Editörler : crops35
09 Nisan 2023 08:47

Gece çalışamaz raporu
Merhabalar, acil olması nedeniyle sizlere sormak istedim, çalıştığım kurumda uzun süredir vardiya tutuyorum fakat aslında vardiya personeli değilim. Belli bir vakit gündüz belli bir vakit vardiya derken vücut dengem şaştı ve kaldıramaz oldum. İyi huylu kitle var ve gece uykusu almam şart. Gece çalışamaz raporu nasıl alabilirim? Lütfen yardımcı olun. (Amirlerime sağlık sorunumdan bahsettim ve hiç ilgilenmediler) Kit kurumda çalışıyorum.

cesxa
Aday Memur
09 Nisan 2023 11:54

İşyerinin doktoru varsa o verebiliyor eğer yan çizerse hastaneden ?vardiyalı çalışamaz? raporu alırsın çok zor bi şey değil.

89djtiesto89
Aday Memur
09 Nisan 2023 11:58

Hocam , iş yeri hekimi önce tamam dedi sonra yaz çizdi vermedi. Özel veya devlet hastanesi bakıyorum, sağlığım zor duruma girdi. Eğer siz tam biliyorsaniz bana özelden yazabilir misiniz? Yeni evliyim ve zor durumdayım acil ihtiyacım var hocam, şu mübarek ayda zorlanıyorum ve sürekli vardiyaya sokuyokar.
cesxa, 6 ay önce

İşyerinin doktoru varsa o verebiliyor eğer yan çizerse hastaneden ?vardiyalı çalışamaz? raporu alırsın çok zor bi şey değil.

89djtiesto89
Aday Memur
09 Nisan 2023 12:01

Ayrıca kamuda çalışan kapsam dışı yönetmeliğine göre çalışan teknik kadroda çalışan işçiyim. işimin devamına engel olur mu diye endişe etmekteyim.
cesxa, 6 ay önce

cesxa
Aday Memur
09 Nisan 2023 12:42

Ben kapsam içiyim. Sizin yönetmeliği bilmiyoru. Ama şunu biliyorum kolay kolay bi şey olmaz. Özelden alırsan yine yan çizebilirler o yüzden devlete git sağlığın zor durumdasa zaten otomatik verirler. Raporu aldığın için vardiya tuturamazlar. Gündüz vardiyasında bi işe verirler.

89djtiesto89, 6 ay önce
Ayrıca kamuda çalışan kapsam dışı yönetmeliğine göre çalışan teknik kadroda çalışan işçiyim. işimin devamına engel olur mu diye endişe etmekteyim.

89djtiesto89
Aday Memur
09 Nisan 2023 16:38

Hocam , sözlü ifade ettim dediğin gibi etkisi olmadı. Rapor aldın mı da ters bakıyorlar. Onlar ters bakıyor diye de sağlığımdan olmak istemiyorum. Nasıl alınır bu rapor , bilgi verebilir misiniz daha detaylı? Özele yazabilir misiniz vaktiniz varsa ? Teşekkür ederim.
cesxa, 6 ay önce

Ben kapsam içiyim. Sizin yönetmeliği bilmiyoru. Ama şunu biliyorum kolay kolay bi şey olmaz. Özelden alırsan yine yan çizebilirler o yüzden devlete git sağlığın zor durumdasa zaten otomatik verirler. Raporu aldığın için vardiya tuturamazlar. Gündüz vardiyasında bi işe verirler.

fb190700
Aday Memur
10 Nisan 2023 02:30

özelden veya devlet hastanesinden iş yeri hekiminden alınan raporunu amirlerin kabul etmeye bilir o yüzden FENNİ hastaneye sevk edebilir belki iş yeri hekimi o yüzden yan çizmiş olabilir

89djtiesto89
Aday Memur
10 Nisan 2023 03:21

Fenni hastane derken hocam? Özele yazabilir misiniz?
fb190700, 6 ay önce

özelden veya devlet hastanesinden iş yeri hekiminden alınan raporunu amirlerin kabul etmeye bilir o yüzden FENNİ hastaneye sevk edebilir belki iş yeri hekimi o yüzden yan çizmiş olabilir

Plt001
Aday Memur
10 Nisan 2023 13:45

Tam teşekküllü devlet hastanesinden sağlık kurulundan randevu alıp heyete gireceksin başvurunda durumunu izah edersin Durum bildirir sağlık kurulu raporu alacaksın sonra onunda işyerine durumunu anlatan dilekçe ile ekte sunduğun gerekçe ile vardiyalı çalışmadığını belirtip vereceksin.

89djtiesto89
Aday Memur
10 Nisan 2023 16:15

Anladım hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Siz yaptınız mı bunu veya yapan bir tanıdığınız oldu mu?
Plt001, 6 ay önce
Tam teşekküllü devlet hastanesinden sağlık kurulundan randevu alıp heyete gireceksin başvurunda durumunu izah edersin Durum bildirir sağlık kurulu raporu alacaksın sonra onunda işyerine durumunu anlatan dilekçe ile ekte sunduğun gerekçe ile vardiyalı çalışmadığını belirtip vereceksin.

fb190700
Aday Memur
11 Nisan 2023 00:53

Dönüş yaptım

89djtiesto89, 6 ay önce
Fenni hastane derken hocam? Özele yazabilir misiniz?

89djtiesto89
Aday Memur
11 Nisan 2023 01:22

Özele mi yazdınız hocam? Mesajınızı göremedim de.
fb190700, 6 ay önce

Dönüş yaptım

fb190700
Aday Memur
12 Nisan 2023 14:45

Evet özelden yazdım

89djtiesto89, 6 ay önce
Özele mi yazdınız hocam? Mesajınızı göremedim de.

89djtiesto89
Aday Memur
12 Nisan 2023 14:53

Hocam benim hesapta sorun var sanırım, bir türlü mesajınızı göremiyorum...
fb190700, 6 ay önce

Evet özelden yazdım

fb190700
Aday Memur
12 Nisan 2023 14:58

tekrar yolladım kontrol et mesaj kutusunu

89djtiesto89, 6 ay önce
Hocam benim hesapta sorun var sanırım, bir türlü mesajınızı göremiyorum...
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi