Editörler : crops35
10 Mayıs 2023 12:44

Buraya böyle yazıp yazıp duranları kurum neden bulup işten çıkarmıyor arkadaş anlayamadım. 5-10 tane hasta hesap sürekli boşa siteyi meşgul ediyor.

max g
Aday Memur
10 Mayıs 2023 13:49

face yazmak serbetse memurlar.nete yazmak neden yasak olsun

memurlukyolunda, 7 ay önce

Buraya böyle yazıp yazıp duranları kurum neden bulup işten çıkarmıyor arkadaş anlayamadım. 5-10 tane hasta hesap sürekli boşa siteyi meşgul ediyor.

10 Mayıs 2023 20:38

Tabi efendim. Çıkarılanlar yerine de amca oğlunuzun atanmasını ister misiniz?

memurlukyolunda, 7 ay önce

candidmen
Aday Memur
05 Haziran 2023 23:12

sahte KAHRAMAN Olciş şimdiye dek ne dediyse tersi oluyor. Mahkemeleri kazandık dedi oysaki kaybedilmiş, avukatlardan ne kadar komisyon topladı acaba, Hüseyin Keskin Bakan oluyor dedi tutmadı.. Adeta bir yalan makinası şu Olciş. hani herşey bitmişti, hani paralar geliyordu, kendine avukatlardan gelecek avantaları diyordu anlaşılan. Olciş kandrdı herkesi vessalam.

esenö
Memur
28 Haziran 2023 16:50

Arkadaslar elektrik teknıkerı maası ne kadar şimdi ? Bı 1.gruba dahil olsa ne kadar olur ? Tercih aşamasındayım ondan soruyorum

28 Haziran 2023 18:02

Hayır sanki daha iyi bir kurum seçme şansın varmış gibi soru sormasan olmaz mı ? Bunun cevabını sana net olarak hiçbir dhmi çalışanı vermez. Şu an maaşları yaklaşık 30 bin

esenö, 5 ay önce

Arkadaslar elektrik teknıkerı maası ne kadar şimdi ? Bı 1.gruba dahil olsa ne kadar olur ? Tercih aşamasındayım ondan soruyorum

esenö
Memur
28 Haziran 2023 21:48

Şimdi bi kurumda çalışıyorum zaten. 21 bın maas, yemek parası,ücretsiz ulaşımdan faydalanıyorum. Kurun da ev yapıyor çok ucuza oturacam , Yani maas olarak değmeyecek fark yoksa hıc yerım den kıpırdamayım. Ha değecek farksa giderim hakkımla

birtutamumut, 5 ay önce

Hayır sanki daha iyi bir kurum seçme şansın varmış gibi soru sormasan olmaz mı ? Bunun cevabını sana net olarak hiçbir dhmi çalışanı vermez. Şu an maaşları yaklaşık 30 bin

candidmen
Aday Memur
02 Ekim 2023 00:09

Adalet yerini çoktan buldu, seyrüsefer harici 1. Gruptan alamaz dedi. Bu durumda kime ne girdisi olduğunu herkes gördü. Sizin yalan algılarınızla bu iş neticeye varmaz, varmadı, varmayacak. Ağlama duvarı İsrail de., yolunuz açık olsun

Umarr, 7 ay önce

arkadaş adalet yerini bulunca sana giren ne ,çıkan ne ki bu kadar cümle yazmışssın..

candidmen
Aday Memur
02 Ekim 2023 00:14

Kardeş, Sana en doğru cevap: Elektrik Mühendisi dahi olsan yani mtnerydn gibi yaniii, 1. Gruptan maaş alamazsın. ATC veya ATSEP olmalısın, oda puan sınav yetenek ve beyin ile oluyor. Kolay gelsin çalısacaksan

esenö, 5 ay önce

03 Ekim 2023 12:43

A.Ş gelecek dertler bitecek...

03 Ekim 2023 15:49

Ulan var ya ne dümenci adamsın hani sen 2022 ağustos atamasında dhmi?ye elektronikten atanmıştın burda mavra yapıyodun puandan tut yabancı dil sertifikasına kadar hatta bilerek milleti yanlış yönlendiriyodun yok o kabul olmazmış bu kabul olurmuş bilmem ne ulan ne haset adamsın şimdi atanamayınca Aş duasına çıkmışsın kına yakarsın kardeşim sen de bi yerlerine yakışır sana :))

Habmekelomüh, 2 ay önce

A.Ş gelecek dertler bitecek...

03 Ekim 2023 15:52

Burda aş olsun diyenlerin tamamı ya elektrikçi ya da dhmi kazanamayıp atanamayanlar bu topraklarda hasetten çok ne var ki zaten şaşırmıyoruz artık :))

03 Ekim 2023 16:16

hahahahahah

elektroniktek, 2 ay önce

Ulan var ya ne dümenci adamsın hani sen 2022 ağustos atamasında dhmi?ye elektronikten atanmıştın burda mavra yapıyodun puandan tut yabancı dil sertifikasına kadar hatta bilerek milleti yanlış yönlendiriyodun yok o kabul olmazmış bu kabul olurmuş bilmem ne ulan ne haset adamsın şimdi atanamayınca Aş duasına çıkmışsın kına yakarsın kardeşim sen de bi yerlerine yakışır sana :))

candidmen
Aday Memur
15 Kasım 2023 23:33

E noldi, kaç ay oldi, benziniz soldi, deduklerinuz heç eyle olmadi. İyi ki şampanya filan patlatmadınız yoksa harcamalar iyice çok olurdu. Olcay a selam

skylimit, 7 ay önce

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Havacılık Tazminatı çalışmasında Brüksel'de gerçekleştirilen Eurocontrol görüşmelerinde Teknik Personel (Elektrik, Makine-Motor) için olumlu , diğer idari personel (Memur, ARFF ,Apron vb.) için olumsuz sonuç alınmıştır. Ülkemize, Kurumumuza ve çalışan arkadaşlara hayırlı olsun, mücadele veren emeği geçen herkese teşekkürler.

Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi