Editörler : E.Kayı Han
09 Nisan 2023 23:43

Cte Gys Şeflik Mi İdare Memurluğu Mu?

Hangisine çalışmalıyım bilmiyorum sıfırdan başlayacağım. Şef 75 kişi, İdare Memuru 200 kişi alıyor hangisinin sıralamasına girme ihtimalim daha yüksek olur sizce? Mesleki olarak şef iyidir idare memuru iyidir onun bilgisini vermenize gerek yok amacım birinin sıralamasına girmek hangisi daha iyi ihtimalli?

keremben82
Memur
10 Nisan 2023 02:13

Şimdiye kadar gördüğüm en saçma konulardan birtanesi daha.

Yeni memursun sanırım. 3-5 yıllık ve heyecan dorukta :)

Kardeşim bu tamamen senin kapasiten meselesidir. Cvp yeterli oldu mu?

BLKİKM
Aday Memur
10 Nisan 2023 10:14

Öncelikle meslek hayatınıza cezaevinde mi denetimli serbestlikte mi devam etmek istiyorsunuz buna karar vermeniz gerekir. Sınavda her ikisininde soruları aynı sıralamaya girip girmemen senin elinde. gelecek planlarınızla ilgili idare memuru 200 şef 75 kişi hangisine girsem daha iyi olur diye düşünmek ve bunu bir kriter olarak belirlemek çok saçma. Buradan alyıyoruz ki siz henüz görevde yükselmeye hazır değilsiniz.

payitaht26
Daire Başkanı
10 Nisan 2023 12:21

Daha önce 3 kere Denetimli serbestlik şeflik sınavına girmiş ve her defasında yazılı sınavı geçip sözlü mülakatta elenmiş biri olarak diyorum ki

Eğer maddi durumum iyi diyorsan hiç düşünme gir Şeflik sınavına...CTE den aslandan kaçar gibi kaç kardeşim..arkana dahi bakma

657li ikm
Aday Memur
10 Nisan 2023 12:25

sana katılıyorum kardeşim gerçekten öyle altına imzamı atarım

payitaht26, 6 ay önce

Daha önce 3 kere Denetimli serbestlik şeflik sınavına girmiş ve her defasında yazılı sınavı geçip sözlü mülakatta elenmiş biri olarak diyorum ki

Eğer maddi durumum iyi diyorsan hiç düşünme gir Şeflik sınavına...CTE den aslandan kaçar gibi kaç kardeşim..arkana dahi bakma

wannatry
Aday Memur
12 Nisan 2023 08:15

sen ne kendini beğenmiş bir şeysin öyle? senin gibi kendini bir bok sananlar yüzünden kurtulmak istiyorum işte. mahkumdan betersiniz.

keremben82, 6 ay önce

Şimdiye kadar gördüğüm en saçma konulardan birtanesi daha.

Yeni memursun sanırım. 3-5 yıllık ve heyecan dorukta :)

Kardeşim bu tamamen senin kapasiten meselesidir. Cvp yeterli oldu mu?

esmetehan
Aday Memur
12 Nisan 2023 15:42

diğer kişi ukalaca cevap vermiş ama sizin ağzınızı bozarak cevap vermeniz hiç hoş olmamış ..

wannatry, 6 ay önce

sen ne kendini beğenmiş bir şeysin öyle? senin gibi kendini bir bok sananlar yüzünden kurtulmak istiyorum işte. mahkumdan betersiniz.

hkn000064
Memur
13 Nisan 2023 12:22

dostum şeflikte sakal konusu nasıl.cezaevindeki gibi sıkı mı yoksa daha esnek midir.

payitaht26, 6 ay önce

jatek_10
Şube Müdürü
13 Nisan 2023 14:35

Keşke birtane ds şefi çıksa ve merak ettiklerimizi cvplasa bizimde kariyer tercihimizi seçerken rehberimiz olsa

polemikyapmam
Aday Memur
14 Nisan 2023 19:25

buyrun sorun.
Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi