Editörler : E.Kayı Han
10 Nisan 2023 16:10

Kadro

Merhabalar. Zabıt Katibiyim. Kadroya geçtik. Tam 1 sene 3 ay olmuş ancak derece kademe olarak 12/1 den başladım doğrumudur ?

10 Nisan 2023 16:30

mezuniyet nedir?

freudyen
Memur
10 Nisan 2023 17:32

Kadroya geçtiğim uyapta gözükmüyor. Uyapta hala 4b sözleşmeli. Nasıl düzeltilecek komisyon mu düzeltiyor

benyazarken
Aday Memur
11 Nisan 2023 09:01

Kadroya geçişleri bakanlık yapıyor , intibak işlemlerini ise komisyon yapıyor.

freudyen, 6 ay önce

Kadroya geçtiğim uyapta gözükmüyor. Uyapta hala 4b sözleşmeli. Nasıl düzeltilecek komisyon mu düzeltiyor

mrtcvlk
Memur
11 Nisan 2023 09:09

Kurumlarınıza bağlı olduğunuz komisyon tarafından listeler gönderiliyor... Kim hangi derece kademe ile ilk sözleymeli memuriyete başlamışsa, giriş ilgili personel birimi tarafından o şekilde yapılıyor... İlerleyen günlerde bağlı bulunduğunuz komisyon güncel derece kademe girişlerini yapacak... 15 Nisan 2023'e kadar sözleşmeli görünmeniz doğal, son giriş günü 14 Nisan olduğundan bazı kurumlar erken giriş yapmış olabilir...

memed duran
Memur
11 Nisan 2023 10:39

Normalde işe başlama 14 Nisan olması gerekmiyor mu? Erken girdikleri için 15 Nisan yazmışlar o da hafta sonu aylık alınan güne denk geliyor. Bir de derece-kademeler doğru mu? benim 9/2 diyor 2 yıl mezuyunuyum 3 yıl olduydu sözleşmeli çalışalı kiminde farklı farklı

mrtcvlk, 6 ay önce

Kurumlarınıza bağlı olduğunuz komisyon tarafından listeler gönderiliyor... Kim hangi derece kademe ile ilk sözleymeli memuriyete başlamışsa, giriş ilgili personel birimi tarafından o şekilde yapılıyor... İlerleyen günlerde bağlı bulunduğunuz komisyon güncel derece kademe girişlerini yapacak... 15 Nisan 2023'e kadar sözleşmeli görünmeniz doğal, son giriş günü 14 Nisan olduğundan bazı kurumlar erken giriş yapmış olabilir...

Xdifficult
Aday Memur
11 Nisan 2023 11:42

değerli mesai arkadaşlarım

işe giriş tarihi: 28/04/2015 (zabıt katibi lise mezunu olarak)

lisans bitirme : 08/06/2021

*Askerliğimi memuriyet öncesi yaptım 15 ay olarak derece kademem ne olur şimdiden teşekkür ederim

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi