Editörler : E.Kayı Han
01 Mayıs 2023 20:58

Hala beklentisi olan kaldı mı ?
Arkadaşlar memurluk artık eskisi gibi değil bence artık hiç eskisi gibi olmayacak bu saatten sonra beklentisi olan kendini üzer şartlar değişirse tekrar değerlendirme yapılır artık herkes başının çaresine baksın büyükşehirlerde olanlara Allah sabır versin çok sancılı süreçten geçiyoruz maaş dengesi tamamen bozuldu dengeyi tekrar sağlamak artık çok zor verdiğinden geri alamazsın bizim maaşları bu süreçte o kadar yükseltmezsin eşit işe eşit ücret diye bir şey kalmamış
01 Mayıs 2023 21:11

Benim yeni iktidardan beklentim var

İkm1903
Aday Memur
01 Mayıs 2023 22:37

Bence memuriyet diye genellemek doğru değil. Sağlık bakanlığı çalışanları hallerinden memnun. Ek mesai ücreti de var döner sermayesi de. Sağlıkta şiddet yasası çıktı ki çok acayip bir reformdur. Haklı bir iyileştirme. Adalet bakanlığı sadece tıbbi sekreterliğe yüzlerce belki binden fazla memur göndermiştir niye çünkü attığın her adımın ücret karşılığı var. Kısacası 2-3 bakanlığın memurları için özellikle de adalet bakanlığına bağlı memurlar için söylediklerinize katılıyorum. 12500 tl ile geçinilmiyor.


howards
Şef
01 Mayıs 2023 22:49

tıbbi sekreterliğe geçiş çok. Bende kazandım yarın evrakta son gün. kafamda o kadar çok soru işareti var ki. bir yanda 11 yıllık emek aldığım maaş 13 bin. Diğer yanda farklı bir il, yüksek maaş ama bu seferde yüksek kiralar. bizleri ne hale getirdiler, saçma sapan yollara başvuruyoruz.


sabriabi99
Aday Memur
01 Mayıs 2023 23:02

Şuan en düşük memur maaşı 20 25 bin bandında olması gerekiyor bence, memurlar diyerek genelleme yapmam doğru olmamış haklısınız doktorlar, bürokratlar ve kamu işçileri hariç memurluk bitti demem gerekiyordu

sucukluyumurta1
Genel Müdür
02 Mayıs 2023 01:33

Çevremde memur arkadaşlardan çoğu daha önce ak partiye oy verdiği halde bu seçimde oy vermeyecek ve cumhurbaşkanı seçiminde kimisi istemeyerekte olsa bay kemale atacak.bakın bunlar önceden ak partiye oy veren memur profili.. Şimdi iş ne noktaya gelmiş.. Çünkü herkesin geçindirmek zorunda olduğu ailesi ve okutmak zorunda olduğu çocuğu var... Neden diye sorduğumda aldığım cevap şu: en azından tüik adam gibi çalışır, en azından merkez bankası başkanı bi gecede görevden alınarak dolar uçmaz diyor. Haklı mı? Haklı. Şehirlerde yaşam memurlar için hiç bu kadar zor olmamıştı..

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi