Editörler : **sude**
05 Mayıs 2023 17:16

İnfaz Korumadan Belediyeye geçiş yapılabilir mi? Bilen birisi cevaplayabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. kadrolu infaz koruma memuruyum. 1 buçuk yıldır görev yapıyorum ve kadroyu alalı 1 ay falan olmuştur. İnfaz Koruma memurundan belediyeye 4 yıl beklemeden muvaffakatname ile geçiş yapabilir miyim? Belediyede bulunan boş bir pozisyona geçmek istiyorum. Mümkün mü_? Bilen veya çevresinde geçiş yapan birisi varsa anlatırsa sevinirim.

birbirikim
Aday Memur
05 Mayıs 2023 17:28

ek olarak belediyede revir için pozisyon düşünüyorum sağlıkçıyım.

Enolimik
Aday Memur
05 Mayıs 2023 17:51

İnfaz korumadan belediye zabıtasına geçen tanıdıklarım var. Normal zabıta mülakatına girip kazanınca geçiş yaptılar

birbirikim
Aday Memur
05 Mayıs 2023 18:20

mesela revire geçemiyormuyum mülakat yapılmıyor çünkü diplomam olduğundan dolayı?

Enolimik, 5 ay önce

İnfaz korumadan belediye zabıtasına geçen tanıdıklarım var. Normal zabıta mülakatına girip kazanınca geçiş yaptılar

Enolimik
Aday Memur
05 Mayıs 2023 18:30

O kadar ayrıntılı bilemeyeceğim kardeşim en iyisi bu iş için uğraşırken kendi kendine öğrenmek gibi duruyor

cevherdudayev1
Daire Başkanı
05 Mayıs 2023 19:23

belediyeye geçerken yine güvenlik olarak daha kolay geçersin diğer türlü ünvan değişikliğine tabi bir kadro olduğu için kimse kolay kolay bu işe girişmez he başkanı tanıyorum vs bilmemne okadarına bişey diyemem

nazmi71
Aday Memur
01 Haziran 2023 13:05

Belediyelere geçişte problem yaşamazsın arkadaşım. Önemli olan Belediyeye seni aldıracak torpilin olması herhangi bir başkan yardımcısı gerçekten isterse seni belediyeye münhal bir kadroya alabilir. Örnek zabıta memuru gibi

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi