Editörler : crops35
13 Nisan 2023 14:10

Kamu çerçeve protokolü
Maaş ve özlük haklarının düzenleneceği kçp hakkında neden başlık yok diye düşünüp bu başlığı açıyorum. 700 bin kamu işçisine hayırlı olsun :)

ferit0707
Daire Başkanı
13 Nisan 2023 16:25

bence de güzel bir başlık olmulş.. bence anlaşılmalı seçim öncesinde !!! anlaşılması gereken ortalama rakamlar ise 13000 taban brüt ücret+ yüzde 35-40 bandında zam orandır.. hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz

fener66
Müsteşar Yardımcısı
13 Nisan 2023 17:16

arkadaşlar tvtr a gelin. mavi kuş u olan siteye gelin. orda birlik olalım. @nuf_naci takip edin

BENOBEN_007
Memur
13 Nisan 2023 17:22

Tayin hakkını da verseler bari seçim öncesinde

erhanbozbay
Kapalı
13 Nisan 2023 18:34

İnş vermezler
BENOBEN_007, 6 ay önce
Tayin hakkını da verseler bari seçim öncesinde

BENOBEN_007
Memur
13 Nisan 2023 19:45

Benim için ne istiyorsan, Allah sana iki katını versin
erhanbozbay, 6 ay önce
İnş vermezler

erhanbozbay
Kapalı
13 Nisan 2023 20:22

Sensin o aynen iade ediyorum.. tartışma adabı bile olmayan yaratık.. 2 Nisan 2018 de ilk maddelerden biriydi tayin hakkı olmayacak şimdi noldu sanki zaten olan bir hakkı devlet etlinizden mi aldı. Allah yüzünüze güldü kadro aldınız şimdi bir hakkınız alınmış gibi yapıyosunuz.

nemelazim01
Aday Memur
13 Nisan 2023 20:49

Sen çatlasan da zıplasan da haklarımızı alacağız. Git kendi kumuna pisle buralara değil.

erhanbozbay, 6 ay önce
Sensin o aynen iade ediyorum.. tartışma adabı bile olmayan yaratık.. 2 Nisan 2018 de ilk maddelerden biriydi tayin hakkı olmayacak şimdi noldu sanki zaten olan bir hakkı devlet etlinizden mi aldı. Allah yüzünüze güldü kadro aldınız şimdi bir hakkınız alınmış gibi yapıyosunuz.

blueline46
Memur
13 Nisan 2023 20:51

Sindireceksiniz.... tartışma adabından bahsedene bak sen ne anlarsın tartışmaktan sizin derdiniz birilerinin bogazına az çık fazla yemek gitse siz o lokmayı çıkaracak kadar karektersiz insanlarsınız neden daha önce kadro alan insanlara sesiniz çıkmıyordu yemiyordu çünkü şimdi defol git burada senin gibi karektersizleri görmek istemiyoruz burda insanlar bilgi almak için geliyor senin gibi ne oldugu belli olmayan insanların saçma sapan beklentilerini görmek için degil .. Git çalış boş durmaktan kafan fesatlıklara çalışıyor

erhanbozbay, 6 ay önce

nemelazim01
Aday Memur
13 Nisan 2023 21:05

Çok kısacık bir araştırma ile senin bir polis memuru olduğunu ve GİH olmak için eşin olan kişinin 696 KHK lı durumundan geçmişte (ya da hala) yararlanmaya çalışmış olduğunu görebiliyorum.

