Editörler : Lanet
12 Nisan 2023 14:56

Kadroya da geçtim. Eşim öğretmen olarak atanacak, tayin için sınava girmem gerekiyor mu?

Sevgili dostlar merhaba. 7 yıldır sözleşmeli imam olarak görev yapmaktaydım. Kadroya geçtim, eşim nasip olursa atanıyor 8 mayısta yeri belli olacak. Oraya tayinimi yaptıracağım, lakin diyanetin açtığı taşra nakil sınavına girmek zorunda mıyım? Yoksa eşimin durumunu göstererek bulunduğu yere direk tayin olabilir miyim?

wax meber
Memur
13 Nisan 2023 00:35

neden gitmek istiyorsunuz ki? devlet sizi bulunduğunuz yere atamışsa demek ki devletin orada sana ihtiyacı var? görev mi önemlidir yoksa hususi meseleler mi? tabiki görev önemlidir. zira bu görevi yüce Türk devleti vermektedir. ve devletimizin verdiği emanete sahip çıkılmalıdır. eşsiz, aşsız, maaşsız yaşanır ama devletsiz yaşanmaz. Ne Mutlu Türküm Diyene!

Karlıbirgecevakti
Aday Memur
13 Nisan 2023 04:38

Eş durumundan hemen gidebilirsiniz. Yer belli olunca o il veya ilçe müftülüğüyle görüşün. Münhal camileri size bildirsinler. Sizde birini tercih edip dilekçenize yazın. 2 haftaya personel hareket onayınız gelir.

Münhal müezzinlik varsa ona da sınava girmeden dilekçeyle geçebilirsiniz.

omerozgultekn
Aday Memur
13 Nisan 2023 05:09

ama 8 mayısta görev yeri belli olacak olmasına rağmen göreve okullar açılınca başlayacak eylül gibi yani. bu sorun teşkil eder mi?

Karlıbirgecevakti, 6 ay önce

Eş durumundan hemen gidebilirsiniz. Yer belli olunca o il veya ilçe müftülüğüyle görüşün. Münhal camileri size bildirsinler. Sizde birini tercih edip dilekçenize yazın. 2 haftaya personel hareket onayınız gelir.

Münhal müezzinlik varsa ona da sınava girmeden dilekçeyle geçebilirsiniz.

omerozgultekn
Aday Memur
13 Nisan 2023 05:10

sen nerenin akıllısıydın?

wax meber, 6 ay önce

neden gitmek istiyorsunuz ki? devlet sizi bulunduğunuz yere atamışsa demek ki devletin orada sana ihtiyacı var? görev mi önemlidir yoksa hususi meseleler mi? tabiki görev önemlidir. zira bu görevi yüce Türk devleti vermektedir. ve devletimizin verdiği emanete sahip çıkılmalıdır. eşsiz, aşsız, maaşsız yaşanır ama devletsiz yaşanmaz. Ne Mutlu Türküm Diyene!

Karlıbirgecevakti
Aday Memur
13 Nisan 2023 11:12

bu kısmı Milli Eğitim Müdürlüklerinde birine sorun veya forumdaki MEB bölümüne sorunuz.

omerozgultekn, 6 ay önce

ama 8 mayısta görev yeri belli olacak olmasına rağmen göreve okullar açılınca başlayacak eylül gibi yani. bu sorun teşkil eder mi?

Karlıbirgecevakti
Aday Memur
13 Nisan 2023 11:16

bu arkadaşımız jakoben tarla farelerine özenen, burada millete sataşarak beyin mastürbasyonu yapan bir arkadaş. forumda alıştık bu arkadaşa. ara ara gelip gider. ellemeyin.

omerozgultekn, 6 ay önce

sen nerenin akıllısıydın?

wax meber
Memur
13 Nisan 2023 12:49

ne oldu Türküm demem mi rahatsız etti seni he çöl

Karlıbirgecevakti, 6 ay önce

bu arkadaşımız jakoben tarla farelerine özenen, burada millete sataşarak beyin mastürbasyonu yapan bir arkadaş. forumda alıştık bu arkadaşa. ara ara gelip gider. ellemeyin.

Muallim-i dünya
Aday Memur
08 Haziran 2023 00:59

Ömer hocam hayırlı olsun.

Eş durumu tayinine başvuru yapabilmeniz için eşinizin görev belgesi istenecektir.

Bir kişi göreve başlamadan kurumundan bu belgeyi alamaz.

Yani eşiniz göreve başlayana kadar eş durumu tayinine başvuru yapamazsınız.

Şöyle yapabilirsiniz: Eşinizin tayininin çıktığı il de münhal kadroları takip edersiniz ve sınavına girersiniz. Komisyonda durumunuzu izah edersiniz. Size yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Başarılar dilerim.

omerozgultekn, 6 ay önce

omerozgultekn
Aday Memur
15 Temmuz 2023 03:40

teşekkürler hocam geç gördüm kusura bakmayın. İnşallah bu ay Antepte sınava gireceğim münhal camiler için

Muallim-i dünya, 4 ay önce

Ömer hocam hayırlı olsun.

Eş durumu tayinine başvuru yapabilmeniz için eşinizin görev belgesi istenecektir.

Bir kişi göreve başlamadan kurumundan bu belgeyi alamaz.

Yani eşiniz göreve başlayana kadar eş durumu tayinine başvuru yapamazsınız.

Şöyle yapabilirsiniz: Eşinizin tayininin çıktığı il de münhal kadroları takip edersiniz ve sınavına girersiniz. Komisyonda durumunuzu izah edersiniz. Size yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Başarılar dilerim.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi