Editörler : E.Kayı Han
01 Mayıs 2023 02:53

İdari yargı
Fetö soruşturmasından şubat ayında beraat aldım ancak idari mahkemesinden hala bir cevap gelmedi dosyamın içeriği de şu şekilde hakkımda tanık beyanı ve ardışık arama vardı ardışık arama ataç sorgusu yapıldı ve ardışık arama uyumsuzdur geldi tanık beyanı ise lise son sınıfta (2010 yılı) bir dönem evlere geldi daha sonra irtibatını koparrtı gelmeyi bıraktı ve kendisini bir daha görmedik şeklinde benim durumum sizce ne olur belirsizlik beni artık çok yordu temmuz 2022 yılından beri ihraçım sizce idari yargıdan olumlu bir sonuç gelirmi

Boraaaaaaa
Şef
01 Mayıs 2023 22:29

Aynı durumdayız temmuzda 2022 kasımda beraat mahkemeyi açtık iki dilekçe ret verdi geçen ay kabul gördü Nisan 18 ve yd ret verdi esas kararı bekliyorum yer Gaziantep ne zaman sonuç çıkar bilmiyorum

ışılkoç
Aday Memur
02 Mayıs 2023 15:10

Geçmiş olsun eşimde beraat aldı bölge idarede davası beraat alalı 4 seneye girecek zaten esimide beraatten sonra işten cikardilar . Bölge idarede bir seneyi geçti haber yok henüz ayrı yorgunluk hepimizde var sizin ki hangi mahkeme Erzurum dan bekliyoruz biz

Boraaaaaaa
Şef
02 Mayıs 2023 19:46

Adli Diyarbakır bölge de 6. Ayındayım sonuç yok şuan idare mahkemesinde antepte ondada bekliyorum hala
ışılkoç, 5 ay önce

Geçmiş olsun eşimde beraat aldı bölge idarede davası beraat alalı 4 seneye girecek zaten esimide beraatten sonra işten cikardilar . Bölge idarede bir seneyi geçti haber yok henüz ayrı yorgunluk hepimizde var sizin ki hangi mahkeme Erzurum dan bekliyoruz biz

Yasem1717
Aday Memur
03 Mayıs 2023 17:00

Ceza mahkemesi denizli idari mahkeme izmir bekliyoruz başka çaremiz yok
ışılkoç, 5 ay önce

Boraaaaaaa
Şef
04 Mayıs 2023 08:01

Ne kadar süredir idare mahkemesini bekliyorsunuz ortalama kaç ayda karar çıkıyor idare mahkemelerinden
Yasem1717, 5 ay önce
Ceza mahkemesi denizli idari mahkeme izmir bekliyoruz başka çaremiz yok

Yasem1717
Aday Memur
06 Mayıs 2023 00:34

Agustos 2022 den beri
Boraaaaaaa, 5 ay önce
Ne kadar süredir idare mahkemesini bekliyorsunuz ortalama kaç ayda karar çıkıyor idare mahkemelerinden

Boraaaaaaa
Şef
08 Mayıs 2023 10:24

İdare mahkemeleri ne kadar sürüyor acaba ortalama genel olarak
Yasem1717, 5 ay önce
Agustos 2022 den beri

Tamerbugra
Memur
06 Haziran 2023 22:16

Arkadaşlar TSK da idare mahkemesinden iade alanları başlatıyorlar mı bizim içişleri bakanlığında malesef başlatmıyorlar

Raul747
Aday Memur
08 Haziran 2023 12:40

Benim mahkeme 10 ay sürdü duruşmalıydı belki duruşmasız olanlar daha kısa sürebilir ama 2 ay oynar.
Boraaaaaaa, 5 ay önce
İdare mahkemeleri ne kadar sürüyor acaba ortalama genel olarak

Boraaaaaaa
Şef
08 Haziran 2023 19:19

Ben aralıkta açtım duruşmasız iki kez dilekçe red verdiler. En son 18 nisanda yürütme durdurma ret verdi şuan hala o tarihten beri işe dönüşe olumlumu olumsuz mu cevap verecekler bekliyorum tahminen ne zaman açıklanır karar
Raul747, 4 ay önce
Benim mahkeme 10 ay sürdü duruşmalıydı belki duruşmasız olanlar daha kısa sürebilir ama 2 ay oynar.

Raul747
Aday Memur
09 Haziran 2023 09:12

Bu şekilde kıyasla istersen benim Kasım ayında yd red verdi mart ayına duruşma görüldü mayısta karar çıktı bu şekilde kendi durumunu ortalama kıyaslama yapabilirsin duruşma süresi için 2 ay çık ortalama
Boraaaaaaa, 4 ay önce
Ben aralıkta açtım duruşmasız iki kez dilekçe red verdiler. En son 18 nisanda yürütme durdurma ret verdi şuan hala o tarihten beri işe dönüşe olumlumu olumsuz mu cevap verecekler bekliyorum tahminen ne zaman açıklanır karar

Boraaaaaaa
Şef
09 Haziran 2023 11:35

Anladım benimde kasım 17 2022 de açtım davayı 2 kez dilekçe ret verdi. 3 martta kabul edildi. Nisan 17 de yd ret verdi. Şuan hala beklemedeyim. Acaba adli yarıyıldan önce 20 temmuzdan önce açıklanır mı karar
Raul747, 4 ay önce
Bu şekilde kıyasla istersen benim Kasım ayında yd red verdi mart ayına duruşma görüldü mayısta karar çıktı bu şekilde kendi durumunu ortalama kıyaslama yapabilirsin duruşma süresi için 2 ay çık ortalama

Raul747
Aday Memur
09 Haziran 2023 13:49

Hesabıma göre tabi iş yoğunluğu vs bilemem yd den sonra ortalama 4 ay sonunda karar çıkıyor kesin olmamakla birlikte adli tatil sonrasına kalır
Boraaaaaaa, 4 ay önce
Anladım benimde kasım 17 2022 de açtım davayı 2 kez dilekçe ret verdi. 3 martta kabul edildi. Nisan 17 de yd ret verdi. Şuan hala beklemedeyim. Acaba adli yarıyıldan önce 20 temmuzdan önce açıklanır mı karar

Boraaaaaaa
Şef
09 Haziran 2023 15:02

Anladım teşekkürler bakalım inşallah iyi sonuç olurda 4 ay sonra olsun bakalım
Raul747, 4 ay önce
Hesabıma göre tabi iş yoğunluğu vs bilemem yd den sonra ortalama 4 ay sonunda karar çıkıyor kesin olmamakla birlikte adli tatil sonrasına kalır
14 Haziran 2023 01:28

Gaziantep Bölgede 15. ayımdayım bekliyoruz.
Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi