Editörler : **sude**
09 Nisan 2023 15:48

Dsi yedekler ne zaman cagirilacak ?

Asil aday diyelim ki feragat verdi bunu nereden bileceğiz, yedeği ararlar mi ya da ayın 24 ünden sonra mı çağırırlar, yedekler için süreç nasıl işliyor bilen var mı?

09 Nisan 2023 16:20

Belge teslim süreci bitecek sonra belge teslim etmeyen ve feragat edenleri tespit edecekler sonra yedekler için Duyuru yayınlayacaklar

Not: Duyum falan değil standart her kurumun yaptığı sey

Sadecemuhendis
Aday Memur
09 Nisan 2023 17:25

Bazıları asil feragat verirse ayin 24 üne kadar yedeği çağırır vs demişti ama şöyle bakınca saçma oluyor çünkü toplu hareket ediyorlar , tam emin olamamistim bu sefer de asil feragat verir de haberimiz olmadan hakkımız ölür vs diye . Cevap için teşekkürler

Sherlocholm
Memur
24 Nisan 2023 00:02

Ben kurumu aradim kurum yedekler de belge teslimi yapsın dediler. Yedeler de ayin 24 kadar evrak teslim etmeli mi? Yedekte olupta evrak teslimi yapan var mı ?
24 Nisan 2023 06:42

Yedekler için duyuru yayınlanmadan evrak gönderilmez, hangi yedeği cagiracaklari belli değil hangi asilin feragat edeceği belli değil.

Kurumdaki kişi hangi mantıkla size böyle bir şey dedi bilmiyorum.

Gönderecekseniz gönderin ama yedekler için duyuru yayınlandıktan sonra tekrar belge istediklerinde olay karmaşıklaşabilir, başınız ağrıyabilir.

Sherlocholm, 5 ay önce
Ben kurumu aradim kurum yedekler de belge teslimi yapsın dediler. Yedeler de ayin 24 kadar evrak teslim etmeli mi? Yedekte olupta evrak teslimi yapan var mı ?

can kervanci
Aday Memur
26 Mayıs 2023 17:04

asillerin 15 günlük süresi bitsin 5i gibi açıklanır liste bence.

OMRFRKN11
Aday Memur
26 Mayıs 2023 17:43

Daha gelemdiki asillerin tebligati mesela ben
can kervanci, 4 ay önce

asillerin 15 günlük süresi bitsin 5i gibi açıklanır liste bence.

Sadecemuhendis
Aday Memur
29 Mayıs 2023 11:05

Yine arıyoruz ve telefonu acmiyorlar, arayan var mı başka? Niye telefona bakmıyorlar gerçekten bu ne ama ya , yildikkkkkkk

Rosely
Aday Memur
29 Mayıs 2023 11:08

Hocam 2 3 hafta daha bekleyecez

havasoguk
Memur
30 Mayıs 2023 09:19

15 mayıs dediler ay sonu dediler şimdi de telefona bakmıyorlar valla bıktık ha

sekindiz
Aday Memur
31 Mayıs 2023 11:45

Sabah aradım, hala asillerin tebligatları hazırlanıyor dediler