Derdin nedir?

erhanbozbay, 6 ay önce

blueline46
Memur
13 Nisan 2023 21:11

Aha bir e... daha geldi sizin anne babanız sizi ahırda yapmış orda boka düşmüş bulanmışsınız herkesi kendiniz gibi b..k görüyorsunuz

blueline46
Memur
13 Nisan 2023 21:41

Sen o cemiyetin içinden kimden oldugu belli olmayan yerden gelmişsin Yırtın ordan ahlakı senden ögrenecek degilim bir avuç asalak gelmiş burdan ona buna ahlak dersi vermeye kalkar bir kısmı birilerinin rızkını kendi veriyor sanar ne ayaksınız o zaman sana eğitimimle iligili bilgi vereyim 4 tane üni bitirdim senin gibi asalakları eleyip buraya geldim ama hiç bir zaman birileri işe girdi diye üzülmedim aksine sevindim insanlar mutlu oldukca bizde mutlu olduk senin ailen sana önce insan nasıl olunur onu ögretseydi önce aynaya bak kime benziyorsun ona göre konuş senin bile olmayan bedeninden kimseye ahlak dersi vermeye kalkma

nemelazim01
Aday Memur
13 Nisan 2023 21:42

Sizin ikinizin tartışmanızın konusu dışı olacak ama;

Beleşe kadro ha?

Dünyadan haberiniz yok yüzbinlerden bahsediyorsunuz...

Muvazaa davam vardı benim buraya imza atarak onlardan feragat ettim tazminat ödedim?

Ya pardon siz kimsiniz de beleşe kadro aldın diyebiliyorsunuz yüzbinlerce insana?

Siz kimsiniz gerçekten?

blueline46
Memur
13 Nisan 2023 21:55

Senin gibi biri zaten bu topluma baba olmasın çünkü nerden nasıl oldugun belli degil hala burda zırvalıyosun sen annene söyle benim babam kimdi diye belki sana dogru bir açıklama yapar çünkü biz insanlarla muhatap oluyoruz bakın insan görünümlü hayvanlarla degil sana o yüzden aynaya bak diyorum hala bana masal okuyorsun cahil toplumun yüz karasısınız. İyiki siz kamuda çalışmıyorsunuz egonuzdan geçilmezdi.

asillord
Genel Müdür
13 Nisan 2023 22:02

Bunu bana neden söylüyorsun ki?

Sen objektif olabilseydin, çoluk cocuk herkesin gördüğü, okuduğu platformda alenen küfürlü yazan ahlaksızı uyarırdın ''arkadaşım ayıp olyor bize yakışmaz, biz davranışımızla örnek olmalıyız'' derdin.

Türkiye halkı okuyor görüyor, kimlerin kamuda görev yapığını ahlakını,terbiyesini görüyor. Zaten ilgili şahısta ahlaksız sokak çocuğu olduğunu kendisini sergiliyor...

nemelazim01, 6 ay önce

Sizin ikinizin tartışmanızın konusu dışı olacak ama;

Beleşe kadro ha?

Dünyadan haberiniz yok yüzbinlerden bahsediyorsunuz...

Muvazaa davam vardı benim buraya imza atarak onlardan feragat ettim tazminat ödedim?

Ya pardon siz kimsiniz de beleşe kadro aldın diyebiliyorsunuz yüzbinlerce insana?

Siz kimsiniz gerçekten?

asillord
Genel Müdür
13 Nisan 2023 22:08

Ahlaklı olup topluma örnek birey olacaksan hatanı kabul et, varsa içinde zerre erdem küfür ettiğin kişiden ve bu platformu kullanan herkesten özür dile. Sanmıyorum ama belki ramazan mübarek Allahtan korkarsın da özür dilersin.

erhanbozbay
Kapalı
13 Nisan 2023 22:11

Araştırma yapmana gerek yok sorsan söylerdim yerimi de söylerim merak ediyorum dersen özelden gel yüzyüze konuşalım detaylı. Benim eşim de sürekli işçi ben tayini olan bir memurum tayin zamanım gelincede eşimi götürmeden gidip yapıp gelicem. Derdim değil sadece eşimden bildiğim durumların siteminin edilmesi kadroya geçtiler diye çok sevinmiştik şimdi birşeyi vermiyorlar diye sitem etmek şükürsüzlük geliyor hepsi bu.. size beleş kadro torpil diyenlere karşı sizi en çok savunanlardanım ben. Ama tartışma bile bi ahlak çerçevesinde olur anayı babayı karıştırmak ağızı bozmak üslup tarzı kişinin kendi karakterini yansıtır.. daha da bu tartışmayı uzatmıycam Allah elini verip kolunu kaptıran insanlarla karşılaştırmasın nokta..
nemelazim01, 6 ay önce

Çok kısacık bir araştırma ile senin bir polis memuru olduğunu ve GİH olmak için eşin olan kişinin 696 KHK lı durumundan geçmişte (ya da hala) yararlanmaya çalışmış olduğunu görebiliyorum.

Derdin nedir?

nemelazim01
Aday Memur
13 Nisan 2023 22:11

Ben o arkadaşı da sizi de şikayet ettim zaten.

Siz nasıl olur da "beleşe kadro aldınız" gibi bir ifade kullanabilirsiniz onun cevabını verin lütfen!

asillord, 6 ay önce

Sen objektif olabilseydin, çoluk cocuk herkesin gördüğü, okuduğu platformda alenen küfürlü yazan ahlaksızı uyarırdın ''arkadaşım ayıp olyor bize yakışmaz, biz davranışımızla örnek olmalıyız'' derdin.

Türkiye halkı okuyor görüyor, kimlerin kamuda görev yapığını ahlakını,terbiyesini görüyor. Zaten ilgili şahısta ahlaksız sokak çocuğu olduğunu kendisini sergiliyor...

nemelazim01
Aday Memur
13 Nisan 2023 22:12

Nasıl olur da fikir paylaşmak için açtığımız bir başlığa "AKBABA" gibi konup konuyu paramparça ettiniz nedenini açıklayın önce lütfen!

asillord, 6 ay önce

nemelazim01
Aday Memur
13 Nisan 2023 22:15

Eşinize gerekli destek verilmedi diye bu statüdeki insanlara "İnşAllah alamazsınız" diyebiliyorsunuz. Yorum yok başka. Yüz yüze de görüşürüz HİÇ MERAK ETMEYİN.

erhanbozbay, 6 ay önce
Araştırma yapmana gerek yok sorsan söylerdim yerimi de söylerim merak ediyorum dersen özelden gel yüzyüze konuşalım detaylı. Benim eşim de sürekli işçi ben tayini olan bir memurum tayin zamanım gelincede eşimi götürmeden gidip yapıp gelicem. Derdim değil sadece eşimden bildiğim durumların siteminin edilmesi kadroya geçtiler diye çok sevinmiştik şimdi birşeyi vermiyorlar diye sitem etmek şükürsüzlük geliyor hepsi bu.. size beleş kadro torpil diyenlere karşı sizi en çok savunanlardanım ben. Ama tartışma bile bi ahlak çerçevesinde olur anayı babayı karıştırmak ağızı bozmak üslup tarzı kişinin kendi karakterini yansıtır.. daha da bu tartışmayı uzatmıycam Allah elini verip kolunu kaptıran insanlarla karşılaştırmasın nokta..

erhanbozbay
Kapalı
13 Nisan 2023 22:20

Şimdi şöyle bir durum var konunun destekle alakası yok başka bambaşka bakıyoruz olaya ondan dolayı burda yazarak ne siz ne ben birbirmizi net şekilde ifade edemiycez. Ben eşimden çok ayrı yaşadım. Benim anlatmak istediğim tayinden çok başka benim demek istediğim bu işe herkes bunu bilerek girdi neden şimdi devleti veya yetkili organı suçlayıp sizi mağdur ediyor gibi görmeniz hepsi bu..
nemelazim01, 6 ay önce

Eşinize gerekli destek verilmedi diye bu statüdeki insanlara "İnşAllah alamazsınız" diyebiliyorsunuz. Yorum yok başka. Yüz yüze de görüşürüz HİÇ MERAK ETMEYİN.

Toplam 65 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi