Editörler : crops35
02 Mayıs 2023 19:52

MSB işçi kadrosu mu Botaş işçi kadrosu mu tercih ederdiniz?

Merhabalar arkadaşlar ülkemizin bu önemli iki kurumu arasında kalsanız, teknik personel olarak hangisinde çalışmayı tercih edersiniz?

cesxa
Aday Memur
02 Mayıs 2023 20:06

İkisinide kazan o zaman sor

guineapig
Aday Memur
02 Mayıs 2023 20:20

Atanınca sorsam ?
cesxa, 5 ay önce

İkisinide kazan o zaman sor

cesxa
Aday Memur
02 Mayıs 2023 21:38

Eğer ikisi arasında kalırsan botaş a gel

guineapig, 5 ay önce
Atanınca sorsam ?

guineapig
Aday Memur
02 Mayıs 2023 21:58

Bunun nedenini açıklarmısınız lütfen
cesxa, 5 ay önce

Eğer ikisi arasında kalırsan botaş a gel

erkankeskinerhan
Aday Memur
03 Mayıs 2023 02:05

BOTAŞ SONUÇTA SİVİL KİŞİLERLE MUHATAP OLUYORSUN.

guineapig
Aday Memur
03 Mayıs 2023 08:53

Teşekkür ediyorum. Konunun daha açılmış halini merak ediyorum. Özlük hakları, çalışma koşulları... MSB belki çok sıkı ama sabit işin var . Botaş saha personelisin rahatsın belki ama hergün evine geç de olsa gelebiliyormusun?
erkankeskinerhan, 5 ay önce

BOTAŞ SONUÇTA SİVİL KİŞİLERLE MUHATAP OLUYORSUN.

KanyBoy
Aday Memur
04 Mayıs 2023 11:31

Bende Zamanında TEİAŞ ile BOTAŞ arasında kaldım TEİAŞI seçtim aklımı zükeyim..BOTAŞ BOTAŞ BOTAŞ.MSB subaylar seni asker olarak görür ......ımmmmm anladın sen onu

guineapig
Aday Memur
04 Mayıs 2023 11:44

peki botaş saha personeli hakkında bilginiz var mı? Başvuruda 2 farklı şehir yazıyor iki şehir arasında bakım onarım mekik mi dokuyorsun hergün yoksa arıza durumuna göremi hareket ediyorsun. Ayrıca görüş ilettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum
KanyBoy, 5 ay önce

Bende Zamanında TEİAŞ ile BOTAŞ arasında kaldım TEİAŞI seçtim aklımı zükeyim..BOTAŞ BOTAŞ BOTAŞ.MSB subaylar seni asker olarak görür ......ımmmmm anladın sen onu

cesxa
Aday Memur
04 Mayıs 2023 12:04

Hangi şehir ve bölüm nedir

guineapig, 5 ay önce
peki botaş saha personeli hakkında bilginiz var mı? Başvuruda 2 farklı şehir yazıyor iki şehir arasında bakım onarım mekik mi dokuyorsun hergün yoksa arıza durumuna göremi hareket ediyorsun. Ayrıca görüş ilettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum

guineapig
Aday Memur
04 Mayıs 2023 12:07

Tekirdağ-edirne elektronik
cesxa, 5 ay önce

Hangi şehir ve bölüm nedir

fener66
Müsteşar Yardımcısı
04 Mayıs 2023 14:04

BOTAŞ

guineapig
Aday Memur
04 Mayıs 2023 14:09

Sebebini de soylerseniz çok sevinirim
fener66, 5 ay önce
BOTAŞ

cesxa
Aday Memur
04 Mayıs 2023 14:54

Orada sabit tesisler var ya vardiya girersin yada 8:30-17:30 devlet memuru gibi çalışırsın sahaya çıkmazsın

guineapig, 5 ay önce
Tekirdağ-edirne elektronik

guineapig
Aday Memur
04 Mayıs 2023 14:58

Tesis ''Marmara ereğlisi LNG VE SAROS FSRU'' için mi diyorsunuz. Yoksa ara istasyon mu? İlginiz için ayrıca teşekkür ediyorum.
cesxa, 5 ay önce

Orada sabit tesisler var ya vardiya girersin yada 8:30-17:30 devlet memuru gibi çalışırsın sahaya çıkmazsın

aranaankan
Aday Memur
04 Mayıs 2023 21:30

Hocam cevap verenler bilgisizce dalga geçer gibi neden cevap vermiş anlam veremedim. Bilmiyorsanız dalga geçer gibi yazmayın laf kalabalıklığından öte gitmiyor yazdıklarınız. Konuya gelecek olursak iki kurumun da toplu iş sözleşmesini incelemek gerek. MSB'nin toplu iş sözleşmesinde ücret skalası bulunduğu için şartların iyi olduğunu biliyorum. BOTAŞ hakkında bilgim yok.

guineapig
Aday Memur
04 Mayıs 2023 22:12

Öncelikle teşekkur ederim cevabınız için.. MSB biliyorsunuz işçi alımı kura ve sonrasında mülakat, botaş ise kpss ve sonrasında mülakat iki farklı yöntem ile alım var.Baska kurumlarda noter,kura,mülakat şeklinde alım yapilabiliyorken botaşda kpss puanindan yüksekten sıralayıp mülakata çağırması ne gibi farklılıklar iceriyorki sistem bu şekilde, alım şartları daha üst seviyede ve geniş kapsamlı ? Bir sene eve kapanmış kpss hazırlanmış biri olarak bunu merak ediyorum.
aranaankan, 5 ay önce

Hocam cevap verenler bilgisizce dalga geçer gibi neden cevap vermiş anlam veremedim. Bilmiyorsanız dalga geçer gibi yazmayın laf kalabalıklığından öte gitmiyor yazdıklarınız. Konuya gelecek olursak iki kurumun da toplu iş sözleşmesini incelemek gerek. MSB'nin toplu iş sözleşmesinde ücret skalası bulunduğu için şartların iyi olduğunu biliyorum. BOTAŞ hakkında bilgim yok.

cesxa
Aday Memur
05 Mayıs 2023 07:42

Evet iki tesiste o illerde ve sabit tesisler. O yüzden sahaya çıkmazsın

guineapig, 5 ay önce
Tesis ''Marmara ereğlisi LNG VE SAROS FSRU'' için mi diyorsunuz. Yoksa ara istasyon mu? İlginiz için ayrıca teşekkür ediyorum.

guineapig
Aday Memur
05 Mayıs 2023 08:32

Tekirdağ-Edirne için çalıştıralacağı ünite; ''mühendis'' LNG işletme müdürülüğü yazıyorken, teknisyen;Boru hatlarıyla petrol taşımaya bağli işyerleri yazıyor bunu neden farklı belirtmiş olabilirler?
cesxa, 5 ay önce

Evet iki tesiste o illerde ve sabit tesisler. O yüzden sahaya çıkmazsın

cesxa
Aday Memur
05 Mayıs 2023 09:17

Fikrim yok zaten başka işyeride yok botaşın orada

guineapig, 5 ay önce
Tekirdağ-Edirne için çalıştıralacağı ünite; ''mühendis'' LNG işletme müdürülüğü yazıyorken, teknisyen;Boru hatlarıyla petrol taşımaya bağli işyerleri yazıyor bunu neden farklı belirtmiş olabilirler?

guineapig
Aday Memur
05 Mayıs 2023 09:45

Peki teşekkür ederim. Siz botaşda mı çalışıyorsunuz?
cesxa, 5 ay önce

Fikrim yok zaten başka işyeride yok botaşın orada

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi