilk defa atamada Ağustos içinde tamamlanır süre gayet uzun ve yeter yapmamaları için herhangi bir neden yok

Erol72
Kapalı
22 Mayıs 2023 18:48

sayın hocam atama birimi dediğiniz nerenin atama birimi? Ben daha önce personel genel müdürlüğünün ilgili birimi ile görüştüğümde depremden dolayı sınav ertelendi takvim üzerinde de çalışmalar devam ediyor.Çalışmalar bittiğinde duyuruya çıkılacaktır diye cevap verdiler

Melike500, 2 yıl önce

az önce yönetici atama birimini aradım son durum nedir diye elimizde hiç bir bilgi yok dediler olmama ihtimali varmı dedim elbette oda bir ihtimal tabiki dediler hiçbir kesinlik yok dediler

Erol72
Kapalı
22 Mayıs 2023 18:50

Büyük ihtimalle seçimden sonra meclis açılınva kanun değiştirip yayımlarlar

mefistofalessss
Aday Memur
22 Mayıs 2023 19:10

Zorunlu hizmet affı gelse de gelmese de herkes yerinde kalmaya devam edecek. Sebebi de puan üstünlüğü. Daha önemlisi il ilçe emri uygulaması. Batıdaki her il ilçe tıka basa dolu. 1-2 yıllık öğretmenler bir mazeret bulup geliyor. Siz anca burda karşıyız filan yazın. Atı alan Üsküdarı geçiyor. Gerisi hava civa...

ömer42
Genel Müdür
22 Mayıs 2023 23:29

Hayırlı olsun hocam. Yeni bakan siz olacaksınız herhalde :)

Ali ZOBALI, 2 yıl önce

kesin bilgi bu sene olmayacak. daha da bu kanuyu uzatmayın.(benim beklentim değil kesin bilgi)

ebuducane
Daire Başkanı
23 Mayıs 2023 11:12

Acilen yayınlanmalı. Kılavuzda mülakatın kalkacağını düşünüyorum

mehmet230714
Aday Memur
23 Mayıs 2023 12:12

Haftaya yayınlanır kesin. haftaya da yayınlanmazsa yapılmayacak demektir.

Melike500
Aday Memur
23 Mayıs 2023 15:45

bende personel bölümünde yönetici atama birimini aradım hiç bişey belli değil dediler

Erol72, 2 yıl önce

sayın hocam atama birimi dediğiniz nerenin atama birimi? Ben daha önce personel genel müdürlüğünün ilgili birimi ile görüştüğümde depremden dolayı sınav ertelendi takvim üzerinde de çalışmalar devam ediyor.Çalışmalar bittiğinde duyuruya çıkılacaktır diye cevap verdiler

Melike500
Aday Memur
23 Mayıs 2023 15:49

artık bende öyle olduğunu düşünüyorum yapılsaydı yapılırdı çoktan yapılacağına dair en ufak bi emare yok

Ali ZOBALI, 2 yıl önce

kesin bilgi bu sene olmayacak. daha da bu kanuyu uzatmayın.(benim beklentim değil kesin bilgi)

ebuducane
Daire Başkanı
23 Mayıs 2023 16:36

Var mi gelişme

hkeles
Şef
23 Mayıs 2023 17:45

Arkadaşlar merak etmeyin 29 Mayıs itibariyle takvim açıklanır. Süreç Eylül ayı gibi biter.

kınyo
Aday Memur
23 Mayıs 2023 19:18

Burda herkes kendı gönlünden geçenleri yazıyor.Değerli arkadaşlar seçimden sonra süreç başlayacak rahat olun.

gortil
Aday Memur
23 Mayıs 2023 22:26

G.tü
Erol72, 2 yıl önce

Çok net ve kesin olarak yazmışsınız hocam.Kaynağı nedir belirtir misiniz?

canpolat123
Aday Memur
24 Mayıs 2023 09:17

Takvim yayınlanacak demek ya kesin bir bilginin yada çok kuvvetli bir tahminin sonucudur.Oysa ki geçen yılı takvim yayınlanma tarihinden iki ay geçmiş durumda.Hal böyle olunca diğer işleyişler iki ay rötarlı olacak demektir.Süreç Eylül ayını geçer.O zaman bu yıl bu iş zor görünüyor.Daha bir de seçim sonu bakanın değişme ihtimali var.İdarecileri GİH sınıfına alacaklar haberleri de yayılıyor.Bakalım , bekleyelim görelim.

crabnet355
Müsteşar
24 Mayıs 2023 09:57

Aynen eğitim bir sen kadro için bastırıyormuş olmazsa 12 yıla çıkarın diyormuş..Eğitim bir senin talepleri karşılaşmadan takvimi geciktirecekler bence
canpolat123, 2 yıl önce

Takvim yayınlanacak demek ya kesin bir bilginin yada çok kuvvetli bir tahminin sonucudur.Oysa ki geçen yılı takvim yayınlanma tarihinden iki ay geçmiş durumda.Hal böyle olunca diğer işleyişler iki ay rötarlı olacak demektir.Süreç Eylül ayını geçer.O zaman bu yıl bu iş zor görünüyor.Daha bir de seçim sonu bakanın değişme ihtimali var.İdarecileri GİH sınıfına alacaklar haberleri de yayılıyor.Bakalım , bekleyelim görelim.

Erol72
Kapalı
24 Mayıs 2023 10:28

Hocam evet takvimin yayımlanması geçen yıla göre 2 ay gecikmiş olabilir ama normal takvimde dikkat ederseniz süreç çok uzatılmıştı.Takvim yayınlanırsa bu sürelerin uzatılmayacağı kanısındayım ki bu durumda da rahatlıkla Eylül ayına yetişir. Yeterki takvim yayınlansın.

canpolat123, 2 yıl önce

Erol72
Kapalı
24 Mayıs 2023 10:35

15 Gün önce Cimer' e yazmıştım.Bugün gelen cevap aşağıdaki gibidir. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkez

Erol72
Kapalı
24 Mayıs 2023 10:36

Yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiş olup Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde eğitim kurumu yöneticiliklerine valiliklerce yapılacak görevlendirmelere ilişkin iş ve işlemler devam etmekte olup çalışmalar bittiğinde gerekli duyurular yapılacaktır.

Erol72, 2 yıl önce

15 Gün önce Cimer' e yazmıştım.Bugün gelen cevap aşağıdaki gibidir. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkez

Toplam 517 mesaj
«789101112131415161718»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi