Editörler : "eskiyara"Pangaea
«14151617181920212223242526

Dr. Muallim
Aday Memur
08 Haziran 2023 21:56

Sayın hocalarım yönetmeliğin değişmemesi durumunda 2021 Mart Ekys puanı idareciliğe ilk atama için kullanılabilir mi?

Erol72
Kapalı
08 Haziran 2023 23:31

Sayın hocam batı da işin içinden neden cikilmiyor. Bütün idareciler için 4+4 geçerli fazla puan almışsa başka okula gidecek . Ne yazık ki bu yönetmellikten öncekini de sendika istedi ve tamamıyle iyi okullara mülakat adı altında belli kişileri oturttular ve bu yönetmelik ile ek puanı fazla.olan o okula gidecek bu yüzden de diğer müdürler istemediği yerlere gidecek onun için bu değişiklik isteği. Çünkü özellikle bu yıl 8 yılı dolanlar 2014 yılında mülakatla yerleşen müdürler.

Asur72, 6 ay önce
Yeni yönetmenlik yayınlanacak. İlk önce görevden almalar olacak. İnsan kaynakları genel müdürü temmuzda emekli olacak. Emekli olmasaydı kesinlikle görevden alınacaktı. Yeni gelen genel mudurle birlikte en kısa zamanda yeni yonetmenlik yapılır. Bir de yeni yönetmenlik kapsaminda görüşler alınır. Bu da yu yaza yetişmesi zor gibi.

KAAN MRC
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:05

EKYS açıklandı bugün takvim de açıklanır mı acaba ?

mehmet230714
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:15

Zannetmem en iyi ihtimal haftaya açıklanır

KAAN MRC, 6 ay önce

EKYS açıklandı bugün takvim de açıklanır mı acaba ?

KAAN MRC
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:32

Bu belirsizlik yordu bizi bu sene.

Teknikerok
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:40

EKYS yi OSYM açıkladı. Bence yönetici atama takvimini veya eğer olacaksa yeni yönetmeliği de OSYM açıklamalı, inanın akşama çok rahat yetiştirir. Deprem Felaketi, seçim ve bakan değişikliği, takvimi ve yönetmeliği açıklayacak kurumu çok etkilemişe benziyor. Düşünsenize örneğin bir matematik öğretmeninin çözemediği bir problemi sınıfın orta yerinde öğrencilerin önünde resim öğretmeni çözse (bu sadece bir örnektir bütün öğretmenlerimiz değerli ve branşlarında yetkindir buna inanıyorum) ne olur? Yok Yok kesinlikle takvimi OSYM açıklamalı (resim öğretmeni ama bu matematik konusunda) bence daha yetkin ve daha iyi çalışıyor.

KAAN MRC
Aday Memur
09 Haziran 2023 11:46

inşallah EKYS ye göre atama yapıp 4 ve 8 yılını dolduranları görev süresini uzatarak mağdur etmezler

ebuducane
Daire Başkanı
09 Haziran 2023 12:25

Pazartesi açıklanır

kyturan
Şef
09 Haziran 2023 12:26

Önce 4 8 yili dolduranlar daha sonra kalan bos kontenjanlara sinav puaniyla atama yapiliyor her sene

KAAN MRC, 6 ay önce

inşallah EKYS ye göre atama yapıp 4 ve 8 yılını dolduranları görev süresini uzatarak mağdur etmezler

shmsrl
Aday Memur
09 Haziran 2023 12:33

Ben artık umudumu iyice yitirdim. Açıklanmasi bir mucize olacak benim için. Asur72 hocam bilgi aldin

mehmet230714
Aday Memur
09 Haziran 2023 12:52

Yarın MEB çalıştayı varmış. Ebs yönetmelik değişikliğini isteyecekmiş.

kartalova
Aday Memur
09 Haziran 2023 12:54

Bu yıl sadece ekys ile atama boş yerlere yapılacaktır.Yönetmelik değişecek olup bu yıl süresi dolanlar seneye atanacaktır.Daha önce mart ayında açıklalanan takvimle ekys sınavıyla atamalar 20 eylüle zor yetişiyordu.Bu yıl süresi dolanları atayacak olurlarsa ekys ile atanacaklar kasımdan önce atanmaz bu da eğitim ögretim için daha büyük sorun olur.

Bu yıl kimse süresi dolanların yer değiştireceğini beklmesin.

er45
Memur
09 Haziran 2023 13:03

Hı hı tamam oldu. Sen nasıl istersen öyle olsun.

kartalova, 6 ay önce

Bu yıl sadece ekys ile atama boş yerlere yapılacaktır.Yönetmelik değişecek olup bu yıl süresi dolanlar seneye atanacaktır.Daha önce mart ayında açıklalanan takvimle ekys sınavıyla atamalar 20 eylüle zor yetişiyordu.Bu yıl süresi dolanları atayacak olurlarsa ekys ile atanacaklar kasımdan önce atanmaz bu da eğitim ögretim için daha büyük sorun olur.

reberemo
Şube Müdürü
09 Haziran 2023 13:42

yetişmeyeceğini düşünen arkadaşlar yönetmelik değişikliği ile mülakatın kaldırılabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurmalılar diye düşünüyorum. yanlış görmediysem mülakat işlemi süreci bir buçuk ay uzatıyor.

kartalova, 6 ay önce

reberemo
Şube Müdürü
09 Haziran 2023 13:45

haber bekliyoruz hocam bir bilgi alırsanız bizimle de paylaşın lütfen.

Asur72, 6 ay önce
Ben yarın sendika genel merkezinden doğrudan bilgi alıp grupta yazarım. Onlar daha iyi bilir. Herkes için hayırlısı olur inşallah.

KAAN MRC
Aday Memur
09 Haziran 2023 13:53

Sayın hocam bunu bilmediğimi düşünmediniz sanırım. ben bu kadar gecikmesinden şüpheleniyorum İNŞALLAH haksızlıklara yol açacak uygulama olmaz. Endişeliyim..

kyturan, 6 ay önce

Önce 4 8 yili dolduranlar daha sonra kalan bos kontenjanlara sinav puaniyla atama yapiliyor her sene

Dr. Muallim
Aday Memur
09 Haziran 2023 14:10

???

Dr. Muallim, 6 ay önce

Sayın hocalarım yönetmeliğin değişmemesi durumunda 2021 Mart Ekys puanı idareciliğe ilk atama için kullanılabilir mi?

kyturan
Şef
09 Haziran 2023 15:16

Estagfurullah hocam. Ben yanlis anlamis olabilirim. Haftaya hersey netlesmis olur 16 haziranda netlesmek zorunda :)

KAAN MRC, 6 ay önce

Sayın hocam bunu bilmediğimi düşünmediniz sanırım. ben bu kadar gecikmesinden şüpheleniyorum İNŞALLAH haksızlıklara yol açacak uygulama olmaz. Endişeliyim..

şenol sevindik
Şube Müdürü
09 Haziran 2023 15:28

Kullanırsın hocam. 3 yıl geçerli puanın.
Dr. Muallim, 6 ay önce

???

Emre232333
Aday Memur
09 Haziran 2023 15:43

Haftaya da olmazsa artık olmaz
Toplam 517 mesaj
«14151617181920212223242526

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi