Editörler : Lanet
24 Nisan 2023 15:28

AKP Diyanete Baskı Yapıyor ve Camide Siyaset Yapılıyor

İsim vermek istemiyoruz ama karadeniz bölgesinde AKP kurumlara baskı yapıyor ve Camilerden açık bir şekilde oy toplamak icin miting alanına cevriliyor camilerimiz vatadandaşlarımızın bir kısmı rahatsız genel olarak şikayet talepleri de işleme alınmıyor veya geçiştirme üc beş yazı ile vatandaş mağdur ediliyor.Yine ege bölgesinde de durum aynı bölgelerinizde durumlar nedir.Artık kutuplaştırılmaktan bıktık.

fisebilillah
Aday Memur
04 Mayıs 2023 04:37

Caminin duvarına poster asan bir zihniyetten ne beklenir. Suç siyasi partilerin değil görevlilerin

İnternettin Hoca81
Genel Müdür
04 Mayıs 2023 19:21

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Oyunuzu chp ve avanelerine verin rahat rahat görev yaptırırlar size akılsızlar

inkilab98
Aday Memur
08 Mayıs 2023 20:10

Allaha dost olanlara dost, düşman olanlara düşman olun deyin cemaatinize. siyaseti hem yapmış hem yapmamış olursunuz. ha siz muhalifseniz şayet önce size demeleri lazım bu sözü

asillord
Genel Müdür
10 Mayıs 2023 08:11

Dost gibi görünüp; yandaşları zengin eden, adam kayiran, saçı bitmedik yetimin hakını fütursuzca dağıtanlar ile ilgili Allah'ın bir sözü yok mu?

inkilab98, 5 ay önce
Allaha dost olanlara dost, düşman olanlara düşman olun deyin cemaatinize. siyaseti hem yapmış hem yapmamış olursunuz. ha siz muhalifseniz şayet önce size demeleri lazım bu sözü

la-edrii
Aday Memur
10 Mayıs 2023 16:17

camileri zamanında ahır yapanları da yazman gerekmezmiydi...camide siyaset yapıyor yerine..

Alex10alec
Şube Müdürü
13 Mayıs 2023 12:09

Hiç kimse birşey yapamaz

İnternettin Hoca81, 5 ay önce
Oyunuzu chp ve avanelerine verin rahat rahat görev yaptırırlar size akılsızlar

ömer.amir.beyy
Aday Memur
13 Mayıs 2023 14:00

füzeeeeee

la-edrii, 5 ay önce

camileri zamanında ahır yapanları da yazman gerekmezmiydi...camide siyaset yapıyor yerine..

inkilab98
Aday Memur
16 Mayıs 2023 12:07

evet çok var münafıklık halleriyle alakalı. ama bunu dinsiz imansızlar saf müslümanları karalamak için kullanınca onun için de çok söz var. çünkü bu görüş bir adım sonrasında yagshsh namaz kılmayanlar daha namuslu, veya namaz kılmayom ama yetim hakkı da yemiyom ' a varıyor. o yüzden hiç külhanbeyliği yapmaya kalkma burada. madara olursun.
asillord, 5 ay önce

Dost gibi görünüp; yandaşları zengin eden, adam kayiran, saçı bitmedik yetimin hakını fütursuzca dağıtanlar ile ilgili Allah'ın bir sözü yok mu?

mutrot
Aday Memur
17 Mayıs 2023 11:23

Hadi ordan zubuk.hangi camide siyaset yapıyorlar. Şuna açıkça desene zihniyetim bozuk. Hiç kusura bakma ya fetosun ya sulo

ademogretmen
Genel Müdür
30 Mayıs 2023 15:11

Kaç yılın mihrap görevlisiyim. Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Hatta bir Ramazan akşamı cami içinde Ak Parti broşürü dağıtmak isteyen kişiye engel olmuştum. Toplanıp beni ilçe teşkilatına şikayet etmişler. Hiçbir şey çıkmadı.

ademogretmen
Genel Müdür
27 Temmuz 2023 21:52

Öğretmeninden aldığı eksilerin tezahürü

ademogretmen, 4 ay önce

Kaç yılın mihrap görevlisiyim. Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Hatta bir Ramazan akşamı cami içinde Ak Parti broşürü dağıtmak isteyen kişiye engel olmuştum. Toplanıp beni ilçe teşkilatına şikayet etmişler. Hiçbir şey çıkmadı.

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi