Editörler : **sude**
29 Nisan 2023 16:55

Mühendis Olan Tekniker Maaşı

Tekniker iken mühendis olunduğu zaman mühendis maaşı mı alınır? Yoksa tekniker maaşına etki etmez mi? (Pc tekniker - Endüstri mühendisi)

shindher
Aday Memur
29 Nisan 2023 19:22

Ben elektronik teknikeri iken elektik mühendisliği bitirdim. Üst öğrenim olarak kabul edildiği için intibak yaptırdım ancak kadro tekniker olarak kaldı. Maaşımda özel görev tazminatı yükseldi. Kadro derecemde 2 yan geldi.

Eğer sizinde üst öğrenim olarak sayılırsa benim gibi alırsınız. 3 bin lira gibi bir fark olur. Ünvan değişikliği sınavına girip kazanırsanız mühendisle aynı olursunuz.

shindher
Aday Memur
29 Nisan 2023 19:23

Elektrik - Elektronik Mühendisliği

pasa0606
Aday Memur
29 Nisan 2023 20:15

Anladım teşekkürler. Ben atanmadım daha önlisans sınavına girmiştim bilgisayar programcılığı ile. Şimdi Endüstri Mühendisini tamamladım.

pasa0606
Aday Memur
29 Nisan 2023 20:18

Peki kuruma kendimiz mi başvuruyoruz? Bir de bölümler uygunsa bile reddedilme durumu var mı? İhtiyaca göre mi bu intibak yapılıyor?

nasilolacakbuisler
Genel Müdür
30 Nisan 2023 23:30

Hocam endüstri mühendisliğini ahmet yesevi üniversitesinde uzaktan eğitim olarak mı okudunuz?
pasa0606, 5 ay önce

Anladım teşekkürler. Ben atanmadım daha önlisans sınavına girmiştim bilgisayar programcılığı ile. Şimdi Endüstri Mühendisini tamamladım.

pasa0606
Aday Memur
05 Haziran 2023 12:59

hayır

nasilolacakbuisler, 5 ay önce
Hocam endüstri mühendisliğini ahmet yesevi üniversitesinde uzaktan eğitim olarak mı okudunuz?

pasa0606
Aday Memur
05 Haziran 2023 13:01

Hocam peki illa aynı mühendislik mi olacak? PC tekniker - Endüstri Müh. olur mu?

shindher, 5 ay önce

Ben elektronik teknikeri iken elektik mühendisliği bitirdim. Üst öğrenim olarak kabul edildiği için intibak yaptırdım ancak kadro tekniker olarak kaldı. Maaşımda özel görev tazminatı yükseldi. Kadro derecemde 2 yan geldi.

Eğer sizinde üst öğrenim olarak sayılırsa benim gibi alırsınız. 3 bin lira gibi bir fark olur. Ünvan değişikliği sınavına girip kazanırsanız mühendisle aynı olursunuz.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi