Editörler : E.Kayı Han
09 Nisan 2023 18:15

Adalet Bakanlığı ünvan değişikliği sınavı
İnfaz ve koruma memuru adalet bakanlığının açacağı ünvan değişikliği sınavına girebilir mi bununla ilgili bir kısıtlama var mıdır. Sadece bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

ersin-66
Aday Memur
09 Nisan 2023 18:30

Ceza evi personelinin görevde yükselme ilanları ayrı yayınlanıyor ve geçen hafta yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam, hiç denk gelmedim duymadım ceza infaz kurumundan görevde yükselme ile adliye deki birimlere atanıldığını

meyil38
Aday Memur
09 Nisan 2023 18:33

Yükselme sınavı için değilde ünvan değişikliği sınavı için soruyorum adalet bakanlığının bundan bir önceki sınav ilanına baktım ilanda böyle bir kısıtlama yok
ersin-66, 6 ay önce

Ceza evi personelinin görevde yükselme ilanları ayrı yayınlanıyor ve geçen hafta yayınlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam, hiç denk gelmedim duymadım ceza infaz kurumundan görevde yükselme ile adliye deki birimlere atanıldığını

sınavdansonra
Daire Başkanı
09 Nisan 2023 19:10

Keşke olsa biz de cezaevindeki öğretmenlik için görevde yükselme sınavınıza girebilsek

meyil38
Aday Memur
09 Nisan 2023 19:33

Cte nin sınav ilanında sadece ceza infaz kurumları, denetimli serbestlik müdürlüğü ve eğitim merkezlerinde çalışan personeller başvurabilir diye bir ibare var ama adalet bakanlığının 2020 deki sınav ilanında öyle bir ibare yok onun için sorma gereği duydum
sınavdansonra, 6 ay önce

Keşke olsa biz de cezaevindeki öğretmenlik için görevde yükselme sınavınıza girebilsek

ilteber78
Aday Memur
09 Nisan 2023 20:54

Bende merak ediyorum bunu ama bi bilgi bulamadım
meyil38, 6 ay önce
Cte nin sınav ilanında sadece ceza infaz kurumları, denetimli serbestlik müdürlüğü ve eğitim merkezlerinde çalışan personeller başvurabilir diye bir ibare var ama adalet bakanlığının 2020 deki sınav ilanında öyle bir ibare yok onun için sorma gereği duydum

msb1
Aday Memur
09 Nisan 2023 21:25

ADALET BAKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ Madde-2)Bu Yönetmelik, Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilâtında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak görev yapan personelden 5 inci maddede belirtilen görevlere görevde yükselme ve unvan değişikliği suretiyle atanacakları kapsar.

Ancak; Türkiye Adalet Akademisi, Adlî Tıp Kurumu Başkanlığı, Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri (Değişik:RG-13/4/2014-28971) personeli hakkında ve icra müdür ve yardımcısı kadrolarına yapılacak atamalarda bu Yönetmelik hükümleri uygulanmaz. Bu Madde başvurmayacağını belirtiyor mu tam çözemedim ama bana öyle olabilir gibi geldi.

okann34
Aday Memur
10 Nisan 2023 14:53

Arkadaşlar İcra katipleri neden unvan değişikliği yapamıyor

sınavdansonra
Daire Başkanı
11 Nisan 2023 12:16

İcra Katipleri kendi müdürlükleri icra müdürlüğü için alımları oluyor. Hatta bir ara dışardan alımları kapattılar. 2 yıllık icra katiplerini aldılar. Şuan tekrar dışarı açtılar sanırım. Tam takip etmiyorum artık.

okann34, 6 ay önce

Arkadaşlar İcra katipleri neden unvan değişikliği yapamıyor

okann34
Aday Memur
12 Nisan 2023 09:51

o ayrı bi konu zaten ayrıca bir haksızlık konusu. asıl merak ettiğim zabıt katibi unvan değişikliği ile teknisyen vs olabiliyor keza diğerleri de öyle ama icra katibi icraya girdin bitti çıkış yok ya müdür olacan ya katip müdürlüğüde dışarı açtıkları için oda zor artık.

sınavdansonra, 6 ay önce

İcra Katipleri kendi müdürlükleri icra müdürlüğü için alımları oluyor. Hatta bir ara dışardan alımları kapattılar. 2 yıllık icra katiplerini aldılar. Şuan tekrar dışarı açtılar sanırım. Tam takip etmiyorum artık.

sınavdansonra
Daire Başkanı
12 Nisan 2023 16:20

İlçe adliyesindeyim keşke icra müdürlüğüne geçiş olsa nöbeti yok hafta sonu gelme derdi yok duruşması yok en güzeli başında baskıcı bir amir yok işi öğreneceksin ve bildikten sonra icra da kralsın.

okann34, 6 ay önce

o ayrı bi konu zaten ayrıca bir haksızlık konusu. asıl merak ettiğim zabıt katibi unvan değişikliği ile teknisyen vs olabiliyor keza diğerleri de öyle ama icra katibi icraya girdin bitti çıkış yok ya müdür olacan ya katip müdürlüğüde dışarı açtıkları için oda zor artık.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi