Editörler : swat3410

Soruuuu
Kapalı
28 Kasım 2024 20:17

Ön sağlıkta pskiyarti kutussunu ne isartemistiniz?

binbaş48, 1 yıl önce

Merhaba, bende 30.donemim şuan stajdayim 2017 yılı şubat ayında psikiyatriye gittim ailem sınav kaygısından götürdü zorla 5 mg secita yazmış doktor fakat genel sağlıkta öğrendim yazdığıni ilacı falan almadım sadece 5 dk bir sohbetti e nabizda tanıda psikiyatrik muane tanısı yazıyor e devlette tedavi bilgilerinde herhangi bir tedavi gözükmüyor çıkmıyor bile genel sağlıkta doktor bana 11 A 1 A sağlam yazdı okulda da beyan yazdirdilar şuan sağlık daireden bekliyoruz.Diger hastanelerde psikiyatri geçmişi olup ilaç kullananların raporları geldi benim daha gelmedi

Turan6
Aday Memur
28 Kasım 2024 20:22

hayır yazdım. bi problemin varsa da hangi bölümden olursa olsun sen orda belirtme boşa başın ağırmasın. varsa bir sıkıntı bırak onlar araştırıp bulsun. sen kendini ele verme asla
Soruuuu, 6 ay önce

Hocam on sağlık bigli formunda pskiyati kutusunu ne yaptın?

Soruuuu
Kapalı
28 Kasım 2024 20:43

Abi umarım patlamam ben ya 32. döneme gircem 2019 yılında kardeşim vefatı sebebiyle öncesinde pskiyartiye gitmiştim yayginlamis anksiyete tanım var ön sağlık Bilgi formunu dediğin gibi yapcam.

Senin tecrübelenle sende aynı durumu yaşamışsin vaziyet ne olur benim tahminle?

Abi bu arada cevap verdiğin için teşekürler

Turan6, 6 ay önce
hayır yazdım. bi problemin varsa da hangi bölümden olursa olsun sen orda belirtme boşa başın ağırmasın. varsa bir sıkıntı bırak onlar araştırıp bulsun. sen kendini ele verme asla

Soruuuu
Kapalı
28 Kasım 2024 20:45

Abi birde sen hayır dediğinde biliyormuydun pskiyarti geçmişin olduğunu ?

Turan6, 6 ay önce

Turan6
Aday Memur
28 Kasım 2024 20:56

biliyordum geçmişim olduğunu
Soruuuu, 6 ay önce

Abi birde sen hayır dediğinde biliyormuydun pskiyarti geçmişin olduğunu ?

Turan6
Aday Memur
28 Kasım 2024 20:57

2019 yılında ama kaç kez gittin kaç girişin var süreklilik arz eden bir girişin takip edilen bi hastalığın var mı acaba onlar önemli
Soruuuu, 6 ay önce

Abi umarım patlamam ben ya 32. döneme gircem 2019 yılında kardeşim vefatı sebebiyle öncesinde pskiyartiye gitmiştim yayginlamis anksiyete tanım var ön sağlık Bilgi formunu dediğin gibi yapcam.

Senin tecrübelenle sende aynı durumu yaşamışsin vaziyet ne olur benim tahminle?

Abi bu arada cevap verdiğin için teşekürler

Soruuuu
Kapalı
28 Kasım 2024 21:15

Abi iki kez gittim ama yani dediğim gibi ciddi bir mesele vardı ailem götürdü mecburen banada birşey olmasın diye üzüntüden orda sonra bir tanede aile hekimi girmiş tanıdık mahalemmzide bu mevzu konuşmaya gitmiş annem doktorda pskiyarti muayene demiş bu 3ü toplam 3 aylık bı sürede oldu sonrası zaten kardeşimi kaybettik dahada hiç uğramadım mevzu bu abi

Turan6, 6 ay önce
2019 yılında ama kaç kez gittin kaç girişin var süreklilik arz eden bir girişin takip edilen bi hastalığın var mı acaba onlar önemli

Turan6
Aday Memur
28 Kasım 2024 21:24

başın sağolsun kardeşim. nasip olurda kazanırsan sen hiçbirinden bahsetme. doktor o tedaviyi görecek çağıracak neden kullandın falan derse olaydan bahsedersin ağır stresden dolayı kullandığını falan sonrasında da hiç doktora gitmediğini ilaç kullanmadığını söylersin. en fazla sevk verirler orda da şuan öyle bir problemin olmadığı ortaya çıkar bir sıkıntı yaşamazssın umarım. genelde son 2 yılı temiz olunca çok bir problem oluşturmuyorlar bildiğim kadarıyla
Soruuuu, 6 ay önce

Abi iki kez gittim ama yani dediğim gibi ciddi bir mesele vardı ailem götürdü mecburen banada birşey olmasın diye üzüntüden orda sonra bir tanede aile hekimi girmiş tanıdık mahalemmzide bu mevzu konuşmaya gitmiş annem doktorda pskiyarti muayene demiş bu 3ü toplam 3 aylık bı sürede oldu sonrası zaten kardeşimi kaybettik dahada hiç uğramadım mevzu bu abi

Soruuuu
Kapalı
28 Kasım 2024 21:31

Anladım abi teşekür ederim benim gibi olup kazan adaylar var forumda, umarım anlayışlı bı doktor gelir .

Sende galiba anlattın demi abi neden gittiğini felan?

Turan6, 6 ay önce
başın sağolsun kardeşim. nasip olurda kazanırsan sen hiçbirinden bahsetme. doktor o tedaviyi görecek çağıracak neden kullandın falan derse olaydan bahsedersin ağır stresden dolayı kullandığını falan sonrasında da hiç doktora gitmediğini ilaç kullanmadığını söylersin. en fazla sevk verirler orda da şuan öyle bir problemin olmadığı ortaya çıkar bir sıkıntı yaşamazssın umarım. genelde son 2 yılı temiz olunca çok bir problem oluşturmuyorlar bildiğim kadarıyla
Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi