Editörler : Renjiro

Asgariucretlimemur2
Aday Memur
25 Ağustos 2023 20:51

E kpss ile atanan ya da sonrada engelli olan ayrımı yoktur araştırırsan öğrenirsin

Emirhan212121, 1 ay önce
lütfen yanlış bilgi verilmesin. e-kpss ile atanan arkadaşlar raporları ekine sunup tayin isteyebilir her bakanlik farkli bazi bakanlik uygular bazi bakanlik uygulamaz mesela ticaret bakanlığı asla uygulamaz mahkemeye bile gitseniz kazanir

Emirhan212121
Aday Memur
25 Ağustos 2023 21:02

kardeş e-kpss ile atandim 4 kere tayinim red edildi mahkemeye verdim yine Kaybettim evrakları sunabilirim yüzde 43 engelliyim ve ekpss ile atandim
Asgariucretlimemur2, 1 ay önce

E kpss ile atanan ya da sonrada engelli olan ayrımı yoktur araştırırsan öğrenirsin

engelsiz memur
Aday Memur
26 Ağustos 2023 07:10

Ben de İçişleri bakanlığı personeliyim. Deprem bölgesinde görev yapıyorum. Geçtiğimiz günlerde bakanlığa dilekçe yazdım ve bakanlık benim dilekçemi gereğinin yapılmasını rica ederiz ibaresi ile tayin istediğim ile gönderdi. Ancak 2 haftaya geçkin bir süredir tayin istediğim ilden herhangi bir cevap yok. Normalde benim kurumuma yazı yazmaları gerekiyordu ama herhangi bir şey yapmadılar henüz.

Asgariucretlimemur2
Aday Memur
26 Ağustos 2023 13:20

Ben atanırsın demeeim ben farkı söyledim.

Kurum neydi?

Emirhan212121, 1 ay önce
kardeş e-kpss ile atandim 4 kere tayinim red edildi mahkemeye verdim yine Kaybettim evrakları sunabilirim yüzde 43 engelliyim ve ekpss ile atandim

Asgariucretlimemur2
Aday Memur
26 Ağustos 2023 21:27

Kanun maddesi varken idare bölge Danıştay reddettiyse hukukta ölmüş

Bende engelliyim işle alakalı olmayan benim yaptığım bile belli olmayan paylaşım sebebiyle 1000 km öteye sürüldüm şikayetçiler ile sorun olmasın diye velev ki sorun olacak 1000 kn öte hak mı

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi