Editörler : E.Kayı Han
11 Nisan 2023 13:35

Aynı sınıf içerisinde unvan değişikliği

Gih sınıfında bulunan bir unvan için,yine aynı şekilde gih sınıfında bulunan bölüme geçiş yapabilmek için nasıl bir yol izlenebilir ? Sonuç alabilen var mı daha önce? Gys unvan değişikliği ile göremedim aynı sınıf içinde olduğu için.

11 Nisan 2023 17:38

Hangi iki sınıf arası mesela?

Muteva
Aday Memur
11 Nisan 2023 17:40

Örneğin,Mübaşirlik ile katiplik arası ya kısaca gih sınıfı içinde bulunan herhangi iki meslek arasında.
memuraday-y, 6 ay önce

Hangi iki sınıf arası mesela?

cevherdudayev1
Daire Başkanı
11 Nisan 2023 23:41

bu dediğin sınavla olur ama katibin mübaşir olması veya bilgisayar işletmeni veya vhki olması sınavsız olabilir ama adam lazım imkansız değil

Muteva, 6 ay önce
Örneğin,Mübaşirlik ile katiplik arası ya kısaca gih sınıfı içinde bulunan herhangi iki meslek arasında.

Muteva
Aday Memur
11 Nisan 2023 23:51

Sınavla nasıl olabilir mesela? Aynı sınıf içinde gys ile olmuyor,unvan değişikliği sınavında da tabi kadrolar zaten belli,acaba kurum içi sınavla mı ?
cevherdudayev1, 6 ay önce

bu dediğin sınavla olur ama katibin mübaşir olması veya bilgisayar işletmeni veya vhki olması sınavsız olabilir ama adam lazım imkansız değil

cevherdudayev1
Daire Başkanı
12 Nisan 2023 00:03

benim çok arkadaşım var mübaşirlikten katipliğe geçen sınavla

Muteva, 6 ay önce
Sınavla nasıl olabilir mesela? Aynı sınıf içinde gys ile olmuyor,unvan değişikliği sınavında da tabi kadrolar zaten belli,acaba kurum içi sınavla mı ?

Muteva
Aday Memur
12 Nisan 2023 00:04

Bu dediğiniz gys-unvan değişikliği sınavı ile mi ?yoksa kurum içi sınavla mı?
cevherdudayev1, 6 ay önce

benim çok arkadaşım var mübaşirlikten katipliğe geçen sınavla

cevherdudayev1
Daire Başkanı
12 Nisan 2023 00:05

senin çalıştığın adliye ayrı bi sınav açmaz bakanlık açar o sınavla katip olursun

Muteva, 6 ay önce

Planx
Kapalı
13 Nisan 2023 19:49

Memur unvanından zabıt kâtipliğine geçiş var hatta kurum içi sınavı yapılıyor. Ancak, mübaşirlikten zabıt kâtipliğine geçiş sınavını yıllardır duymuyorum.

Muteva, 6 ay önce

Muteva
Aday Memur
13 Nisan 2023 19:59

Bunun için talep dilekçesi mi yazmamız lazım?
Planx, 6 ay önce

Memur unvanından zabıt kâtipliğine geçiş var hatta kurum içi sınavı yapılıyor. Ancak, mübaşirlikten zabıt kâtipliğine geçiş sınavını yıllardır duymuyorum.

Planx
Kapalı
13 Nisan 2023 21:58

Hayır, direkt komisyon ile görüşün. Kurum içi sınav olduğu için daha net bilgi vereceklerdir...

Muteva, 6 ay önce
Bunun için talep dilekçesi mi yazmamız lazım?

Muteva
Aday Memur
13 Nisan 2023 22:02

Teşekkür ederim
Planx, 6 ay önce

Hayır, direkt komisyon ile görüşün. Kurum içi sınav olduğu için daha net bilgi vereceklerdir...

Planx
Kapalı
13 Nisan 2023 22:06

Rica ederim. Başarılar.

Muteva, 6 ay önce
Teşekkür ederim
Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi