Editörler : **sude**
«13141516171819202122232425

mvy21
Aday Memur
20 Eylül 2023 10:38

Arşiv yapılmasına rağmen tebligatın hala gelmemesi normal mi ?

Emre Y
Aday Memur
20 Eylül 2023 13:31

Normal hocam çoğu bölge evrakları son teslim tarihinden sonra Ankara'ya gönderdiler evraklar incelenecek, tebliğatlar yazılacak , imzalanacak sonra gönderimi olacak.

mvy21, 5 gün önce

Arşiv yapılmasına rağmen tebligatın hala gelmemesi normal mi ?

havasoguk
Memur
21 Eylül 2023 11:39

tahammülüm kalmadı bir an önce gelsin

Emre Y, 5 gün önce

Normal hocam çoğu bölge evrakları son teslim tarihinden sonra Ankara'ya gönderdiler evraklar incelenecek, tebliğatlar yazılacak , imzalanacak sonra gönderimi olacak.

mvy21
Aday Memur
21 Eylül 2023 11:54

Al benden de o kadar ya

havasoguk, 4 gün önce

tahammülüm kalmadı bir an önce gelsin

mvy21
Aday Memur
21 Eylül 2023 11:56

Yarın son belge tarihinden iki hafta geçmiş oluyor bu kadar uzaması ve özellikle arşivin önden yapılmasına rağmen bu kadar uzaması can sıkıyor

25 Eylül 2023 09:05

Arşiv araştırmasının önceden yapılma ihtimali yok arkadaşlar belge göndermeden arşiv araştırması başlatılamaz bizim arşiv araştırmalarımız yeni başlamıştır muhtemelen ben bugun emniyetten öğrenmeye çalışacağım ne durumda olduğunu

mvy21, 4 gün önce

Yarın son belge tarihinden iki hafta geçmiş oluyor bu kadar uzaması ve özellikle arşivin önden yapılmasına rağmen bu kadar uzaması can sıkıyor

havasoguk
Memur
25 Eylül 2023 10:10

ben atanırken güvenlik soruşturmasını bile önceden yapmışlardı ayrıca arşiv araştırması çok uzun süren bir işlem değil ki evrakların içinde adli sicil kaydında yazıyor arşiv kaydı yoktur diye

Mrvvvc58, 6 saat önce

Arşiv araştırmasının önceden yapılma ihtimali yok arkadaşlar belge göndermeden arşiv araştırması başlatılamaz bizim arşiv araştırmalarımız yeni başlamıştır muhtemelen ben bugun emniyetten öğrenmeye çalışacağım ne durumda olduğunu

Emre Y
Aday Memur
25 Eylül 2023 10:15

MEB alımında bazı illerde evrak vermeden arşiv yapılmıştı evrak teslim son tarihinden 1 hafta sonra o illere atananlar göreve başladı yani kurum istese yapar ki kurum kendi de söylüyor arşivlerin yapıldığını.

Mrvvvc58, 6 saat önce

25 Eylül 2023 10:19

Eğer önceden yapılma ihtimali varsa bende atamdığımda güvenlik soruşturmasından geçtim ama 4 ay sonra işe başladım önceden yapıldıysa neden o kadar bekliyoruz o zaman

havasoguk, 5 saat önce

ben atanırken güvenlik soruşturmasını bile önceden yapmışlardı ayrıca arşiv araştırması çok uzun süren bir işlem değil ki evrakların içinde adli sicil kaydında yazıyor arşiv kaydı yoktur diye

25 Eylül 2023 10:20

Yalnız o arşiv kaydı yoktur dediği daha önceden gerhangi bi suç kaydın olup olmadığını gösterir bunun arşiv araştırmasıyla ilgisi yok

havasoguk, 5 saat önce

Emre Y
Aday Memur
25 Eylül 2023 10:38

Bekleme nedenin kurumun yavaş çalışması bu hafta ya da haftaya tebliğatlar yavaş yavaş gönderilmeye başlanır ki daha evrak teslim tarihi biteli 2 hafta oldu çoğu bölge teslim tarihinden sonraki hafta evrakları genel müdürlüğe gönderdi.

Mrvvvc58, 5 saat önce

Eğer önceden yapılma ihtimali varsa bende atamdığımda güvenlik soruşturmasından geçtim ama 4 ay sonra işe başladım önceden yapıldıysa neden o kadar bekliyoruz o zaman

25 Eylül 2023 11:02

Siz bunları nerden biliyorsunuz hocam

Emre Y, 5 saat önce

Bekleme nedenin kurumun yavaş çalışması bu hafta ya da haftaya tebliğatlar yavaş yavaş gönderilmeye başlanır ki daha evrak teslim tarihi biteli 2 hafta oldu çoğu bölge teslim tarihinden sonraki hafta evrakları genel müdürlüğe gönderdi.

Emre Y
Aday Memur
25 Eylül 2023 11:45

Kurumdan ya da yedeklerin bulunduğu telegram grubundan

Mrvvvc58, 4 saat önce

Siz bunları nerden biliyorsunuz hocam

havasoguk
Memur
25 Eylül 2023 14:06

Ama kurum demiş yapıldı diye bir an önce çağırsınlar bekleyecek sabrım kalmadı

Mrvvvc58, 5 saat önce

Yalnız o arşiv kaydı yoktur dediği daha önceden gerhangi bi suç kaydın olup olmadığını gösterir bunun arşiv araştırmasıyla ilgisi yok

mehmet.3441
Aday Memur
25 Eylül 2023 14:21

hocam telegram grubunun linki var mı acaba

Emre Y, 3 saat önce

Kurumdan ya da yedeklerin bulunduğu telegram grubundan

Toplam 495 mesaj
«13141516171819202122232425

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi