Editörler : crops35
28 Nisan 2023 08:05

Bir gün adalet gelir mi ?

Özel sektörde Asgari ücretle çalışcak kamu işcisine memurun 2 katı maas verin memura yetki ve iş verin.Sağlık bakanlığındaki hastaya müdahale eden meslek sahibi bir hemşireden vasıfsız bir işci 2 kat fazla maas alacak.Olcak işmi bu?Sorumluluk yıpranma,risk hepsi memurda.Utanmadan refah payı almadık diyorsunuz kpss ile girenler hariç taşerondan hak etmediğiniz halde kadro aldınız hala utanmadan konuşuyorsunuz.

sakura71
Aday Memur
28 Nisan 2023 12:53

Düşük maaşlı memur kardeşler sizi zorla mı çalıştırıyorlar, mecburi hizmetiniz mi var. Düşük maaşla çalışmayın gidin işçi olun. Yerinize gelmeye hevesli milyonlar var. (2 fakülte bitirip Yıllarca asgari ücretle çalıştım şimdi 13.500 maaş gih sınıfında çalışıyorum.)

sucukluyumurta1
Genel Müdür
30 Nisan 2023 02:06

Valla özel sektörde masa başı iş yapan çok arkadaşım var özellikle büyüksehirde yaşayanlar yol + yemeği şirketten + en az 18-19-20 bin civarı maaş alıyorlar.

Geçen sordu, iş savcı katip mahkemeden açıldı. Sahi katipler 25 bin falan alıyordur heralde dimi dedi. Kanka şaka mı yapıyorsun 12-12500 falan ancak alıyorlar yol ve yemek cepten dedim. Bi git dalga geçme dedi..

Savcı hakim vs ile uğraşan adama aslında yol yemeği düşünce asgari ücret ödüyor ve milyonlarca zabıt katibi halen o yükü nasıl çekiyor ya dedi. Özelde şuan en kötü işi yapan 15 alır + yol +yemek iş yerinden olur dedi.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi